U nás mokro bývá když mě partner dráždí např při předehře rukou a nebo i během sexu... dřív jsem to nikdy nezažila a jen jsem o tom četla, ale nyní to díky němu zažívám a tohle je úplný výbuch vzrušení. Celá symptom chvěju jaká to je síla 🙂
Tohle je věc o kterou se u partnerky už nějakou dobu občas snažím, ale uplne marně. 🤔 Přečteno mnoho článků a různých návodů a nic.. třeba k tomu nemáme proporce at uz z mé, nebo z její strany.
Taky je potřeba aby hodně pila..
Já to mám tak že musim být uvolněná... přítel mě líbá po těle a hladí a pak začne dráždit moji kundičku... no a jak ji dráždí tak pak jde dovnitř prostředníček a prsteníček a po chvilce... WAU... on to fakt umí parádně 😄
Možná to muze byt uvolněním.. Polovicka o tom nikdy nevěděla - chtěl jsem to vždy jako moment překvapení tak třeba na to nebyla dostatečně uvolněná ..😁 Ted si to tu přečte a mam po tajemství..🤣
This post has been deleted by user.
Když už jsem vzala na vědomí, že existuje mokrý orgasmus, měla jsem za to, že " mokro" a orgasmus je jedno...
Dřív jsem si to taky myslela. Ale když se něco správně dráždí, tak to ustříknutí se dostaví celkem často... Naopak na to orgasmu se musí chvilku pracovat 🙂
U nás první je stříkání a za chvíli bouřlivý orgáč...Málo kdy současně.
Aha...
Taky mě překvapilo, že stříkají bez orgasmu, tak v 99 ze 100 orgasmus mám. Nicméně jiný, než když je chlap ve mně.
Kamarádka stříkala jak při sexu tak orálku a pánové, je to úžasné.
Při správném zpusobu a hezky uvolněná by měla umět stříkat každá, co mám tak vyzkoušené. Ale ne každou to těší, takže včas couvnou než to nastane.
S tou přítelovou ozdobou to bude asi častěji, proto ty piercingy máme, ne?🙂
S tou přítelovou ozdobou to bude asi častěji, proto ty piercingy máme, ne?🙂
Ten piercing nemá vždy takový vliv, někdy když je dobrá nálada, tak pomůže, ale někdy zase nedělá takový rozdíl, ale taky záleží, co tam zrovna je, kroužek, větší podkova... Ale jako vše u nás žen je to nejvíc o hlavě 😉
Jasny, nálada je základ 🙂... Já když použiju větší kuličku, tak se občas dějí věci nečekaný 😅
Jednou,když jsem si hrál s kamarádkou tak také ustřìkla bez orgasmu,bylo to pěkné 😉
Jo. Já to všechno vypil a když se ptala jestli mi to chutná tak jsem ani nevěděl. Prostě reflex.
Právě ty holky které občas jen ustříknout, tak se dají postupně pěkně rozdojit...
Teda pokud je její kluk šikovný, a ví co má dělat.
Teda pokud je její kluk šikovný, a ví co má dělat.
Byt povazovana za dojnici me urazi...
Tak to se omlouvám.
Mé paní říkám vodní víla.
Mé paní říkám vodní víla.
U nás je to stejně.
Při její orálu, nebo dráždit prstíky.
Máme nepromokavou podložku, nebo postříká mě na dece na podlaze, nebo přímo na podlahu.
Nepromokavé prostěradlo zatím odmítá.
Jinak vyvrcholení má jen takové nic moc. (edited)
Při její orálu, nebo dráždit prstíky.
Máme nepromokavou podložku, nebo postříká mě na dece na podlaze, nebo přímo na podlahu.
Nepromokavé prostěradlo zatím odmítá.
Jinak vyvrcholení má jen takové nic moc. (edited)
Ahoj mívám docela často mokré orgasmy a hodně
U mě je většinou spojený s orgasmem ale upřímně mám raději společné orgasmy (vaginální nebo anální) a u nich málokdy stříkám.
Ahoj já při stiku mám jen orgasmus bez stříkání, ale když mě kamarád vyprsti stříkám
Potvrzuji fakt, že stříkání u ženy není totéž, co orgasmus. Jedná se o odlišné stavy a reakce těla.
Ale u nás má po velkém vystříkání stejnou reakci jako při bouřlivém orgasmu.
Tak to má asi každá jinak.
Tak to má asi každá jinak.
Nechci nikoho urážet, opravdu bylo by dobré vědět, kteří blbečci se schovávají za červené palečky.
Červené palečky ingorujte - už několik lidí tu na fóru psalo, že to může být ukliknutí omylem, místo kliknutí na posuvník... (a bohužel to nejde vzít zpět).
Omlouvám se za tykání, musím tě však trochu opravit. Červený nejde vzít zpět ale jde změnit na ZELENÝ.
Tak to asi spousta lidí neví - aneb: proč by napravovali svoji chybu, když je jim to jedno

Mokré hraní a orgasmy
Dotaz k mokrému hraní a orgasmu