Zkus tablety Kamagra. Není to sice na znecitlivění, ale o dost to prodlouží výkon. Když si občas zobnu, tak mám co dělat, abych se konečně udělal
Prosím, kde se dají sehnat tablety Kamagra?? Diky
Napiš mi zprávu a můžu ti dát dobrý tip. :)
Ahoj, koukám kde sehnat kamagru. Máš tip? 🙂
Já mám opačný problém .Nemůžu se udělat .Nějaký gel at na citlivost ?
Zkus Sensuva ON arousail oil. Je na klitoris ale mohl by fungovat i na penis. Maji i gel, ten asi bude lepsi protoze olejicku je fakt malo. To by ti dlouho nevydrzelo
Elma krém, super, fungoval i při cefkovani.
Tak ho nos trvale přetaženýho jako kdyby jsi měl obřízku takhle už to nosím 15 let a paráda.
Když si ho přetáhnout, tak se mi za chvilku vrátí zpět, natož abych s tim takhle chodil, leda ze bych si kužičku přepnul u kořene pripíňákem 😁
This post has been deleted by user.
A opravdu to pak pomáhá k znecitliveni?
This post has been deleted by user.
Prosim te nemas pocit jakoby bolesti nebo vetsi citlivosti kdyz nosis pretazeny zalud? Treba od obleceni jak se pres nej dre. Ja mam docela problem s tim jak je obrezany
Přesně, on se časem jakoby obrousí a zhrubne a pak je to v pohodě.
Ne nemám nic takového.
Já ji mám a paráda, citlivost akorát
Pár piv nebo panáků,myslet na mrtvé štěňátka,,?
emla je na 100%min jak zubní pasty deset minut a můžeš jet jak o závod
(edited)
Ahojky, máš přesný název té znecitlivující mastě.
emla 25mg dej do vyhledávače
emla tedy:-))) si ten telefon píše co chce
(edited)
EMLA mast, muzu jen vrele doporucit, vyborna vecicka!
Existují kondomy s lidokainem (Pepino Long Action a určitě i další), ty celkem fungují... lubrikační gely se znecitlivujícím efektem jsou taky fajn ale neobsahují lidokain, jenom větřinou extrakt z hřebíčku a/nebo ze chmelu. Když jsem tohle víc zkoumal (měl jsem stejný problém) tak jsou třeba masti/gely jako Kamistad nebo EMLA, ale ty znecitliví tak moc že není vůbec nic cítit.
Pointa je - většinou to není žaludem ani předkožkou, ale hlavou. Postupný trénink s chápající partnerkou je lepší, déletrvající a příjemnější než medikace.
Pointa je - většinou to není žaludem ani předkožkou, ale hlavou. Postupný trénink s chápající partnerkou je lepší, déletrvající a příjemnější než medikace.
To bych potvrdil. Kdysi jsem zkusil znecitlivet penis, ale při styku to moc nepomohlo protože ten pocit, že je v ní, stacil. Takže mentálnimu tréningu je třeba se věnovat také.
JJ, potvrzuju taky. Můžu necítit žalud a penis (povrchově, ten gel hluboko nepronikne) ale když se třeba začne dělat a zmáčkne mi ho, tak to cítím a udělá mě to. Nebo při některých polohách kdy jí buším do bodu G tak se mi spodní část penisu opře o její hráz a to taky cítím a znecitlivění nepomůže
Jsou na to lubrikační gely, co ti sníží citlivost.
Jaké, prosím o doporučení gelů dle zkušeností? Diky
Choď na ostro, ať se trochu obrousí.

Znecitlivění žaludu
Rychlý výstřik