Ano, jsem panic

Hodně lidí mě tady píše, že nevěří v moje panictví. Ano jsem panic, není to žádná "taktika", jak tady někoho hledat. To by byla celkem blbost. Hodně se mi líbí starší ženy a v tom je ten problém. A někoho tady sehnat je další problém.
Dobre, pokud je to taktika jak smočit, budu panic *2*
Budu třeba hemafrodit, tranvestita, budu prostě všechno co si budeš přát *2*
Já vás chlapi nechápu furt si stěžujete jak jste panicové a kolikrát ve vláknu napíše nějaká žena že panice zaučí,tak proč se ji neozvete? I když je třeba ze slovenska,tak není takový problém tam zajet.
Tady je asi tolik paniců co jednorožců.
Tak zase za zkoušku nic nedají, že....
Kdysi to mohlo snad i zabírat *3*
Ale zase která žena by chtěla do pelechu střevo, že *2*
Právě..
Potkala jsem v životě dva panice (aniž bych to předem věděla) a oboje to byl sex na prd.. Tak proč to chtít podstupovat dobrovolně znova *1*
tjn, bohužel každý "panic" si myslí jak je žádaný *3*
A určitě každá žena chce střevo, vše mu ukazovat, všemu ho učit atd *2*
Naopak, já mít ještě nehet, tak si vymýšlím jaký sem pičobijec, kolik sem toho už v životě navlíkl atd *2*
Jj, největší kundobijec na světě a blízkém okolí.
Vidím že se zde z toho stává soutěž, kdo je ještě panic... tak já se tedy přidám...:D také jsem panic a nevadí mi to...
Přizná se kdo je tady nejstarší panic? A kdo naopak o to přišel nejdříve? Já asi v17 a půl.
Já jsem ve svých 54 letech anální panic a tak to taky zůstane.*3*
Tak to já jsem teda taky panic.
Taky jsem panic(24). Kdyby se někdo našel kdo by mě chtěl zaucit tak prosím napište. Ideálně Pardubický kraj ale jsem ochotnej nekam i dojet. Nemám zázemí a mohu poskytnout Fo pokud si to dotyčná bude přát. PS: prosím do 35 let a ne baculky.
Ahoj je to vůbec mozne ? tady nájit slečnu která by si vzala do parády 21 lete ho klučinu vysoký.silnejší vždy v dobre naladě :) ( Nezkušený v Sexu )Budu rád za každý vzkaz mužeme vyměnit Foto, a popřipadě se domluvit na Os.Schuzce Budu se tešít že spolu poznáme pro mně nepoznané :)
Taky jsem ještě panic a nestydím se za to. Až se to stane, tak se to stane. Život jde dál.
Ahoj, pořád jsem čekal na tu pravou až jsem to promeškal. Budeš to ty? Já 27let, 182cm, 65kg. Hledám nějakou hodnou vílu která mě zaučí do skrytých tajů sexu. Plzeňsko,
Pište vzkazy
This post has been deleted by user.
Ktorá by chcela zaučiť 18r zajačika?:* alebo len tam popísať? Nápiš:*
Najde se nějaká žena na diskrétní schůzky s 20 letým mladíkem? Plzen a okolí
Ahojj zaučila bys mě sem panic buduse těžit ahoj.
This post has been deleted by user.
A do mně by jsi šla? Je mi 18, jsem z Ostravy.
diskretne zaucam panicov
Chlapi,já nevím...Mám už pár křížku života za sebou,o panictví jsem přišel hooodně brzy a do vojny už měl pár desítek žen.Tím panictvím,kterým se tu oháníte spíše ženy odradíte...Pokud už starší žena chce panice,tak určitě mladounkého u kterého je opravdu předpoklad že ženu ještě neměl....Ale když se panictvím ohání 34letý a 26letý muž,tak to spíše asi ženu pobaví a myslí si své....?
Spíš pravdivej, je mi 22 a už se mě jen smějou.
the same here :D a to nejsem panic, ale zkušeností mám veeeeeeeeeeeeeelmi málo :(
No to já jsem taky nedotčen ženskou a to mi je 34let a už mě to začíná dost štvát , nemám zkušenosti a tak ani nevím na co nalákat pěknou slečnu :(
Tak jsi zasukej honimire a nebrec