Nuda Dobříň

Nudapláž Dobříň

Zdravím, prosím radu. Kde se na Dobříni nachází nudapláž. Je to tam strašně rozlehlé.
Skoro vsude, staci si najit nejaky pekny flek je jich tam spousta
Nejde se dnes večer někdo vykoupat?
Uvidíme, pokud nezačne pršet...
Začal jsem jezdit na Dobříň a jsem šmírák. Myslím že jsem slušný , když mě někdo vysloveně nechce jdu jinam a neotravuji. Jsem moc rád viděn jak si honím péro a vím že jsem byl hodně krát pozorován, a dělám že nevím že jsem pozorován. Musím přiznat že ze všech míst kde jsem byl na šmírování je Dobříň top a dá se tam hodně vidět. Také je tam nejméně lidí kterým vysloveně vadim, spíš naopak.
Ahoj deje se toho dost na Dobrini?
Škoda, že se už letos asi na Dobříň nedostaneme, slušný šmírák by nám nevadil.😊
Třeba ještě ano :-) A rád se podívám :-)
Dobříň je tak velká, že se tam můžeš svlíknout kde chceš. :-)))) Pokud ti jde o provozování vlastní nahoty, ideální. Pokud potřebuješ šmírovat, smůla. :-))
Šmírovat nepotřebujeme. Díky za odpověď
šmírovat nepotřebují ale stejně nakonec tajně šmírují.
Podle sebe soudím tebe?
Ne každého zajímá co se kolem děje. A je rozdíl mezi podívat se a šmírovat
Hele my tam jezdíme roky a ať přijedeme odkudkoliv, místo, kde se dá svlíknout, se tam najde vždycky. Navečer je to samozřejmě lepší a v noci tam není ani noha.
Není to taková velká nuda pláž jsou tam rozkouskované místa. Myslím že to tam také není oficiální nevím.
Ahoj. Nechceš se dnes vykoupat. Přijedu nějak později 😉
Nevím jestli oficiální, ale už tam někdo prdnul ceduli “zde začíná nudapláž”. A to je jak se jde od brány do práva a spodem kolem vody. Dneska tam jedu 😊
Ahoj všem. Jak jsem psal mám rád šmírování a už jsem toho zažil opravdu hodně. Někdy si třeba pár nepřeje abych se koukal tak jdu pryč. Jindy naopak začnou dovádět ještě víc. Samozřejmě mladé holky, páry jsou super ale rád se podívám i na starší páry. Ovšem vidět jednu zdejší paní co pasla sem do fóra mám asi po erekci. A vlastně bych asi nic neviděl. Pak je teda docela úsměvné jak dotyčná reaguje zde ve fóru.