Mohelnický bagr

Koupání bez plavek

Zdravím vás přátelé. Nevíte někdo, jestli je na bagru neoficiální n-pláž? Většinou navštěvuji pískovnu Náklo, ale uvítal bych změnu. Případně, pokud máte tipy na hezká nudistická místa v Ol. Kraji, budu rád. Předem díky.
Nová označená nudistická pláž na bagrech 49.7931269N, 16.9486864E
Celý severní travnatý břeh jezera, které je blíž k Moravičanům je převážně v duchu nahoty. Loni jsem tam chodil, dají se tam sledovat či zažít hetero i bi příhody.
Dnes někdo odpoledne na nuda moravicany?
Ahoj v kolik tam budeš ještě jsme tam nebyli jak se tam dostanem
Tak moje holka to včera večer dala na ostro kousek od kempu.
Bylo fajn sledovat, jak její bílé křivky září nad tmavou hladinou.
popiš to trochu přesněji, at vím kam jet, bagr je super, jinak jezdím na Náklo a na Poděbrady
Sledovat se dá i zblízka? Koho?
To záleží!!! Jestli se někdo chce předvést, nebo nechce. To se musí citlivě vysledovat a vycítit.
Za chvilku tam budu s kámošem. Možná by se mohlo něco podniknout.
Je to tady: 49.7708414N, 16.9636445E
Ahoj napis mi do zprav, napisu ti nejake info ohledne bagru ;)
Ahoj mám tam být o víkendu. Můžu taky info?
My tam občas chodíme, nedávno nás tam při sexu sledoval rybář na loďce..
A to máte své místečko, nebo je tam někde nějaká část, kde chodí hlavně nudisti?
49.773112, 16.962836, bohužel jsme tam nikoho ještě nepotkali.
Někdy to vyzkouším a uvidím. Díky za tip.
To si označuji... Taky mě to zajímá. Bývalo tam kdysi super, zajel bych. Ale v plavkách už nezájem.
Také by mě zajímalo zda tam je nudi. Chystáme se tam na cca na 2-3 dny. Na mapách žádná značena není a na naturista.cz také žádné informace.
Tam neni oficiálně nic, to je jisté. Ani nikdy nebylo.
To ani na Nákle, přesto je tam jedem břeh s převahou nudistů a lidé jsou na to zvyklí. Otázka je jestli je něco podobného i na bagru.
Ahoj který ten břeh na Nákle je bezplavkovy?
49.6780267N, 17.1338600E , nejvic na tomto brehu, ale oficialni nuda plaz na nakle neni