Ahoj, jsem tu abych zjistila jestli tu specificky není někdo poblíž s kinky TF / BE.
Na povídání, ukazování a hraní. Musíme se ale trochu rozumět předem. Mám dost kusů silinovych...kusů těla (i jiných materiálů), kterými si ráda upravuji tvar, ráda experimentuju s tím co je cizí a stále sexy. 4 prsa prostě nejsou pro každého.
Už to dělám nějakou dobu, ráda se fotím a osahávám, nejlépe navzájem s partnery. Gender a pohlaví partnerů je mi jedno, když je LGBTQ+ pro, ale radši mám femmes.
Brání to vážně je nutné i když ne jen ve vážnosti lol.
TF / BE kink
Ahoj, jsem tu abych zjistila jestli tu specificky není někdo poblíž s kinky TF / BE. Na povídání, ukazování a hraní. Musíme se ale trochu rozumět předem. Mám dost kusů silinovych...kusů těla (i jiných materiálů), kterými si ráda upravuji tvar, ráda experimentuju s tím co je cizí a stále sexy. 4 prsa prostě nejsou pro každého. Už to dělám nějakou dobu, ráda se fotím a osahávám, nejlépe navzájem s partnery. Gender a pohlaví partnerů je mi jedno, když je LGBTQ+ pro, ale radši mám femmes. Brání to vážně je nutné i když ne jen ve vážnosti lol.