Teplý prameň

4.10.2024

No bol som tam dnes a všetko je to preč, teda myslim zeleň. Vykosené. Zrovnané zo zemou. Mám aj foto len to neviem sem pridať
Viete ze tam nasli cez vikend mrtvolu? Neviem ci by som do takej vody vosla 🤔
woyeur123
woyeur123 Inactive 9 months ago
This post has been deleted by user.
Hrozne prostredie tu na amateroch, clovek by cakal ustretovost, spriaznenost, slusnost a privetivost od prirodzeneho amatera ... neskryvam sklamanie
To si vystihol...taka je doba.....
Bbbradley
Bbbradley Inactive 9 months ago
Bohuzial ta prva veta trefa do cierneho, preto som tam nikdy nebola🤷🏼‍♀️ staci citat co tu ludia vypisuju 🤢
O nič si nedošla.. aj keď .voda je veľmi príjemná ale to osadenstvo poniektorí..honici do vody sa odbavuju fuj...už nebudú mať kde...*24*
Bbbradley
Bbbradley Inactive 9 months ago
Takže to je aspoň nateraz koniec teplého prameňa.
Nezúfajte, teplých je všade dosť. Len nie prameňov. *1*
*24*............

..........
..

.........
Išla som dnes okolo všetko vykosene..neviem si predstaviť co tam postavia...okolo prameňa?
nakupne centrum... je to vrt.. nie pramen - umelo vytvoreny a tak ako ho vytvorili tak ho mozu zrusit - pripadne napojit na centrum a tepla voda pomoze s vykurovanim.

je to cele vykosene, vsetko vidno z kazdej strany - pristup autom je mozne z jedneho vjazdu ale neviem si predstavit co by tam kto teraz riesil.. vsetko vidno..

woyeur123
Treba lebo neviem ako sa píše do funkčného vlákna
Grancanaria333
Grancanaria333 Inactive 9 months ago
woyeur123
Nemáš čo riešiť fešačik? Nebudem s tebou riešiť tvoje predpoklady. Takých múdrych predpokladatelov je plný internet.
woyeur123