Nađeš žensku da te gleda ili muškarac koji ne mora imat gej sklonosti ali voli gledat drkanje?
Volim često drkati kurac dok vozim, jako me uzbuđuje to što me ljudi sa strane vide kako drkam. Jako, jako volim pokazivati svoj uzdignuti kurac. Volim se polako voziti i pokazivati kurac prolaznicima. To me uzbuđuje do ludila. Toliko me uzbudi da nekada svršim i po tri puta u 15 minuta.
Baš zanimljivo, stvarno te to tako jako uzbudi...
Daaaa jako. Jesi ikada probao?
Probaj i vidjeti ćeš da je nezaboravno dobar osjećaj.
Najbolje je kada vidiš da te neka dama prvo gleda izdaleka, pa pomalo prilazi onako sramežljivo. Na kraju ti ga primi i jebeno izdrka a noge joj se tresu koliko se uzbudila. To je takoooo dobrooooooo
Probaj i vidjeti ćeš da je nezaboravno dobar osjećaj.
Najbolje je kada vidiš da te neka dama prvo gleda izdaleka, pa pomalo prilazi onako sramežljivo. Na kraju ti ga primi i jebeno izdrka a noge joj se tresu koliko se uzbudila. To je takoooo dobrooooooo
A nezz, to zvuči ono filmski nestvarno
Meni je zvučalo nestvarno dok nisam probao. Naravno ima i loših trenutaka ali to samo ignoriram. Isplati se vjeruj mi kada ti priđe neka neznanka, primi te za kurac i izdrka ga. Tada vidiš da se isplati
Zar stvarno imaš takvo iskustvo, jako je uzbudljivo, meni totalno nestvarno zvuči
Ako želiš možemo sutra navečer zajedno drkati na webu. Biti ću online iza 23
Nemam ti razloga lagati. Dugo sam to gledao na internetu dok se jednom nisam odlučio probati. Kažem imaš i dobrih i loših iskustava. Ja sam imao puno više dobrih, tako da sam nastavio s tim i meni je to super. Zapamti, sve žene jako vole kurac samo se srame
Bas me zanima kako ljudi reagiraju?
Svakako. Nekima je to grozno, drugima je jako zanimljivo.
Ima li netko sličnih iskustava ili samo mene pere to ludilo
Web cam
Napaljen