This post has been deleted by user.
Zatiaľ čo som písal zo ženami, alebo pármi, povedali že komisia v pohode, len keď nie sú sympatie, človek neurobí nič
This post has been deleted by user.
Tu si chodí mnoho ľudí "liečiť svoje mindráky" presne tak, ako píšeš. Ľudia, ktorí sami nevyzerajú boh vie ako, majú obrovské nároky na toho druhého a potom aj tá konverzácia tak vyzerá. Pýtajú po tebe celý tvoj životopis aj s patričnou foto dokumentáciou hneď v prvej správe, pritom ony samé o sebe neprezradia absolútne nič a o poslaní ich vlastnej fotky môžeš jedine snívať. Takéto zakomplexované prípady nemá význam ani riešiť. Treba ich rovno ignorovať. Ak sleduješ zoznamku dlhšie, tak vieš, že práve tieto profily hľadajú to svoje "niečo" už roky rokúce a stále to nie sú schopné nájsť.
Najlepšie je nevnímať túto stránku ako zoznamku, ale ako sociálnu sieť plnú úchylov rôzneho druhu. Ak sa tu zoznámiš, ber to ako plus, no ak nie, svet sa kvôli tomu predsa nezrúti. Stále tvrdím, že sa treba zoznamovať v reálnom svete. Nemá význam spoliehať sa na internet a všemožné stupidné aplikácie...
Najlepšie je nevnímať túto stránku ako zoznamku, ale ako sociálnu sieť plnú úchylov rôzneho druhu. Ak sa tu zoznámiš, ber to ako plus, no ak nie, svet sa kvôli tomu predsa nezrúti. Stále tvrdím, že sa treba zoznamovať v reálnom svete. Nemá význam spoliehať sa na internet a všemožné stupidné aplikácie...
Skús si urobiť úsudok sám.... pani hľadá solventneho pána na kamarátstvo s výhodami. Ale musí byť nezadaný, intelegentny, slušný, vysoká úroven, nepromiskuitny taký ktorý nevyhľadáva erotické služby za peniaze aby to malo úroveň. Keď dotyčnú dámu upozornis na to že si protirečí keďže hľadá muža ktorý nevyhľadáva erotické služby za peniaze a pritom ona sama tie služby za F O. poskytuje okamžite ťa zablokuje 🤗🤗 nuž čo dodať
Ja viem, niekedy si kladú podmienky ako keby vôbec niekoho nechceli nájsť, tak ako som raz písal z jednim párom z Popradu, malo ma hneď napadnúť keď písali že hľadajú dlhšie, že asi tam bude niečo, každý deň si písať aby bol úsudok či je konkrétna osoba spoľahlivá, len niekedy sa jednoducho nedá každý deň písať, tak ma blokli, a vravím si asi aj dobre, lebo kto má naozaj záujem určite sa chce nezáväzne reálne stretnúť a pokecať, a potom sa uvidí čo ďalej.
Čistá pravda, nič reálne, stránka hodná iba na ktoré konverzáciu
A ešte sú tú nádherné dievčatá s erotickou fotkou v profile a prázdnym ničím nevyplneným profilom ... takže FAKE ako oči
Je pravda, tiež som sa stretol písal som si zo ženami , a dostal som zdrba že prečo píšem o erotických veciach, podotýkam že to bolo po dlhšom písaní , nikdy nezačnem hneď najprv normálna konverzácia, a potom ak je chuť, ale ale zase aj zdrba čo by som že toto nieje voľno časové centrum, že toto je sex zoznamka, ja viem že veľa ľudí veľa chuti.
Je pravda že z toho čo som tam čítal som sa aj často usmieval. Nároky niekedy vyššie ako na filmovom kastingu alebo žena bez fotky na profile jasne uvádza že na správy bez fotky nebude odpovedať. Na druhej strane buďme férový. Je to inzerát a zadávateľ si sám určuje čo hľadá. Taktiež som tam nespočetne veľakrát čítal že nemajú záujem o fotky vtáctva z čoho je zrejmé že je tu medzi nami veľké množstvo ornitológov :) Myslím že stačí na inzerát nereagovať keď nespĺňaš uvedené podmienky. Ak si si už písal so ženami a neuspel je zrejmé že si ich zle odhadol resp. nesplnil ich očakávania. Netreba to brať osobné. Každá žena je iná a hľadá niečo iné. Asi by to bolo nudné ak by všetky boli rovnaké. A to isté ide aj našich rádov. Som tu krátko ale myslím že to tu dámy nemajú ľahké. A nič v zlom páni ale ako často uspejete niekde vonku keď oslovíte ženu. Teda ak vôbec máte odvahu ju osloviť. O tom akým spôsobom by nám už dámy mohli asi rozprávať príbehy ;o)
Dojmy o zoznamke
Ahoj, aké máte dojmy,