Jsme trvale spolu žijící trojice. Dvě divky a muž. Je to fajn.
Ahoj,jsme starší manželé-já 60 a žena 55,provozujeme setkání s výměnou už pěkných pár let.Někdy chodí jen kamarádka bez partnera a je to báječné.Moje žena ráda provokuje,takže to téměř vždy skončí stejně-obě pěkně uspokojím a ony mne.Nejdřív mi začne kouřit penis a nabídne ho taky kamošce,ta pokračuje a žena už je polonahá a žádá si vylízat svoji vyholenou kundičku.Obě mají velká prsa a tak se s nimi začnou navzájem třít a mazlit.Je to velmi vzrušující,vidět dvě ženy,jak si navzájem laskají bradavky a při tom se dráždí nějakou hračkou v pičce.Obvyle to už jedna z nich nevydrží,rychle mě ještě vydráždí pusou a už si žádá nasednout.Krásně to mlaská,mokrá kundička i obří prsa a když se nakloní,nabídne mi svoje bradavky k cumlání.Je to boží.Zároveň vylizuje pičku té mojí,která si stoupne vedle nás a sleduje,jak pícháme.Takhle se několikrát prohodíme a na závěr mne obě vykouří a podělí se o sperma.Moje mě potom ještě dokuřuje,protože ví,že to mám moc rád,penis je totiž po vystříkání nejcitlivější a je to slast,kdy vás žena hluboko a jemně kouří ještě dlouho po vystříkání.Někdy mě to tak vzruší,že zakrátko dostane ještě jednu dávku.Takže moje zkušenost se dvěma ženami je jen dobrá a ještě jedna poznámka-mladší ať se prosím neurazí-zatím vždy mi lépe posloužia starší,jsou citlivější a nabyl jsem dojmu,že si to i víc užívají.

Ahoj hribek, díky za inspirativní popis i zkušenost se staršími ženami. Platí to obecně nebo je to jen Tvoje zkušenost, že starší jsou lepší? Díky.
Ahoj, s partnerkou hledáme dívku,ženu do trojky. Je tu nějaká na pohodu?
Já třeba jsem volná nevím jak to máte rádi vy ale já zkousnu vše.
Hledáme ženu do ruske trojky.
tak to my tě chceme taky, když si volná do trojky
Ahoj,mně by se líbilo kdyby si mně vychutnali 2 najednou, jednu bych lízal druhá by kouřila a pak by se vystřídali a ktomu třeba análek a jejich mokré štěrbinky cítět jak moc to chcou :-)

Ahoj,
ještě jsem neměl dvě ženy a chci to zažít spoustu lízaní až k orgasmu,anál,dělat vše co by chtěly
ještě jsem neměl dvě ženy a chci to zažít spoustu lízaní až k orgasmu,anál,dělat vše co by chtěly
Trojku s dvěma dívkami jsem kdysi zažil, bylo mi nějakých 19, holky byly o něco mladší. Nedošlo tehdy ke styku, jen to bylo takové mazlení každý s každým. Bylo to ale moc fajn a rozhodně to všem doporučuju :-)
S přítelem hledáme milou slečnu do trojky.
Najde se tu taková? :)
Najde se tu taková? :)
ze tu sa danajst taketo nieco zeny a muz?
ahojky jsme sympatický pár z Lípy M21/Ž18 :) hledáme ženu(nejlépe BI) do trojky :) pokud máš zájem napiš :) sex máme pravidelně každý den, který trvá cca 20-25 minut :) zkušenosti s trojkou nemáme a budeme rádi, když se to díky tobě změní :) hezký večer :)
Co povídat. Je to neskutečně krásný zážitek. S manželkou jsme si vzali k sobě další ženu a bylo to :-) Základ je, že si ty dvě musí rozumět. Jinak to ztroskotá. My hledali i tady, ale nic. Až na www.sperma jsme našli ... to co jsme chtěli.
měl jsem zkušenost s trojkou v lázních ,byl jsem požádán abych se zapojil a byl to zážitek na celý život .Chtěl bych si to zopakovat ....milenku mám a má faky chuť ,ale není ta druhá .....nemáte nekdo zájem ???
This post has been deleted by user.
je to problém někoho najít, ale dá se. Bohužel tady na am ne. Ale jsou i jiné stránky, nejsou zaměřené tak eroticky a tam máme nepatrné úspěchy....
Krasny den, radi by jsme take znali servery ,na kterych jse mozne najit spolecnost divky pro par.
dobrý den,mužu se zeptat na jakých stránkách jste našly ženu do trojky? Pořád s manželem hledáme a tady je to snad nemožné.Děkuji
Ja to nezažil a rád bych to zkusil, nejlépe dvě ženy nad 30 let. Tak pokud se tu nějaký najdou i klidně kamarádky tak se tomu nebráním. Mužů vám zpestřit dámskou jízdu, udělám Vám striptýz a i více ;)
čau, zažil jsem jednou spontánní...dost tomu pomohla atmosféra wellnesu :-) nicméně ty dvě mě dlouho provokovaly svými těly, líbaly se, hladily a dráždily mne...pak se vrhly na mě a začaly dál stupňovat mé vzrušení, střídaly se pusou o moje M a pak prsama...podle mě to je jako v každém sexu - sleduj co se druhému líbí a stupňuj to :-)
:-) pravda ... asi to tak bude nejlepší .... díky
Já myslím,že toto je ideální varianta!Děvčata se budou věnovat sobě a já mohu spokojeně jít na pivko....
A co třeba ti utkvělo nejvíc?
máš třetí do hry? .-))
Vím, mám již nějakou zkušenost. A chystám další. A ráda bych, aby to pro dotyčného pána byla bomba, něco, na co se jen tak nezapomíná, něco, co si s jistotou bude pamatovat do konce života. Jasně, že se asi každýmu líbí něco jiného, ale přesto bych ráda nějakou radu :-)
Ahoj radu spíše bych uvítal od tebe jelikož jsme pár mladý který se přiuči a rád se inspiruje s osobou zkušenou
Ahoj radu spíše bych uvítal od tebe jelikož jsme pár mladý který se přiuči a rád se inspiruje s osobou zkušenou
Dvě a jeden
Aby to bylo nezapomenutelný ..