FKK 2025, rady, typy, názory.

FKK 2025

Čaute. Tak sme sa s mojou rozprávali a dohodli, žeby sme na budúci rok vypadli niekam na dovolenku na FKK. Viete poradiť nejaké dobré miesta, ísť svojvoľne alebo cez nejakú CK. Ďakujeme za všetky rady a typy.
Nás by asi viac lákalo nejaké ubytovanie, nejaký rezort aj so stravou. Nie sme z tých, čo si chcú užívať dovolenku zaobstaravanim stravy. Možno chceme toho veľa, ale myslím, že určite sú aj nejaké ponuky s polpenziou, alebo aj s plnou penziou.
Tak ak máte nejaké skúsenosti, budeme veľmi vďačný za každú radu.
Tiez sme zacali podobnu diskusiu, snad sa tam este nejake infosky pozbieraju :-)
Buduci rok chceme minimalne na tyzden do nudakempu. Zvazujeme Valaltu, alebo Koversadu.

amateri.com/sk/forum/38331/porovnanie-fkk-rezortov-v-hr#comment415835
Žiaľ koversada konci. Ide do rekonštrukcie a vraj už bude no fkk. 🙁
Ahojte, Koversada ale uplne nekoncí, iba cast cempu spravia pre textilákov. Je pravda, že ju dost zmensili. My sme boli tento rok a bolo super. Krásne nové umyvárky cesty porobené, neviem si predstavit, kde sa tolko naturistov zmestí na takom malom mieste. No nič asi nám ostáva Solaris čo je kúsok od Koversady. Uz zrusili aj naturistickú čast v Polarise teraz Koversada. Pritom sa mi zdalo že naturizmus prekvitá a opak je asi pravda. Vo Valalte je tiez krásne len tam psov nepušťajú.
Jesskovi voci :-O Tak to je mi neprijemna novinka.
Ale aspon ciastocne to riesi nasu rozhodovaciu paralyzu :-D Valalta ...
Ahojte...skúste pozrieť Kanárske ostrovy,je tam viac rezortov.Podla nás si vyberiete,či už so stravou alebo bez.Je lepšie ísť bez CK,máte väčší výber.Boli sme a ešte sa určite vrátime
V Chorvátsku asi najlepšie je na Valalte a okrem Chorvatska nemám páru 😀
Pripájame sa. Tiež by sme chceli niekam vypadnúť. Tiež by sme potrebovali poradiť. Ďakujeme pekne.
Za nás je asi top Valalta.