Také se chystáme s partnerkou po 2 letech co o tom mluvíme vyrazit na swingers . Kam doporučíte poprvé aby se jí to líbilo v Praze ?
Možná se budeš nudit, možná ne, zaleží na složení lidí, tvém vzhledu a chování.
Proč ztrácet čas potenciálně nudným místem? 😮 Běž tam, kde se bavit budeš.
A KAM vlastně chceš jít? Tos tam zapomněl napsat.
Oprava : Club Lublaňská. Semka přijde mi to zajímavé místo hned v centru
Zkus třeba profil @petasek, ten vypadá, že je na mladé... Do klubu nechoď, tam něco chytneš hned napoprvé...
This post has been deleted by user.
Hlavně logické, Hetero muže přitahují pouze ženy .. Já jsem taky hetero a nikdy bych se ženou nic mít nechtěla .. nepřitahuje mě to ani neláká..
Morální policajtka Kuřbaba už tu zase perlí. Už aby tě některý z těch tvých klientů, při tom kouření pořádně přidusil, možná by se ti, v té kedlubně konečně rozsvítilo.
Mě by se zase líbilo kdyby se v tom tvém masážním " studiu " něco zvrtlo a místo aby si někomu dal na zadek, tak tě tam připoutají a pobaví se tak, že budeš mít modrou prdel ještě měsíc
Stále jen potvrzuješ, že máš hlavu jen na to, aby ti nepršelo do krku.

Proč? protože by bylo fajn udělat tobě to co děláš jiným?

Ty si hlavně změň orientaci.. Chlap co měl něco s chlapem není hetero .. tím činem Hetero orientace končí
Asi bych chápal kdyby to zkusil a nelíbilo by se mu to, ale že to chce zopakovat tak to asi opravdu úplně hetero nebude, ale zase vždyť je to přeci jedno co tam má napsané, nebo tobě to tak moc vadí?
Ano vadí, protože kdo hledá jen hetero tak tomu ty lidi neodpovídají.. pokud je to LGBT komunita, tak ať si to tak označí..
Já mám zájem jen o pravé hetero muže a spousta dalších také, dělá nám to nepořádek při hledání mužů a když třeba chceme vidět pěknou galerii nebo video tak se nám ukáže roztažený zadek nebo jak má ptáka v zadku a hlásí se Hetero..
Kazí nám to tu náladu a chuť si dát pravého muže
Já mám zájem jen o pravé hetero muže a spousta dalších také, dělá nám to nepořádek při hledání mužů a když třeba chceme vidět pěknou galerii nebo video tak se nám ukáže roztažený zadek nebo jak má ptáka v zadku a hlásí se Hetero..
Kazí nám to tu náladu a chuť si dát pravého muže
Ty přece na fotky nekoukáš,máš ráda překvapení.Kdo tu má galerie a videa,ten není pravý muž a u tebe skončil.Nebo to už neplatí?
Tak když mám chuť na mladýho kluka , tak se podívám .. já si občas dám sex s mladým odtud..
Proč? vadí ti to ?
Proč? vadí ti to ?
To nevadí.Ale vadí,že se nad každým pohoršuješ,moralizuješ a evidentně si buď vědomě vymýšlíš nebo nepamatuješ co jsi sem napsala v minulosti.
Ano, že když mě osloví muž a něco po mě žádá a rád by si povídal tak aby schoval galerie a ne, že když jdu já cíleně..
Musíš trošku do hloubky ne povrchově víš..
Musíš trošku do hloubky ne povrchově víš..
Chce to klid, tvůj příspěvek byl napsán mírně v křeči. Stále je to stejné, v jiném tématu píšeš něco a v dalším to už je jinak.
Jdu do hloubky 😄
Snad od vánoc bude zde na fóru klid.
Ještě jedna otázka, když sem nechtějí psát, upadla by jim ruka? Dát ti palec nahoru.
Jdu do hloubky 😄
Snad od vánoc bude zde na fóru klid.
Ještě jedna otázka, když sem nechtějí psát, upadla by jim ruka? Dát ti palec nahoru.
Věř, že mě je úplně jedno jestli je někde palec nahoře nebo dole.. nehodlám své muže kritizovat za to, že něco někde neudělají na internetu když osobně jsou super..
A já píšu úplně v klidu, vždy si při zapnutých amatérech dělám věci okolo na internetu..čeká mě dost fajn věcí a já se těším, buď v pohodě 😉
A já píšu úplně v klidu, vždy si při zapnutých amatérech dělám věci okolo na internetu..čeká mě dost fajn věcí a já se těším, buď v pohodě 😉
Já jsem v pohodě, proč by si je měla kritizovat? To můžou udělat sami, bez toho že by jim to někdo nařizoval. To že tě podpoří jinak, to můžeš po večerech vyprávět někomu jako pohádku na dobrou noc.
Od čeho si myslíš, že je služba? Tady lítá tolik peněz, že se ti o tom ani nezdálo.. erotický průmysl obecně jede ročně v miliardách.
Chovej se více jako muž, řešíš větší banality než žena 😉
Chovej se více jako muž, řešíš větší banality než žena 😉
Ne, řeším tebe. Blesk už na tebe nemá sílu a chuť, tak píšu, pokud to můžu napsat, tak trošku za něj. Ty si mimo morální chápání, bez cti, hrdosti atd Jen neustále prachy a prachy.
Prý píšu jako žena, copak už tě to štve?😄
A co když jsem žena.
Prý píšu jako žena, copak už tě to štve?😄
A co když jsem žena.
Já jsem vypátral, že tenhle profil je fake. Ta osoba vůbec reálně neexistuje, nikomu nic nepolyká, nic nekouří, nemá to žádné názory, je to jen výplod něčí fantazie.
jj, psal jsem dříve, že to je asi troll ohledně navštěvnosti fóra, a nebojím se napsat, že to je admin.
Admin je oběť.
No to každopádně když musí tolerovat lidi co tu chodí hučet do lidí místo normální konverzace a ještě když mají být věkově spíše vzory pro mladší ne odstrašující případ
Tak pokud ty máš být vzorem, nebo by měl jít někdo v tvých stopách? Umíš si představit jak by vypadal svět? Teď normálně, za tuto zemi a další země v evropě položilo hodně lidí život. Myslíš, to slovo asi neznáš, že by někdo šel do války za tebe, za tvojí morálku, a ojebavání státu. Počítej že nešel, nejsi úplný dno, ale pod hladinou už si. Vždy bude reakce.
Vzhledem k tomu, že mi to zainvestovalo práci, která míří na pomoc určitým skupinám s tím, že mám pro ně nové výrobky co nejsou na trhu, tak si myslím, že jediné dno, které tady je bude to,co chodí hodnotit lidi v rámci toho jak vydělávají, kolik a kam to investují..
U tebe jsem si nevšimla, že by si napsal nějaké normální věci, pochválil lidi, komunikoval na kamarádské úrovni a ještě k tomu chodíš hučet do cizí ženy, která na erotickém portále udělala to od čeho to je místo jen psaní a čekání na zázrak (edited)
U tebe jsem si nevšimla, že by si napsal nějaké normální věci, pochválil lidi, komunikoval na kamarádské úrovni a ještě k tomu chodíš hučet do cizí ženy, která na erotickém portále udělala to od čeho to je místo jen psaní a čekání na zázrak (edited)
Občas něco napíšu, dávám palce nahoru, začíná ti mé psaní vadit? Ty tu nekomunikuješ na kam. úrovni. Pochopíš to? Lidi vědí proč sem píšeš, stále a stále je to pro tebe zdarma reklama.
Mě nevadí tvé psaní spíše mi příjdeš tak zvláštně ukňouraný.. řekni mi co děláš ty v životě? jsi něčemu prospěšný nebo tady ? schůzky, orgasmy něco?
Ta prospěšnost je myšlena i s polykáním a nebo se počítá jen orgasmus ? Popřípadě existuje nějaká množstevní kvóta prospěšnosti ?
Podle tebe je tedy člověk prospěšný,když jde na schůzku a má orgasmus?Zajímavé vidění světa.
No jistě, člověk ji zaplatí, paní orální si zajde do obchodu, koupí si jídlo, nadlábne se, přežije den a následně se stanu prospěšným, jak jednoduché.
A komu tím prospějete? Pelíšky
No jistěže druhé straně 😄
A komu tím prospějete? Pelíšky
No jistěže druhé straně 😄
ukňouraný.. to asi ne, jen mi lidi tvého ražení nejdou přes..... Co dělám v životě, to je moje věc. Prospěšný, určitě více než ty. Co do pleteš orgasmy a schůzky, souvislost? 😃
Co děláš v životě je tvá věc ale pleteš se do cizích životů ?
Jako očekávala jsem, že si Blesk pořídí komplice ale ne zrovna náhradní ženu
Jako očekávala jsem, že si Blesk pořídí komplice ale ne zrovna náhradní ženu

Nepletu, jen ty se neustále pleteš do ostatních živ. Nejsem komplic Bleska. Rád si s tebou píšu (bavíš) a budu psát 😄 pokud by si peníze nebo část peněz věnovala na nemocné děti, nenapíšu ani slovo, teď už to nepůjde obrátit. Ale z tebe jsou penize cítit na dálku, pro moje podnikání.
Je to nedokonalý, jednou to napíše, že polyká jen párkrát za měsíc a za hodinu, že toho napolykala víc jak kdokoliv jinej.
Magic Write se to jmenuje. (edited)
Magic Write se to jmenuje. (edited)
jj, ani slovo ji nevěřím, mazaná a prolhaná. Ať má inzerát, ať dělá co dělá. Ale ty řeči, jak kdo, co by měl dělat, jaký by měl být ( hetero, bisexuál, homosexuál). Kde to jsme, ona bude kázat.
Přesně, vybírá to citlivá témata. Jako je homofobie , xenofobie, válka, morální hodnoty, generační rozdíly, píše to, že slovo kurva to neuráží, to je přece jasný, když to žádná kurva není, je to jen provokace, žádný péra to nekouří a nikdy nekouřilo.
Ale ty normální konverzaci nevedeš, dokážeš to pochopit? Je mi to jedno jestli si admin, nebo orální paní. Hučíme do tebe a děláš nám radost, že tu někdo jako ty je.😄
Celé je to test. Něco tady testuje novou technologii. Zkouší to komunikovat mezi lidmi. Je to ale nedokonalé. Někdy píšou ručně a někdy to píše umělá inteligence. Takové diskuzní fórum, je nejlepší testovací místo. Samozřejmě, že to nezkoušej jenom tady.
Blesku já už na tebe budu hodná neboj, koukám, že jsem ti spálila pojistky

Však já chodím lidi bavit i osobně.. o tom to je, v práci i doma to všichni známe a já ráda rozesměji lidi, proto není důvod se nad vašema názorama pozastavovat, přeci jen nebudeme si nic namlouvat..
Těch výstřiků v tvém případě orgasmů jsem tady dopřála víc jak vy
(edited)
Těch výstřiků v tvém případě orgasmů jsem tady dopřála víc jak vy

Orální paní je ověřená občankou a schází se úplně normálně ale dobrý pokus

Jo ty jsi poskok Bleska.. no vzhledem k tomu jak píšeš půjdeš brzy za ním 😃
jj, poskok Bleska. Každé ráno mi na oplátku na nádraží kupuje jedno pívo a párek na tácku 😄
Ty si tak průhledná, radši si vezmi prášek na uklidnění 😃 Když sem napíšeš nesmysl nebo budeš napadat nebo urážet, tak já pokud budu mít čas, vždy něco napíšu.
Vyhrožování ti jde 😃😃😃bu, bu bu. Mám se bát😄
Vyhrožování ti jde 😃😃😃bu, bu bu. Mám se bát😄
A kam bych měl jít, napiš, vyhrožuješ?
Až budu mít chvilku, vysvětlím ti co je u tebe špatně..
Teďka jdu dát kafíčko a musím vybrat správné vzory a odstíny stěn a podlah v novém bytě.. tak jindy 😉
Teďka jdu dát kafíčko a musím vybrat správné vzory a odstíny stěn a podlah v novém bytě.. tak jindy 😉
Rád si to přečtu a zamyslím se nad sebou. Hm
dělá ti to nepořádek kde? V hlavě? Já teda kdybych se chtěl kouknout na pěknou pipinu, i když teda nevím co bych z fotky měl, tak se kouknu prostě na internetu na pěkný pipiny a ne tady. To co tady vidím tak se mi z 98% nelíbí, ale každého vkus. Tak ho nahlaš adminům že má nepravdivé informace a je to, stejně jako to děláš u příspěvků který se ti nelíbí.
Ono jí to dělá hlavně nepořádek při hledání kunšaftů.A množné číslo ráda užívá,protože sama sebe pasovala do role mluvčí za všechny kurvy.Asi aby to vypadalo,jakože není sama s tímto názorem.
Já vaše příspěvky nemažu, umím se postavit názoru s plnými argumenty, pro mě je to trénink do života až se budu stavět většímu levelu ne jen amatérům :) neměj obavy, mě neurazí nic..
Ale máš dobrý nápad s tím nahlášením, že kdo není hetero tak ho nahlásit .. díky
Ale máš dobrý nápad s tím nahlášením, že kdo není hetero tak ho nahlásit .. díky
Tak v tom případě, když založí někdo vlákno a nemusí být tam tvůj nick, ale je o tobě, tak proč se hned smaže. Stejně jako spousty příspěvků. Jj ten tvůj trénink :-) .
Asi to teda nechávají smazat ti správní muži.
Asi to teda nechávají smazat ti správní muži.
To těžko říci, kolikrát někdy příjdu na forum, kde je na mě reakce a už je to smazané takže nevím co napsal.. možná tam jsou lidé co se jim to nelíbí.. je to od nich hezké ale já to nedělám..
Jako vzhledem k tomu jak si tady oblíbená, tak by mě i zajímalo komu vadí když se o tobě píše, vážně by mě to zajímalo. I ty by jsi třeba věděla že někdo s tvými názory souhlasí a to by bylo pro tebe dobré ne? Já si teda jen všiml kritiky a ničeho jiného na tvoje názory.
Tak profil mi pomalu míří na 800 sledujících a to ani nemám galerie a videa.. takže to zase neber dle fora a chatu .. moji muži z 90% na ta místa ani nechodí..
Já jsem hotovej z té hlášky moji muži, mě takhle říkat ženská která jich má za měsíc víc než já za život, tak ji rychle pošlu někam. Asi to jsou jak si říkala jen studovaný a na vyšších pozicích muži. Protože jinak si to neumím vysvětlit. Jo a ještě kdybych za to měl platit a říkala by jsi mi tak, no to by jsi šla rychle smykem :-D
Mě to příjde hezké jim říkat moji muži než klienti/ zákazníci... to se říká spíše někde ve firmě apod.
Přeci jen máme schůzky v kamarádském nasazení a je to příjemné, nedávno jsem se zakecala s jedním do 3 do rána a byla sranda takže proč jim neříkat hezky :)
A ano, nevím proč mě sledují, každopádně většina v tom dobrém, chodí mi chválit jak inzerci tak psaní na profilu a můj přístup
Přeci jen máme schůzky v kamarádském nasazení a je to příjemné, nedávno jsem se zakecala s jedním do 3 do rána a byla sranda takže proč jim neříkat hezky :)
A ano, nevím proč mě sledují, každopádně většina v tom dobrém, chodí mi chválit jak inzerci tak psaní na profilu a můj přístup
Jo to ti neberu, tobě to přijde hezké, mě by to vadilo, zase věc názoru. Jen mi přijde škoda, že když tě chválí na profilu, tak proč se tě někdo nezastane veřejně, to se stydí? Nebo proč? Já s tvými názory souhlasit, tak to napíšu a pustím se do ostatních abych se tě zastal. Když jsem s něčím s tebou souhlasil, napsal jsem to, sice tam většinou je ale :-) Ale i tak je to dobré ne? :DDDD
Já upřímně neznám moc mužů co chodí na fora a píšeme si... vím asi o 2 co si to jdou přečíst ale oni si třeba přečtou a nechodí psát, neúčastní se a mě to nevadí..
Vždy řeknou, že se s blbcema dohadovat nehodlají a mají své názory ..
Oni mi to vynahradí osobně i finančně.. dovezou dobré pití nebo jdeme na oběd a řešíme hezké věci..
či si dáme fajn večer s relaxem takže mě forum netrápí, je to spíše pro mě taková relaxační psací věc ale jinak mě ty lidi co píšou názory nezajímají..
Já si chystám svoje věci mimo amatéry takže amatéry beru za relaxační zonu a setkání s fajn muži
Vždy řeknou, že se s blbcema dohadovat nehodlají a mají své názory ..
Oni mi to vynahradí osobně i finančně.. dovezou dobré pití nebo jdeme na oběd a řešíme hezké věci..
či si dáme fajn večer s relaxem takže mě forum netrápí, je to spíše pro mě taková relaxační psací věc ale jinak mě ty lidi co píšou názory nezajímají..
Já si chystám svoje věci mimo amatéry takže amatéry beru za relaxační zonu a setkání s fajn muži
Pokud by tě forum netrápilo, tak jsem neustále nepíšeš, a nesnažíš se stále něco, někomu vyvracet. Píšeš sem převážně ohledně zviditelnění a tvé službě. Reklama zadarmo že, nikomu nemusíš nic platit.
A proč píšeš mě ? 😃
Já reklamu nepotřebuji, hovořím s lidmi normálně.. to ty si běž hledat ženy jinak nevím proč tu jsi 😉
Já reklamu nepotřebuji, hovořím s lidmi normálně.. to ty si běž hledat ženy jinak nevím proč tu jsi 😉
Zase spamuješ? Ani na swingers kunčofty neulovíš, ti už zaplatili při vstupu.
k těm sledujícím, to podle mě vůbec nic neznamá, nevíš z jakého důvodu tě sledují
První návštěva
Sám to není nuda ?