problem s predkožkou

Ahojte
mám taký problém,že keď je v kľude tak predkožku pretiahnem cez žaluď ale keď sa postaví tak predkožku nepretiahnem cez žaluď ... vtedy je priúzka ... riešiť by sa to dalo asi len cez doktora či ?
This post has been deleted by user.
tak zkus nejprve pár dní s přetaženou předkožkou jak se ti to bude líbit, já ji taky někdy po koupeli tak nechávám
To může být zajímavé, ale to vnímání bude úplně jiné než pár měsíců po obřízce, kdy už bude na holý žalud zvyklý.
Každopádně to může vyzkoušet jen ten, kdo nemá zúženou předkožku a předkožka mu drží i nad žaludem, když si jí tam vytáhne.
To je mi jasný že to nebude jako po obřízce ale je to úplně jiný pocit, obnažený žalud se mi zdá mnohem víc citlivější. A že by takto někomu nedržela? to se mi nezdá
No já to mám za sebou víc než čtyři roky a žádné problémy nemám, naopak je to super pocit mít trvale odkrytý a čistý žalud :-) Taky chodím občas běhat a jezdím na kole, nosím přitom elasťáky naostro a je to úplně v pohodě. Jen prvních pár týdnů po operaci jsem si ten odkrytý žalud pořád uvědomoval, ale nebylo to nic hrozného. Trochu nepříjemnější byl první týden, než vypadaly stehy, ale i to se dalo vydržet.
O trochu možná ano, ale řekl bych, že to závisí hlavně na psychice.
daj ho obrezat ja mam tiez a je to super
Není to problém, jen musíš navštívit lékaře Urologa a ten ti problém vyřeší.
ahoj , aj ja som mal takyto problem az na to ze ja som si predkozku nevedel pretiahnut ani v klude mal som ta asi iba 1cm dierku az do mojej 20tky ked sa mi stala mensia nehoda a uz nobolo ineho vychodiska len obriezka bol to ten najlepsi pocit a je to tak dodnes, moje galerky si kludne pozri a daj vediet k čomu si dospel!
Taky jsem po úplné obřízce. Dřív jsem se styděl ve společných sprchách i před holkama, ale je to v pohodě. Žádný problémy s předkožkou a holkám se to líbí.
Ahoj. Já měl zúženou předkožku asi 10let a největší problémy jsem měl při erekci. Nakonec došlo k takovému zůžení, že jsem močil už jen dírkou tak 2mm. Šel jsem na kompletní obřízku a je po problému. Mohu jem doporučit.
Je to zvláštní, mám problém úplně opačný a to hodně volnou předkožku. A problém je v tom, že se mi sama shrne a pak mám skoro pořád obnažený žalud, jako po obřízce a pozoruji, že mám horší citlivost, při sexu občas jako bych nic necítil.:-(
Ahoj, já jsem měl taky zúženou předkožku (i když asi ne tolik jako ty). Před pár lety jsem šel na úplnou obřízku a od té doby jsem naprosto spokojený :-)