Please log in to vote.

Dva vystriky po sobe

Dva vystriky do kundy po sobe

Zkouseli jste se nekdy udelat 2x po sobe do kundy? Ze ho po prvnim vystrikani nevytahnete a sukate dal az do dalsiho vystriku? Je to bozi hezky to klouze.
Hned to nedám...ale cca. 10 min pauza a je pravda klouže tam úplně jinak.
Zazil som to, nezabudnutelny zazitok. Behom jednej minuty dva moje plnohodnotne orgazmy. Nechapal som ani ja, ani ona. Presne ako pises, klzalo to potom skvele.
Já s tím problém nemám.Zvladnu někdy i 3x
Miluji vystříkat manželce kundicku a cca po 20 min mi začne tvrdnout, tak jdeme na to znovu. Není lepší pocit než projíždět kundicku plnou semenu, manželka má vždy několik orgasmů.
Jj, to mají ženy rády. Stejně jako já miluju, když má žena takto více orgasmů po sobě během jedné soulože. A když se to sejde současně, země se zachvěje. 💦
Ano docela v pohodě a dost mě to i baví.
Dá se to natrénovat. Zajímá mě kolik mužů to takhle dělá..
Zkousim to, ale zatim se mi to moc nedaří, ale asi je to o treninku..
Jo v mládí to nebyl problém, párkrát jsem to tak udělal, ale dnes už to nehrozí jsem rád, že se udělám jednou a pokaždé.
Když to chlap umí.. je to pěkné být vystrikaná vícekrát za sebou a pěkně u toho šukat :)
Vím že někdo to umí a je to boží..
Ahoj ano užíváme si ta takto pravidelně, někdy se podruhé neudělám ale o mě nejde a vidět ženu jak si to užívá je dokonalé *24*
přesně..také jsem vždy se snažil,co nejvíce jí uspokojit
Není problém i víckrát po sobe.
2x úplně na pohodu 🙂 jak to pak hezky lepí 🙂
Ano v mládí zcela běžně dnes už ne.
To bych opravdu tak chtela *250* Snad budu mit stesti.
Rád předvedu Aničko.Hodně stříkám a milování vystříkané buchtičky je mooc fajn.

Předem by jsem Tě chtěl pozvat ale aspoň na večeři ať se lépe poznáme .Budu rád když odepíšeš Patrik
Ahoj klidně tři za sebou😚,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Záleží to z velké části na tobě... Jestli dokážeš motivovat a přebít vyplavené endorfiny.
Takže, první kolo neunavit, a vymyslet co s poločasem 👍🏻🙂
Ano, líbí se nám to oběma, i po jiném zasunout do vystrikany
To máme úplně stejně, vždy se těším až se manželky kolega do ní vystříká a já jdu hned po něm 👌👍
Ano.. i 3× líbí se to mě... i jemu..
Hezó. To už tak 15 až 20 let nejde, 2 x po sobě. Leda 2 x za večer. 😉
Také to tak zvládám, oběma se nám to líbí. Potom to z ní hezky vytéká.
Taky to tak mám rád, stříkat a pak ho tam zasunout znovu. Dokud zas nastříká
This post has been deleted by user.
A proc ne? Co se vam nezda? Co je spatne?