Ahoj, mám takový dotaz ohledně tohoto tématu. Setkal jsem se už s více ženami které mi řekli ne na toto téma. Líbí se mi půjčovat ženu, dívat se i se přidat. Jaký názor nebo pohled na věc máte vy? Chtěl bych zjistit kolika mužům a ženám by se tohle líbilo kdyby jim to nabídla druhá polovička :)
Ahoj, u nás jsem to navrhl já, praktikoval jsem to už s byvalou a věděl jsem že tato "úchylka" je součástí meho já a s tím si mě musí žena vzít. A vzala. Jsme spolu 16 let, žena to pochopila a stalo se to občasným zpestřením a kořením našeho vztahu. Já rád říkám, prostě to občas udělá. Je to vždy velmi silné, ale jak je zde psáno, ne každý to dá, je to risk že žena uteče, že to nezvládne muž atd. Vše je riziko. Vztah proto musí být velmi pevný a naprostá důvěra. Znám za tu dobu více páru, co toto zkoušeli a ne vždy to dopadlo dobře. Kdo si ale toto vyjasnit, je to něco opravdu famozniho, když si chlap vezme vaší manželku, lásku, matku vaší děti, ale pro každého chlapa to není.
Poslední dobou mě to hodně láká. Asi bych nesnesla submisivního cuckolda, ale spíš by se mi líbilo, kdyby se partner koukal, přidal se nebo měl potěšení z toho, když mu do práce přijde video, jak to dělám s někým jiným :)
Ahoj..umňa taky láka ..predstava vidiet ženu škuať cudzím chlapem....to je moj sen ....ale nechce ...když nato mysím jak moja ženu šuká cidzí chlap ..tak sem vzuršení .moc..mel sem také možnosť ..kde moja žena vizliekla pred cuzím ...chlapem ...ukázal prdel prsa ..aj piču.....ale bez sex ..jenom ukázala ..byl sem tíden ,zrušení......
(edited)
Me posledni dvě ex se tvařily,že ne.. Pak přišla vhodna chvile na trojku a od te doby... S jídlem roste chuť . Zalíbilo se to jak jim,tak mě. Z počátku byly představy,že by to mělo být vyrovnané a když jsem jí dopřál MMŽ bylo by pak spravedlivé dopřát i MŽŽ . No a na to ani nedošlo.Takže pozvat parťáka co se přidá a mnohdy na ně jen koukat a užívat si jen pohledem se stalo docela běžnou věcí a mělo to své kouzlo.
ahoj...dlouho to u nás tak probíhalo...do chvíle, kdy manželka...pro mne nepochopitelně, přesdtala mít zájem o sexc...škoda....trochu přibrala...a tak asi obava, aby nevypadala traspnšě..no škoda
Cuckold-kanda
Cuckold, kanda