Jak jsem rada, ze to nemusim resit 😃 ale mas pravdu najit si poradnyho „chlapa“ neni vubec jednoduche. Ja mam to stesti a nasla si ho, ale taky to nebylo lehky ho aspon trochu usmernit. Ale povedlo se, je to teda obcas nervak, ale jinak milacek, ke vsemu se postavi celem, pomuze, vyresi, postara se.
Kde ty chlapy berete? Jsem tu docela kratce ale nestacim se divit. Pani z Brna chce pravidelne oralne uspokojovat. Rikam si parada a nic, ani neodpovedela. Nejsem totiz VS. Pochybuji ze jeji kunda pozna jazyk VS neno ne. Ono totiz prijit do prace a pochlubit se: muj lizac je VS nebo prodavac je pro zeno a jeji okoli zasadni rozdil. Takze nestezovat si a mrdat, lizat, fistovat a dalsi sex. radosti. Pepan
Mimochodem v lexikonu máš chyby... Já (nepsal jsem ti) když někomu napíšu že chci pokec tak tím myslím opravdu pokec u kafe.... Když napíšu jsem zajištěný - znamená to že se o sebe umím postarat a ženský přijem a vydržování k tomu nepotřebuju. :) Jinými slovy přijem mám dostatečný na provoz svého majetku, mazlíčků atd :) Možna v tom to bude ... v tom lexikonu pak přitahuješ chlapy co si z tebe budou akorát dělat dobrý den :)
Vítej ve virtuálním světě. Já mám zkušenost zase takovou, že mě jedna školila o tom že ona má BMW a já jen (v té dobé) Mitsubishi a že nejspíš budu sociální případ...apod No zkrátka byla arogantní až na půdu a v chatu předtím jsem jí nelhal ale asi měla potřebu mi něco dokazovat. Tak jsem na konci schůzky poděkoval a ona že by chtěla odvézt domů. Připomněl jsem jí že ona přeci má BMW a nač by jela se mnou v dohonestovaném Mitsubishi.... Samozřejmě jsem jí neodvezl ale tu útratu jsem zaplatil i za ní aby se neřeklo.... Víc jsem jí vidět nepotřeboval a psala mi 2x že se omlouvá za chovaní že to přehnala. Já už nereagoval a ani nevím zda tu ještě má profil. Ale asi už si někoho našla nebyla ošklivá ale celkem pěkná ale moc arogatní takové obvykle končívají sami...
Z mých zkušeností srab a posera
Taky jsem tu jednoho poznala ..pomohla mu když byl ve srabu to jsem byla miláček atd,,a nakonec mě nevzal ani telefon ,,že si píšeme .Jak to dopadlo ,,srab už ani nepíše .Bacha na ně

Já si myslím že je to oboustranné nedá se tu už normálně s nikým popovídat jedině vše za prachy nebo kredity narazit na fajn ženskou je nadlidský výkon
To je tu úplně normální. Mně si třeba některé zdejší feministky zablokovaly jen pro to že jsem jim napsal pravdu. Pravdu tu feministky tuze nerady.
Co pro tebe znamená feministka? To pro mě bylo vždy zakleté téma.. 😃
Že jako má na chlapa?
Že jako má na chlapa?
Jaký je rozdíl, když nepřijde žena nebo chlap?
Holky jakože můžou jo? 🤣 Zvláštní si s tímto názorem na něco stěžovat
Holky jakože můžou jo? 🤣 Zvláštní si s tímto názorem na něco stěžovat
ahoj, my schuzku třeba neodmlouvali, tak nevím o čem tady píšeš

O čem píšu? Cituji tvůj text: ...Pochopila bych když nepřijde žena na schuzku že se boji ale chlap ?
This post has been deleted by user.
No praveze nestaci, zarez nebyl :P
Easy. Spontánní setkání. Chci vs. Nechci. Ano vs. ne. Teď. Dnes. Jinak to neplati
Jestli hledas manzela, tak spis volej 158, tady ti ho nikdo nenajde ani ty sama.
proč všechno bylo smazáno? ani sem to nepročetla.... Už jsem si připravila na hromadu urážek a ono nic
(edited)

Jeden starší pán nezvládl kritiku a vzteky rozházel hračky.. 😃 pak se ho optáme zda se i válel po zemi.. 😃
aha
no jo stává se
...........

To samé, ale platí pro obě strany. Jak muži, tak ženy.
Teď jsem se pobavila..
Takhle to dopadá když před šedesátkou nezvládneš kritiku.. tak tohle mě slušně pobavilo a teď už neucuknu, že tato generace.. Selhala..
Takhle to dopadá když před šedesátkou nezvládneš kritiku.. tak tohle mě slušně pobavilo a teď už neucuknu, že tato generace.. Selhala..
V čem že jsme to selhali, jestli se mohu zeptat?
děkuji......................................................
Protože si vyhoní už v autě...
A má to zadarmo!
.....tuhle handsfree chci taky do auta😄😄😄
😃😃😃 Je vidět , že nezvládáš kritiku.. mě je to jedno, dneska ses sundal jako chlap
Co se to tady děje? To je cenzura jak za komančů.
Nám dělali to samé...škoda.Ale jejich no 🤣
To je tady celkem běžné.
Ale sorry, tím tvým popiskem si o to sama říkáš.
Ale sorry, tím tvým popiskem si o to sama říkáš.
Celkem pravdivý a člověk se i pobaví,tak proč ne 🙂
Proč? Mne popisek pobavil 🤣.
Proč? Vážně si někdo bude chtít vydržovat 52 letou paní?
No nikdo nemůže za to, že má paní přebujelé ego a do hlavy chlapům nevidím, ale jistě by se nějaký sponzor našel 😁
Dobrý večer, co to neřešit. ................
Řeší to již ve druhém vlákně, chybu trochu vidím na vysílači. Tím neomlouvám trubky, které na schůzky nechodí ale některé profily ke skodolibému tahání za nos přímo svádí.
Koukám, že to zde bylo dynamické.
napiš prosím na Google ať se naučí češtinu
Když se podíváš na profil, tak zjistíš že žena je cizinka.
Je to cizinka a je to podvodnice a domina ..na jednu stranu učí balet na druhou stranu je sprosta a vyhrozuje fyzyckou likvidací apd ......
Saphir50 je sice cizinka ale mela by se naučit chovat v naší zemi
Mila Pani Saphir 50 pokud mate rada SM - Sado maso pain na to je seznamka ale jinde ... (edited)
Saphir50 je sice cizinka ale mela by se naučit chovat v naší zemi
Mila Pani Saphir 50 pokud mate rada SM - Sado maso pain na to je seznamka ale jinde ... (edited)
To co si napsal, je vážné obvinění.
Můžeš sem postnout text ze zprávy?
Můžeš sem postnout text ze zprávy?
děkuji
.................................................

Chlap nebo srab?
o mužích