Jaké to je být ženou

Jaké to je mít prsa a vaginu

Asi mě s touhle otázkou pošlete někam......
Při pohledu na ženy, jsem se sám sebe zeptal jaké by to bylo být ženou. Jaké to je mít mezi nohami vaginu, nemusít dávat pozor na přirození ať nepřijde k ujmě, byť odkázána si vždy k močení sednou. Jaké to je mít prsa a nosit, když jsou malá asi pohoda, ale když jsou velká, musí mít jejich majitelka denně podprsenku aby je ukočirovala a to i v parném létě
To mi připomnělo vtip:
Chlap přijde do porodnice a praví: "Pane doktore, nevěřím manželce její porodní bolesti, mohl byste mi je vyvolat?" "Nic jednoduššího." Odvětí doktor. Odvede ho na sál a za chvíli se otamtud ozývá strašlivý řev. Druhý lékař se ptá: "Jak jsi u chlapa proboha udělal porodní bolesti?". "Maličkost. Dal jsem mu pořádný klystýr a zašil prdel."
To mě to taky vždy zajímalo, tak mě občas moje holka nechá se starat o její sexy tělíčko.
Ve sprše ji všude umít, nebo ji svlékat a oblékat.
Jako nepoznám její pocity a vzrušení, ale pro oba je to moc fajn.
Já budu radši stokrát ženská i se vším, co k tomu patří, než jednou chlap.
This post has been deleted by user.
Nemyslím si, že jedno pohlaví to má těžší než druhý, těžký to mají obě, akorát každý jinak. Ale jestli si z těch 'těžkostí' mám něco vybrat, tak radši budu tahat obří kozy, menstruovat, rodit a vychovávat děti, uklízet a vařit a udržovat se hezká, než abych na svejch ramenou nesla tíhu očekávání společnosti v tom, že mám zodpovědnost za uživení rodiny.
To je samozřejmě velice zjednodušenej pohled, asi by to bylo na delší diskuzi, ale základní myšlenka je z toho snad jasná.
Kunda proti vodě utáhne tři lodě!