Myšlenky na ex přítelkyni

Stalo se vám někdy, že ačkoliv jste v novém a zdravém vztahu, pořád myslíte na svoji ex? Obzvláště co se týče sexu? Jsem teď z toho už trochu na prášky. Mám všechno a stejně bych chtěl ještě alespoň ještě jednou ji.

Já mám stejnou zkušenost pomohlo tomu se párkrát sejít s bejvalkou jen na sex, a za krátký čas to vyprchalo a byl klid. Tělo je návyková záležitost .. ale odezní to jako vše
Dotaz řeší dvě naprosto rozdílné věci:
1) vzpomínat na bývalou přítelkyni
2) chtít sex s bývalou přítelkyní.
To první je naprosto v pořádku a mě osobně potěší, když mi bývalý (třeba při náhodném setkání) řekne, že na mě rád vzpomíná.
Ovšem chtít sex s bývalou, to už je na pováženou...
Takže nejde o to zapomenout, ale striktně odlišit minulost a přítomnost. Přeji, ať se daří *4*
Pravdu píšeš a je potřeba jí slyšet!! :) DĚKUJI ZA NÍ
Tak si vzpomeňte proč jste se rozešli a třeba vás přejdou všechny chutě 😀😀😛
Tak samozřejmě že bejvalky byli v sexu divočejší.
Ale zase si říkám, že už teď na to nemám takovou páru.
Tak už s novou jen na pohodu.
Mam to stejny, porad myslim na bejvalku, mrdala suprove, sukal jsem ji mezi kozy...ale uz je to pryc...
Jo měl a pořád mám. Ještě jsem nenašel tu, která by ji z hlavy dokázala smazat a třeba nenajdu. Jenže to tak prostě je a nemá cenu se k ní vracet. Co bylo, bylo. Chce to prostě vydržet a nedělat blbosti kvůli emocím.
Je to tak. Je to ale kurva těžké. Obzvlášť když člověk ví, že by stačilo málo a dala by mi. :/