Už to tu je jedna veĺka tragedia.predpokladam že sa na mna spusti vlna hejtu ale uz ma tu nič neprekvapi.ženy jedny a tie iste nonstop hĺadaju chlapov tak asi niesu to až take realne ženy ako pišu.pary to je kategoria sama o sebe a obetovať tu hodiny času hĺadanim a preberanim nema zmysel kedže asi jedna z 20 000 je realna.tolko k inzercii a hĺadaniu.kapitola sama o sebe je že pozries fotky tak buď chlapci čo nevedia zo sebou a tak sa mečuju navzajom alebo nejaky čo skušaju kolko vydrži ich kamoško.ženske poväčšinou platene galerky.tak jedna mega katastrofa s touto strankou.nič to tu už nedava
Tak idem ja prvy pohejtit. Preco ocakavas nejaky uspech s prazdnym a neoverenym profilom? Baba sa len zaregistruje a uz ma 100 sprav a preco by mala stracat cas s nejakym anonymom?
Lebo nemam.najmenši problem konverzovať.a keď niekoho niečo zaujima tak sa opyta a odpoviem na čokoĺvek.ale odpišem na inzerat kde baba prizvukuje že neodpoveda na spravy typu ahoj a podobne a na moju 10 riadkovu spravu mi odpovie -AHOJ-tak mi povedz načo tu mam čokoĺvek vyplňovať ked tu je realna jedna z 1392ks a to je zavalena spravami tak že sa do dôchodku nedostane k žiadnemu profilu poriadne.
Ak nemáš problém konverzovať šup do reálneho života. S touto prednosťou tam budeš u žien úspešnejší ako tu. Dokonca sa dočkášaj reakcie, odpovede, spätnej väzby a budeš vedieť s kým komunikujem.
Veď to.preto som si tu vylial srdce a radšej to budem riešiť realne a nie tu.už to nema uroveň.a popravde chlapci to tu urobili takuto stoku z toho.pozrieš 15 stranok a najdeš jednu alebo dve galerie od žien alebo paru.už to bude extrem a gay stranka
Opis toho tu
Tragedia