Masáže relaxační, ale být nahý

Ve Zlíně? Poradte

Nevite nekdo o relaxační masáží ve Zlíně nebo v okolí, kde masirují nahé klienty? Tedy aby jim nevadilo, že se masirovany svlékne komplet. Nebo aby přímo součástí masáží byla masaz pulek...
Poradim pouze v Praze, ale s tantricjym nadechem
Tak kde??? A jak to probíhá? *9* *63*
Kde tam? A co znamená s tantrickym nádechem?
Možná má někdo jiné zkušenosti, ale já bych řekla, že hodně záleží na tom, kam na tu masáž jdete.
Když je to v lázních, chodí se tam v županu bez čehokoli dalšího (v rámci více procedur, např. po koupeli, zábalu, nebo tak podobně), tak je člověk opravdu zcela nahý a překrývá se prostěradlem ta část těla, která zrovna není opečovávaná.
Když jdu na masáž jen nějaké části těla a přijdu oblečená, tak stačí odhalit jen inkriminovanou část těla (např. u masáže zad jen horní polovina těla; když jsem chodila na lymfatické masáže nohou, tak jen nohy a kalhotky jsem měla... ) prostě dle potřeby.
Ale věřím, že pokud by klient masérovi řekl, že aby se uvolnil, potřebuje být zcela nahý, tak žádný profesionální terapeut by s tím neměl mít problém.

-
Takže u Zlína mě jako první napadly Lázně Kostelec :-)
Řekla mi jen: svleknete se do prádla a položte se
Je pravda, že já byla v Kostelci už před pár lety, ale spodní prádlo mezi procedurami jsem neoblékala. A dokonce v těchto konktrétních lázních nepoužívali ani župany, přebíhala jsem sem a tam jen lehce omotaná prostěradlem, což bylo docela vtipné zejména v případě, že po koupeli jsem (ještě před masáží) šla na parafin na ruce a nebylo čím si to prostěradlo držet *22*
Pokud teď dělají masáže ve spodním prádle, je to zřejmě na individuálním přístupu dané masérky/maséra.
Bylo to dole pod hotelem v tom nízkém domku?
Ano, tam byla většina procedur.
Ahojky byl jsem tam v loni a můžu potvrdit,že přebihávání z procedury na druhou jen s ručníkem
This post has been deleted by user.
Nojo, já taky řeknu, že chci všechno. Ale ve Zlíně nějak nikdo nevyzyva
...no právě, my žijeme v přesvědčení, že se masáže nedělají jinak než v nahotě...

... alespoň doposud to tak vždy bylo...ne vážně, oba dva s manželkou jsme v mládí delali sport na vyšší úrovni než jen rekreačně. Vždy když nám dělali celotelovou masáž byli jsme oba dva nazí pochopitelně s osuskou kolem pasu ja a manželka, tehda dívka sportovkyně s ouskou kolem prsou a zadku, ale při ulehnutí si na masážní lehátko jsme oba byli nazí u svých maseru jen se s tou osuskou hrálo na etiku - potažmo přikrývaly se záda a zadek....

.... zdejší ale přítomnost maséra u našich hrách předpokládáme nahotu tak u nás jako i u něho, pochopitelně se nejedná o kondičního maséra se záminkou v možnosti ai užít ale prvoplánově je to o domluvě o nahotě a smyslnostech...:)
Taky bych si moc rad nechal masírovat prdel... I bradavky *71*