UROLOG

Urologicka pomoc

Pekný deň Vám prajem, ak by ste potrebovali radu, pomoc - kludne sa ozvite
pekný deň, chcel by som aby mi veľmi nestál a aby sa mi skôr zmenšil môj penis. Sú na to nejaké lieky?
Neboj... o takých 10-20 rokov, možno aj skôr sa to upraví samé...
ahojte,... máte niekto skúsenosti s injekciami karon?

Zdravím. Prosím Ta Ako riešite ukončenie vyrobí Priligy? Ďakujem
Je aj možnosť reálneho vyšetrenia? Alebo nejaký urolog v TT - BA, prípadne iný lekár na spravenie preventívky? (edited)
Iba prevencia? Máš volaky problém ktorý trea riešiť?
Ja som sa objednal na preventívnu prehliadku k urologičke. Mojou podmienkou bolo, že to musí byť pani doktorka - žena, nie muž. Keďže som čisto hetero orientovaný neviem si predstaviť že by sa mojich intímnych partií mal dotýkať chlap, prípadne podrobne obzerať moje pohlavné orgány muž čo mi nepripadá ok. Prirodzene mi to pripadá od lekárky ženy. Proste mám rád ženy
Áno ty si ešte aj podmienky určovať budeš .😅😅😅 rychlo by si letel dpce odtiaľ.. a odvšadiaľ ty hetero. 😅😅
Sa smejem, mne bolo jedno, či chlap, alebo baba. Objednal som sa prvému, ktorý mal presný termín, chlapovi.
Prídem do ordinácie a na moje prekvapenie tam doktorka ... mala meno bez -ová, to som si nevšimol. :D
Vyšetrenie bez problémov podľa popisu, vrátane kontroly prostaty cez konečník. Sono opakovala na dva krát, lebo si nevšimla niečo, napriek prehmataniu semenníkov, na čo som ju potom upozornil.
Ahoj. Tiez hladam urologicku doktoru, nie chlapa. Kde je ta tvoja doktorka, v ako m meste?
V Bratislave. Nechcem pani doktorke robiť tu reklamu preto nebudem uvádzať jej meno. V Bratislave je dostatok doktoriek urologičiek
Asi sa rýchlo zobuď z toho sna. Na preventívke sa ti nikto ničoho ani nedotkne. Ak budeš mať šťastie a nebudeš mať žiadny problém, vyšetrenie sono trvá do 10 sekúnd.
Prostata sa vyšetruje hmatom cez análny otvor. Rovnako pani doktorka hmatom vyšetrí semenníky a penis či nie sú tam hrčky napríklad
A na prstovanie riti tiež asi zabudni
Táto odpoveď je určená pre nick ,,mann99,,. Asi pred 2 mesiacmi som absolvoval urologické vyšetrenie. Prebiehalo presne tak, ako to opísal nick ,, choke,,. Tak tu prosím Ťa ,,mann99,, nemudruj, keď o tom prd vieš. Na urologii bola mladá doktorka, taká sympatická blondína. Najskôr mi spravila sono obličiek a močového mechúra. Potom mi vyšetrila prostatu tak, že mi vopchala prst do análneho otvoru, (samozrejme v gumových rukaviciach) aby nahmatala prostatu. Ďalej mi prehmatala semenníky, či tam nemám hrčky. Nakoniec mi stiahla predkožku zo žaľuďa a skontrolovala či tam nemám zápal . Všetko som mal v poriadku. Takže asi toľko k urologickému vyšetreniu. (edited)
Chlapi to kde žijete?? Vyšetrenie ktoré som popísal som absolvoval pred mesiacom. Mimochodom prvý krát
Tušil že to naše zdravotníctvo je v zúfalej situácii. Nech si každý porovná kvalitu urologického vyšetrenia. A človek nech porozmýšľa že kôli čomu tam vlastne ide
To asi pred 100 rokmi a nie teraz !!!! A semenníky tiež sonom !!!
A nejaky urolog v Prešove? Treba mi oreventivku a boki mi povedane ze uz aj urologa treba
Mam Dr. Červeňak na Sekčove a plná spokojnosť.
Super,dá sa k nemu objednať aj cez ecasenku? Ďakujem
Fu, neviem. Treba pozrieť. Ja to riešim cez telefon.
Dakujem,ja som to do teraz nikdy neriesil,az teraz ma moja sestricka zaskocila,no co uz bojim sa akurat toho palca v zadku
Pekný deň prajem chcel by som vedieť prečo mám bolesti pri styku keď mám stiahnuté pred kozku
Ahoj, bolesť v kterém místě? Co přesně bolí?
buď budeš mať bakteriálny zápal, alebo chlamýdie, určite sa nechaj vyšetriť, zrejme to budeš musieť riešiť antibiotikami