Jak vzbudit u žen zájem o me

Pište mi řady prosím už nevím co dělat

Byl jsem přes 20 let s jednou ženou a po celou dobu jsem jinou nikdy neměl.uz je to pár let co jsme se rozešli a od té doby hledám nějakou pro život,nebo milenku na sex.dlouho jsem neměl sex takže jsem hodně nadržený ale bohužel mě žádná nechce.nemate nějaké rady ???co bych měl dělat??vždyť přeci je mnoho holek a žen co hledají chlapaat pro život nebo jen na sex.piste mi prosím do zpráv předem moc děkuji za rady a tipy
Ufňukanýho chlapa, co se lituje nechce žádná.*23*
Těžko tady dostaneš uspokojivou odpověď, když tě neznáme. Jakým způsobem ,,hledáš,,? Jak oslovuješ? Máš nějakou ,,balící techniku,,? Jak se chováš? Jsi komunikativní? Jsi vtipný? Nebo pasivně čekáš, že nějaká uloví tebe?
Mě když si muž stěžuje, že ho ŽÁDNÁ NECHCE, tak si pomyslím ,,proč asi?,, vždycky si řeknu A JÁ TĚ MÁM CHTÍT?
Za mě třeba první věc, co mě napadla při pohledu na tvůj popisek. Já mám ráda sebevědomé chlapy a myslím, že většina žen obecně. Jak začnou "brečet", tak okamžitě ztrácím zájem. A napsat, že máš smůlu? To není o smůle, to je o přístupu a nastavení. Tady je to hodně o tom, jak mě člověk zaujme psaným slovem, tvůj popisek je opravdu zvláštní, nejen obsahem, ale taky psaním teček, čárek, velkých písmen na začátku vět, ... (edited)
Začni tím že se vyfotíš bez sluchátek ať nevypadáš jako Eman.*22*
On i ten popisek je takový zvláštní