Toho roku chcem skúsiť ešte som nebol nevie, je tam mólo vedľa kaviareň tak či funguje FKK
FKK je je pred Medveďou horou oproti kameňolomu da sa tam kúpať opaľovať a možno aj viac (neje označená oproti mate ostrovček ) peknú dovolenku . pokiaľ by ste chceli vedieť niečo viac rád Vám odpoviem
Vraj tam je dosť rušno my mame radšej niečo kde je kľud skúsime asi Zalužice nejaké tiché miestečko
No včera tam bolo dosť ľudí som bol okolo obeda a rušno
Chodia tam aj mladé ženy ? Vekovo 25/38 či len staršie
Cez vikend, tam stale niekto je, cez tyzden hlavne dopoludnia sa moze stat, ze budete sami.
Miesta tam zas tak vela nie je ale uz som tam videl pohonievajuceho pana asi 2x. A na poloprazdnej sa da schovat na kraj a nieco vyparatit.
Zvacsa su tam ale 2-3 pariky 50+ a nejaki skor starsi muzi. (edited)
Miesta tam zas tak vela nie je ale uz som tam videl pohonievajuceho pana asi 2x. A na poloprazdnej sa da schovat na kraj a nieco vyparatit.
Zvacsa su tam ale 2-3 pariky 50+ a nejaki skor starsi muzi. (edited)
Ahoj. Akurát včera som tam bol. Pláž je malá, ale dobrý vstup do vody. Je tam niekoľko miest, kde sa dá zložiť. Samotný vstup na nudu bol trošku horši a hlavne všetko vidno, pretože chodia ľudia na člnoch, paddleboardoch a blízko je aj molo odkiaľ krásne vidno na nudu
Chodia aj mladé ženy okolo 25 až 35 ???
(edited)
Asi pôjdeme niekde na Zalužice tam je aspoň kľud
Máte nový námet na nudu na šírave
Nie my si proste ľahneme tam kde nesú ľudia a hotovo 🥴
Tak celkom to až tak neni keďže sa jedna o nudu
Zemplínska Šírava FKK
Nudaplaž Wellness
Je tam kde ísť sa opaľovať možno je s kým ísť sa opaľovať 😉?