Manžel s inou ženou

Chcem sa pozerat

Ahojte, laka ma vidiet ako moj manzel suka inu zenu predomnou. Som velmi divna? Ma s tym niekto skusenost? Ked si to predstavim alebo sa o tom rozpravame tak mi tecie muslicka. Milujeme sa a mame uzastny vztah ale toto by som chcela velmi skusit :)
Fuu takú mať manželku partnerku tak to by som bol šťastný
Niesi divna. Kazdy mame nejake predstavy a tuzby. Mna zas vzrusuje predstava ze sa pozeram ako mojej muslicku pretahuje niekto iny. Ale nechce to vyskusat....... skoda
tak to skus co tu vypisujes kokotiny co mame akoze robit
cottagecheese, si obyčajný namyslený neúspešný úbožiak a honič
Ja by som rád mojej doprial druhého muža alebo pár len tak vedľa nás no nechce o tom ani počuť už to skúšam 7 rokov a nič. Ale ako sa hovorí nádej umiera posledná *3*
Mela bisi zajem skusit to semnou
A mna by zaujimalo, kolki ste to aj skutocne zazili 😀😀😀😀
Možno si tu niektorí len vymýšľaju,ale ja poznám,4 páry ktorý to určite zažívaju.Nie priamo trojku,ale že on si užíva tiež aj s inými a ona tiež,a pritom žijú usporiadaný život.
Nevidím to až tak čierne.... možno aj traja...
je to dnes už normálne.Ja som viackrát prišiel domov a trtkala s iným.Ona ma tiež viackrát pristihla.
Jednoduché..si Gurmánka 👍)) Trochu divné je, že ťa zaujíma názor druhých, keď sa o tom vieš priamo rozprávať s partnerom)) Mňa by zaujímal len jeho názor. Každého nás vzrušuje, nevzrušuje niečo iné a v tom je ta krása, že nie sme rovnakí jak cez kopirák,to by bolo pekná nuda!!Tak keď už si sa"našla"podstatné je užívať si do sýtosti, ten zlomok sekundy-ŽIVOT
Som slobodný ale keď som mal partnerku tak mňa vrusovalo ako ju trtkaš iní aj sme mali často trojku páčilo sa mi to
Mať doma ku*vu musí byť fakt super...
pridajte sa k nam do partie a uvidis ho s viac zenami
Ahoj .Čo ste za partia a dokiaľ?
Je to elektrizujuce atmosfera celkovo odporucame :)
Určite je to vzrušujúce, veď už ak by som sa pozeral na par čo si to rozdava predo mnou musí byť super
Ahoj.U nás je to presne tako isto.Naviše ak si to môj manžel rozdá z inou ženou bez mojej prítomnosti , keď sa spolu milujeme rozpráva mi všetky detaily.Je to neskutočne vzrušujúce.
Mne by zase vadilo, keby to bolo bez mojej prítomnosti. Ale keď je to predo mnou, vzrušuje ma to veľmi a už sme to párkrát aj realizovali. Nedávno som mu na sviatok darovala masáž s vyvrcholením, v mojej prítomnosti 🙂 A naopak - ja s iným - vzrušuje ho ta predstava, ale reálne to nechce čo samozrejme rešpektujem.
Áno je to krásne, mali sme aj my spoločné tantra-nuru nasáž s vyvrcholením, mňa masíroval masér jeho masérka a pri užívaní si sme sa jedným očkom pozorovali ako si to užívame s druhým
Mňa tak ties vzrušuje prestáva ako ju iný suka len tasko niekoho real na ísť.
Ja tiež by som chcel ako predomnou dakto suka moju polovičku a najlepšie žena.
Ahoj ak by ste mali zaujem kludne sa mozme dohodnut
Ahoj.Rad Ti to splním.Mozes sa pozerať ako sa budem milovať s ňou..
Čo poviete na naše zážitky. Pozrite galérie.
Pozeral som albumy. Je to užasné...
Si rajcovná, hneď by som sa pridal
Pekne si to užívaš. Si fajna
No galerky fantastické, viete si to pekne užívať, palec hore...najst taky par v PO a este k tomu bi ,by bolo snad uzastne..a nemuselo by ist hned o sex ale take hranie sa
Tak vzdy ide o dôveru a vzdy treba spestrovat sexualny zivot...
Mne by sa to tiez pacilo, ale manzel nechce
U mna zas moja nechce aby ju vytrtkal noekto iny....
Mňa veru moja dva krát nemusela prehovárať😁😁😁😁
Škoda, mnohí tu máme všelijaké túžby. Moja sa hanbí za ne tiež...
This post has been deleted by user.
Rad by som sa stretol a skusil s vami
Ahoj ja mam zase problem ze ja by som to chcel skusit ale zena nechce ze som divny
Ak by ste mali chuť ja by som do toho šiel kľudne môžete napísať 🙂😉
Veľmi rád by som to skúsil. Som z Bratislavy. Ak sa vieme nejako dohodnúť kľudne napíšte do správy ☺️
This post has been deleted by user.
život si treba užiť, je príliš krátky...všetko treba skúsiť, my sa pri tom bavíme, je to relax a zábava, samozrejme ak to má pár v hlave vyrovnané a neberie to ako neveru, my si to užívame - máme to aj v galériách
Rad by som sa.pred nou urobil niekde vonku:p
Ahoj. Ja myslim, že divná nie si. Treba skúsit a zažit všetko. Je to všetko o tom, aký máte vzťah, vzájomnú dôveru. Ja by som tiež v pohodne išla do takého niečoho*2*
Co ti brani v tom aby si isla do takeho niecoho?
Často to doma máme aj opačne a je to úplne nádherné
Prečo potom priateľka po takomto netúži