Jak to vidite vy?

Panske vs damske

Pero o velikosti 13cm se podle vas vic hodi a patri do trenek nebo spis kalhotek?
On jen touží nosit kalhotky a tahat si zizalku. Tak mu pomozte:-)
Jako žena je brán fyzicky muž co má penis cca 2.5 cm a pak se to nějak řeší s doktory ale jsou to velké výjimky, nemyslím si, že by 13 cm bylo nějak extra málo, oficiálně se do ženy vejde 16-17 cm a pak už dle váhy a výšky jejího těla..
pokud máš nějaké psychické nesrovnalosti, zkus psychologa ne ze sebe dělat nesmyslně ženu, žena se rodí ženou nikoliv se jí stane.

Ženy si říkají o velký péra pouze ohledně toho mít velkou hračku ale to má i chlap když třeba se podívá nebo pomačká velká prsa, jako je to fajn ale nutně to nepotřebuješ. (edited)
Souhlasím. V dnešní společnosti je obrovský tlak na vzhled - ženy mají deprese z velikosti a tvaru prsou, bříška a já nevím čeho všeho ještě. Muži zase řeší jestli jsou dost vyvinutí... dokud to nezabraňuje funkci, je to v pohodě.
Přesně tak, proto jsem se zbavila hodnocení lidí dle vzhledu, je to hloupost zavedená nějakým systémem rozmazlených lidí, u mě má hodnotu úplně každý, kdo má přirozený normální projev .. nemusíš s každým spát, dneska pomalu nemají ani kamarády, protože všechno ojedou a pak jsou na vše samy a nemají s kým hovořit.. Chce to úctu a respekt
....pokřivenost vnímání tohoto světa zdá se podivné....taky už nejsem švihák plážový....ale beru to jak to je.... malý nejsem ani výškou ani trčenim vpřed....dost šedivý ....na péro si přes onepack vidím..... dát dolů deset kilo jsem nadmíru spokojen....co už 4x křížky přes
This post has been deleted by user.
....hele obezito..... já mám většinu váhy ve svalech a kostech.... chtěl bych tě vidět někde v lese s motorovou pilou jak makáš na min 10 kubikovem dubu nakloněném do protisměru shozu....
Že kosti váží podobně u stejně vysokých lidí bez ohledu na jejich hmotnost, je fakt, žádné "mám těžké kosti" neexistuje. BMI přes 30 bych chtěla vidět ve svalech, tvl, druhý Schwarzenegger v době své nejlepší kulturistické éry. (edited)
This post has been deleted by user.
Myslím, že skladbu těla nikdo nezpochybňuje.
Jasně že u endomorfa je ta hodnota jinak, proto jsem vzala na výpočet Vávru (neb v Čechách předpokládám známý), BMI 28 a jasně, že to jsou ty svaly. Ale u kolegy BMI 31,7 je už úplně jiné level...
Orientačně u svalnatých typů výška minus 90 je úplně v pohodě. Výška minus 80 už jsou fakt jinde.

Ex měl 170cm a 80kg svaly, fakt vím, jak to vypadá *13*
....no mám pocit že jsem psal to samé..../....
....BMI je jen pseudo sračka v kauze twiggi a spol. absolutně nerespektuje rozložení váhy.... třeba u žen....deset kilo v kozách/břichu/zadku.....vyjde úplně stejné číslo....,co ty na to? myslím že mám pravdu. anorexii zdar🤮
Arnold mne zaujal, tak jsem si to šla spočítat *13*

Vzala jsem dostupnějšího pořízka Vávru Hradílka (169cm/80kg) a s jeho muskulaturou by měl mít kolega dřevorubec těsně pod metrák.

(Jo, mám covid a nudím se v izolaci *1* )
....jsem chlapec z hor co se rád nají po pořádné práci.... až mě budou v práci stíhat o polovinu mladší nagelovanci z fitka.....pozvu libovolného pořízka na oběd....i s tebou😄😄😄
Velikostně si téměř žena, čili i tanga ti budou veliký 😀🤣🤣
Boooože, to je zase dotaz 🫣😀🤔💩