Zajímavá představa. Pokud ví i dáma, že se jí bude dotýkat někdo jiný, nebo úplně neznámý muž než její partner a naprosto svobodně, bez nátlaku s tím souhlasí a vzrušuje jí to, tak proč ne. Ta podmínka, že jí není nic zatajeno co bude, a že kdykoliv může říct “stop” a vše ukončit, je zásadní. Tohle je můj názor. Jinak fantazii se meze nekladou ;-)
Vzrušující,chtěl bych .se zúčastnit a dívat se,co to s ní dělá.
Je to vzrusujici. Zname to v jine podobe. Partner mne v klubu nahou privaze na tzv. ONDREJSKY kriz, da mi pasku na oci, abych nevidela. A pak mne necha na pospas tem kdo si chteji sahnout.
Chtěl bych také!A potahal bych tě za poštěvák. Pomačkal bradavky,popleskal po zadku a přitom tě sledoval.
Jo to může být docela vzrušující. 🥰🥰🥰🥰🥰
Chci se zeptat,chci sáhnout úplně cizí holce pod kalhotky,měl bych s toho nějaký průser?
Chci se zeptat,chci sáhnout úplně cizí holce pod kalhotky,měl bych s toho nějaký průser?
Pokud to neni nekde v klubu a s primym ci aspon neprimym souhlasem, pak jde o trestny cin
Jo, je za to až 5 let, ty hovado. Takže to nedělej! Hlavně kvůli chudakovi té oběti. A jestli máš velký nutkání, tak si zajdi k lékaři.
To si tady místní honibrkové neuvědomí nikdy.
Pokud ji bude dělat jen tohle.. proč ne. Pokud by dělal něco více.. měla by to dotyčná schválit..
Ahoj. Myslím, že to je nápad, který dokáže přinést vzrušení všem třem účastněným 👍
Vzrusujici vid, takove hry. A co tak ji svlect zavazat oci venku. Lehce drazdit a ona nevi co se kolem deje jen vnima vzrusujici doteky
Jo,dobrý,ale bez přivazování to má také svoje kouzlo.Stačí když má paní zavázané oči a leží mezi pány,kteří se snaží aby se jí to co nejvíce líbilo.Za chvíli pánové změní své polohy,tak aby paní nevěděla kde který je a jeden penis se dotýká jeji pusy a druhý penis se pohybuje mezi pysky vagíny.Takhle nějak se pánové střídají a mění polohy až ta paní vůbec neví kterého kde má.Teprve potom je to pro tu ženskou velmi vzrušující a ona se snaží rozpoznat podle hloubky zásunu penisu do krku,podle hloubky vniku do vagíny který tam je.Když se pánové takto snaží,tak jim nemůže uniknout jak je paní spokojená a potom se stává,že už není potřeba zavazovat oči.
Zrealizovali jsme to nakonec tak, ze jsme se domluvili se zdejsim panem, velice empatickym a sympatickym, ktery nam poslal mily vzkaz s trochu jinym navrhem. Dekujeme.
Ahoj, mohl bych pro ty, kdo by chtěli jednou něco podobného, poprosit o komentář co jste nakonec uspořádali?
Pro mě je to vzrušující představa. Je to sen, ale reálně bych to nedal. Člověk může mít sny, které ho vzrušují a myslím, že i sny stačí a mohou být nádherné.
Jako ty jako chlap bys to nedal mit pred sebou svazanou zenu?
….. a to přes to, že mě ta představa vzrušuje.
Na to musi byt oba. Jinak to konci katrastrofou.
Vy máte zkušenosti ? Kdo to navrhl? Pokud se redy mohu zeptat. Díky Robert
To bych určitě dal, ale nechtěl bych se o svou paní dělit. To bych nedal.

A jak se ji libi predstava ze svazana nebude a jen mela zavazane oci? Nebo je svazani vzrusujicim elementem jako podminkou?
Myslim, ze to bude fungovat dobre, jen to chce dobreho chlapa, aby dodrzel vse. Zavazane oci jsem zkusil a je to rajc s cizim.
Jo no...přesně tak...žádného burana nebo vandráka...ale to se těžko hledá,tady ti naslibujou hory doly,nedá se jim věřit.Docela škoda no 🙂
Myslim si, ze to tu je spis o principech a trpelivosti. Pokud hledas neco narychlo, lepsi jdi do klubu. Ale kdyz mas cas na filtrovani, tak si nastav pravidla co "zajemce" musi splnit a pak zbyde uz jen to nejlepsi. Ja treba filtruji kraj, certifikaci a/nebo vlastni alba.
Hele, domluvit to lze :-) Já svou předvedl kamarádovi živě, ale bez pásky přes oči a byl to jeden z TOP zážitků (domluveno bez sexu) :-) Ale také se mi kamarád pochlubil přesně takto, kdy ona zavázané oči, na posteli a já si ji mohl prohlédnout, pohladit, bylo to bez sexu. Dodnes neví, že jsem to byl já. Dotazy jsem psal na iPadu a on je četl, aby mne nepoznala po hlase :-) Ale také před lety jsem takto byl pozván, ona už připravená, měla v jeho plnou důvěru a nechala se krásně ojet.
Co mne ale hodně láká, je bez pásky, kdy on se chlubí tou jeho, společně si ji svlékáme, prohlížíme a ona plní a ukazuje, co chceme vidět :-) Prostě chtěl bych to zažít takto z druhé strany, jako jsem se pochlubil sám. A sice nevím, odkud přesně jste ze SM, ale ne všichni kecají, jen to chce hledat a ideálně si zavolat předem ;) Držím palce, aby Vám to klaplo.
Co mne ale hodně láká, je bez pásky, kdy on se chlubí tou jeho, společně si ji svlékáme, prohlížíme a ona plní a ukazuje, co chceme vidět :-) Prostě chtěl bych to zažít takto z druhé strany, jako jsem se pochlubil sám. A sice nevím, odkud přesně jste ze SM, ale ne všichni kecají, jen to chce hledat a ideálně si zavolat předem ;) Držím palce, aby Vám to klaplo.
Jo jo...je jasné, že tady nebudou všichni úplně marní.Nejake malé procento,co něco umí a chápou o co jde tu bude.Zbytek to není třeba ani komentovat.No ale má to teď zrovna jedno velké ALE...pár zkušeností už právě máme a pro ženu,byly katastrofa.A tím myslím výkon muže(výdrž,to že je mamlas,jeden dokonce utekl).Narovinu píšu,že žena pověděla,ještě jednou takový zážitek a končí.Takze je třeba si dát sakra bacha co podnikneme a s kým.Jinak je to všechno v háji 🤣
Eh, no, na to není moc co říct :-) Snad jen držím palce aby se to povedlo ke spokojenosti všech.
Díky...je to trošku boj,ale hlavní je se z toho neposr*ať 🙂
Tak to plati o hledani obecne, ale tady o to hur. Hlavne kdyz tenhle scenar dava nejvetsi smysl pro nezkusene.
Nooooo zní to docela dobře...něco podobného budem muset vyzkoušet 🙂
Presne takovy zazitek s parem jsem nekdy mel pred asi 20 lety. Ze zacatku jsem byl jen pozorovatelem, pak jsem ji smel pohladit, navic jsem ji chvalil odvahu, pak sexy pradlo, krasna prsa, vyholenou picku, ... a uz mi ho vyndala, pokourila, vyhonila az jsem ji pocakal dekolt... krasny zazitek, ktery jsme jeste parkrat opakovali...
To zní jako příjemný čas, který bychom rádi chtěli zažít stejně. Zdá se, že máš potřebnou empatii a smysl pro situaci.
Dodrzovat predem dohodnuta pravidla je pro me spis ctnost nez nejaka super empatie.

Já takto privazal manželku bledě mezi dva stromy nahou a roztazenou závazne oči z nikým nic domluveno nebylo a přesto se našlo pár chlapů co si ji tam pěkně dali
Neco jako nemoce. Slysels o tom nekdy?
Chlap, co klidne ojede nahodou nalezenou privazanou holku, to asi nebude zaruka hygieny, vid?
O zakonnosti ani nemluvim.
Chlap, co klidne ojede nahodou nalezenou privazanou holku, to asi nebude zaruka hygieny, vid?
O zakonnosti ani nemluvim.
Hm, tak to by urcirte bylo moc (pro nas).
Herdek to zní rajcovně,taky bych si nechal říct
Pokud s tím dotyčná nemá problém, tak výborný nápad. Podobné scénáře a fantazie jsou kořením sexu, který by se jinak po čase mohl stát nudným a stereotypním. Dokonce bych řekl, že u prvních bisex a jiných fantazií ze kterým má někdo trochu strach , ale zároveň ho silně vzrušují, je scénář naslepo s překvapením ideální.
náhodou?pěkná rajcovní fantazie

-jen tu židli bych vyměnil za pohodlnější křeslo popř.lůžko.

Za mě super nápad, ten si jednou vypujcim.
Smyslem je seznámit ženu s erotickými hrami ve třech bez jakéhokoli tlaku. Samozřejmě po vzájemném souhlasu resptive s předchozím upozorněním, že by mohlo být lákavé rozšířit erotiku s další osobou.
kdyz to bude domluveni i stvou zenou bude to lepsi pocit pro ni nez kdyz bude mit zavazani oci a pak by zjistila ze ji suka nekdo jiny
O sukani to neni prece.
.................

Tell bych, že to je scénář, který jsem zažil a funguje skvěle
Co přesně na tom scénáři funguje??

This post has been deleted by user.
Píše, že to bude předem domluveno. Nebo se ženou ne?
Já tohle zažila, ne jen pohlazení. I sex se zavázanýma očima. Neviděla jsem ho. Byl to skvělý zážitek, ale blbě se to domlouvá.
Já tohle zažila, ne jen pohlazení. I sex se zavázanýma očima. Neviděla jsem ho. Byl to skvělý zážitek, ale blbě se to domlouvá.
Také jsem takto jednou byl u páru, paní mě vůbec neviděla
This post has been deleted by user.
Tak asi záleží co by na to potom řekla ta žena, mě by teda vadilo kdyby mi někdo sahal na přítelkyni
Svázaná žena pohlazená divákem
Tak trochu jiná trojka?