Vánoce 2023

Spíš tu jen čtu než píšu

Krásné prožití vánočních svátků přeji.
Přeji všem krásné a klidné Vánoce, úsměv na tváři a pod stromečkem kupu vášnivého sexu do dalších let.
Tak i my přejeme všem které jsme poznali i těm které jsme dosud nepoznali krásné vánoční svátky.
This post has been deleted by user.
Šťastné a veselé všem a večer pěkné zlobeni.*92**362**216*
Co dodat.... krásný den prožít a v noci si užít....tak dneska žádné rychlovky.... zítra má většina volný den.
Tak já konkrétně tobě přeju, aby jsi ty příští vánoce trávil s někým, kdo tě má rád, aby jsi tady nejen na štědrý večer, ale i celkově, nemusel trávit veškerý čas na chatu 24/7 a neměl potřebu vyjadřovat se úplně ke všem tématům a řešit, jestli ti někdo dává palec dolů. V životě jsou i jiné věci, než diskuzní fórum na amatérech.
....a jinak bude líp když přestaneš kohokoliv sledovat kde a kolik tráví času....mohlo by se stát že se budeš muset dostavit k podání vysvětlení.... ohledně stalkovani....internet není tak anonymní jak si myslíš
S tim podavanim vysvětleni se te to vůbec nepovedlo,pripada mne to az od tebe trapné.pěkny den
dík já už jsem skoro dvacet šťastně zadaný.....a vyjadřovat se budu k tomu co uznám za vhodné já....a trávím tu tolik času kolik uznám za vhodné
Take preji prijemne a klidne proziti svatku Vanocnich!
Čekal jsem, jestli tu někdo udělá tenhle post :-D Krásné Vánoce všem!!!