Please log in to vote.

Začátky kaundalisty

Ahoj, rád bych se zeptal jak se začínali se sdílením manželky? V poslední době se mi do hlavy vkrádají myšlenky, že by mě vzrušovalo, kdyby moje žena měla sex s jiným. Nicméně nevím jestli to není jen představa, kterou ve skutečnosti nechci naplnit. Před nějakým časem jsem měl podezření na nevěru své ženy a na jednu stranu jsem z toho byl dost naštvaný, ale na druhou stranu mě to docela vzrušovalo. Nakonec jsem nic neprokázal a nechal jsem to být. To že mě to trochu vzrušovalo mě dost překvapilo. První otázka je, jak jste na kaundalismus přišli vy? A druhá část se bude týkat ženy. Když jste přišli na svůj kaundalismus, tak jak jste to komunikovali s ženou? Jak jste zjistili, že by o to skutečně měla zájem? Pro ženu je těžké se přiznat, že by měla zájem o sex s dalším mužem, to bývá ve vztahu dost tabu. My když jsme se poznali, tak manželka se někdy svěřila, že by jí lákala trojka, čtyřka, swingers nebo dokonce gang bang. Nicméně tento rozhovor jsme nikdy nerozvinuli a dál to nedošlo. Od doby, co máme dítě, tak sexuální život trpí. Na malého jsme jen sami dva, takže chápu, že je unavená a chybí energie a touha. Když jsme měli chvilku pro sebe tak jsem se jí ptal jestli jí stále láká sex ve více lidech. Teď vše popírá a bagatelizuje. Teď se tedy ptám jak manželku uvolni a rozmluvit. Mám takový pocit, že uvnitř touží po nějakém zpestření, ale bojí se a nechce to říct. Nedávno jsem jí říkal, že mě celkem vzrušuje představa, že má sex s někým jiným a ona vykřikla: "Fakt?" se šibalským úsměvem. Chtěl jsem po ní více vysvětlit její reakci a ona, že jí to jen překvapilo, protože jsem docela žárlivý. Vlastně nevím jestli jsem kaundalista, ale beru vše pragmaticky a chci pro svou ženu to nejlepší a splinit jí tajné touhy, pokud je má.

Myšlenka na M+Ž+M mě také už napadla. Bylo to v době, kdy náš sex se někam vytrácel. Po jednom milování jsem se jí se svými myšlenkami svěřil. Překvapilo jí to, ale nereagovala nijak horlivě. Prostě se jí ta představa nelíbila. To téma jsem nadhodil ještě několikrát. Ne proto, abych ji přemlouval nebo snad do něčeho nutil. Šlo mi o to mít jistotu, že vše správně pochopila. Celé mě to totiž napadlo ve chvíli, kdy naše intimnosti uvadaly. Říkal jsem si, tak když už jí to se mnou nebaví tak ať si to užije s někým jiným, ale chtěl bych ji vidět, jak si to užívá, ten její spokojený výraz ve tváři, na který se nedá zapomenout. V podstatě to byl takový vzkaz: Hele, nejde mi o to vlastnit tvoje tělo, ale záleží mi na tvé duši. Pokud by ti sex s jiným mužem bavil víc než se mnou, tak možné by to za určitých podmínek bylo. A tou podmínkou by bylo, abych u toho mohl být. Takže takhle nějak stručně. Myslím, že to přijmula s pochopením. Ale o sex s jiným mužem nemá. Její nezájem tkví v osobních věcech mezi námi. O tom zde psát nebudu, to je jiný příběh. Chtěl jsem jen zde uvést, že pokud o něčem takovém člověk přemýšlí srdcem a ne pindíkem, tak se takové fantazie mohou u partnerky setkat s pochopením a ne odsouzením.
Mam to stejne,zena o tom vi,uvidime co prinese cas....
U nás to začalo obcasnyma trojkama. Občas spolu šli i pár minut napřed, bavilo se mě na ně chvilku jen koukat a pak se přidat. Pak se mi v hlavě zrodila myšlenka,že by se mohli občas sejít sami a ne a ne to pustit z hlavy. No ted na to přistoupila s tím, že je čeká první schůzka. Trošku z toho mám obavy, zároveň jsem vzrušený. Máme dohodu, že to bude párkrát do roka, doufám, že už se mi v té hlavě nezrodí další kraviny🫣🤣
Zkusím odpovědět co nejjednodušeji. Já to u sebe poznal se svojí První manželkou, když jsme narazili na fotopříběh v nějakém časopise Na toto téma. Tenkrát jsme si řekli že by se nám to možná líbilo oběma a že kdyby někdy chtěla zkusit sex s někým jiným takže může že by mi to vzrušovalo. Ve finále to dopadlo tak že se mi přiznala asi rok možná dva na to že je mi měsíc nevěrná a že neví co s tím. Řekla mi to po sexu se mnou a tak jsme si o tom začali povídat Na jednu stranu jsem vůbec nechápal co se děje a na druhou stranu jsem cítil silné vzrušení a za tu noc jsme se milovali snad ještě 5x Což u nás nebylo zvykem. Hodně zjednodušeně řečeno jsme udělali s milence rodinného přítele kdy vztah trval nejprve 4 roky pak pauza děti a zase čtyři roky. Manželka zemřela předčasně na zákeřnou nemoc takže tento příběh nemá žádný konec ale takhle to bylo u nás🤷🏻‍♂️Současná přítelkyně o této mé úchylce ví, Dokonce by měla možná někdy chuť zkusit někoho jiného ale teď to není aktuální ještě nepřišel ten správný čas Možná že ani nepřijde ale to se uvidí tyhle věci se nemají lámat přes koleno buďto se to stane a nebo ne.
Je to celé o komunikaci. Já to chtěla už delší dobu, přítel taky, jak jsme si nastavili hranice a pravidla, který ani jeden z nás doposud neporušil. Aktuálně nás to oba baví a užíváme si to. :) Jediný co, tak je opravdu těžké najít dobrého a spolehlivého milence.
Mohla by jste se z čisté zvědavosti rozepsat jak ty hranice konkrétně jsou nastavené ?
Myslím si, že to přichází, když ve vztahu dochází palivo. Taky jsem do toho jednu partnerku tahal a bylo to přesně z tohohle důvodu. 3 ku jsem si vyzkoušel a je to super, ale s holkou co jí máš rád, fakt nevím, jako potěcha, že mi do ní strká čůraka někdo jiný, fakt ne.
Mám top partnerku a když někam jdem, tak mi dělá větší potěšení, jak chlapi kolem bzučí a touží, pak si jí doma zapíchnu a jsem šťastný.
Ja mám na to názor odlišný, manželku mám rád a v sexu mě maximálně vyhovuje, jenže já jsem tak trochu zdravý úchyl a rád experimentuji, vyzkoušeli jsme toho už spousta a rád posouvám hranice dál, je to podle mě jak kdo to má nastavené asi by mě nevadilo jak píšeš ty kdyby do ní někdo strkal čůraka samozřejmě s gumou než kdyby se s někým měla líbat….a třeba když se poštěstí, to jednou vyzkoušíme a zjistím, že to není pro nás. (edited)
Přemýšlím o podobném, půjčit manželku, ale pouze za mé aktivní účasti zkrátka trojku, již delší dobu o tom s manželkou hovoříme úplně se tomu nebrání nicméně stále mě říká, že jí to semnou baví a dalšího chlapa úplně nepotřebuje, z toho mě plyne, že spíš by šlo o splnění přání pro mě…..Já mám jasně dané hranice píchání ano, může někomu vyhonit však nikoliv oboustranný oral a líbání to je pro mě mnohem více intimní…..Jenže je to mnohem složitější než se může zdát jednak výběr chlapa, manželka je poměrně náročná a kde na takového narazit oba jsme se shodli, že nejlepší by vše bylo naprosto spontánní a další věc že bychom se museli trefit do manželky ovulace ,protože v tomto období je velmi náruživá a má ráda experimenty. A v neposlední řadě únava z děti, péče o domácnost apod…když toto vše vezmu v potaz tak je to solidní souhra náhod 😁 nicméně naděje umírá poslední, ale pokud se to někdy podaří mohla by to být jízda.
Toto je aj náš prípad. Veľmi dobre popísané. Posunieme sa kúsok ďalej pri odhodlaní, a vzápätí sme zas takmer na začiatku. Veľmi veľa otázok príde na pretras. Hlavne byť opatrný, pri výbere vhodného adepta, alebo miesta v dnešnej dobe podrazov a faloše. Nech to poprvé nepokazí celý žážitok a v neposlednom rade neodradí od ďalších pokusov
Jen stručně ,tohle není pro žárlivé lidi .To je o toleranci,zpestření ,kdo na zo nemá ,vůbec nezkoušet. A na pohodu .Měli jsme s ženou hodně párů,tedy neměli ,samí pitomci ,pak kamaráda ,ve třech a v pohodě ,
NE, není to pro žárlivé! I nežárlivý muž má poprvé smíšené pocity, ale jak vidí svou manželku, kamarádku, přítelkyni si užívat a vrnět blahem a být v orgasmu, pak to všechno přejde a je to požitek pro oba!
Pak přeje ženě to nejlepší si užít být jí dobře!
Manželka na to není. A já jsem také dost žárlivej a tak jen sdílím její fotografie. Někdy i sexy. Obvykle jen soukromě, ale kdysi měla nějaké galerie i na amaterech.
Ahoj,jsem na tom hodně podobně. Já také žárlil,teď je to naopak,rád bych viděl manželku s jiným. Chtěl bych vidět její vzrušení,jak si to užívá,jen ona se bojí že by se neuvolnila přede mnou. Vím o tom že mi byla nevěrná,vím i kolik měla milenců. Někdy mi vypráví co kdy jak a u toho mi ho honí. Je to úžasný. Snažím se aby došlo k nějakému reálnému setkání. Sama říkala že když by byla příležitost asi by se nechala svést,ale bez mé přítomnosti.
U nás jsem s tím začal já a postupně ji na to připravoval je pravda, že to trvalo déle než jsem předpokládal vzhledem k tomu, že jsem měli taky dítě, ale asi před 3 lety se nám podařilo sehnet muže a prubli jsme to já nadšený, manželka trochu vyplasena a asi po roce jsme to zopakovali a to si už užila ikdyz to nechtěla přiznat, tak přesto to na ni bylo vidět a pak přiznala, že si to užila.
3 mokré orgasmy mluvili sami za sebe.
Teď jsme ve stádiu hledání někoho seriózní o na trvalejší přátelství.
Bohužel tady je to s tím hledáním hodně špatný.
Mluvím ted za nás nevim, jak ostatní.
Určitě to vydrž a budete oba spokojený tomu věř.
Iveta a Standa
U nás se to vyvíjelo postupně přes letmé zážitky na swingers, nějaké trojky s kamarádem a teprve poté byla jen ona s kamarádem sama na wellness a posílala videa.
Rozhodně nechceme mluvit za všechny. Ale je to z našeho pohledu založené na hluboké důvěře mezi partnery a dobré komunikaci.
Co se týče pocitů, je to vždy koktejl vzrušení a nějaké míry žárlivosti, ale právě díky tomu to muže tak baví.
To je právě to, ten rozdíl mezi představou a realitou.
Vidět jí s jiným reálně, když ty budeš ve stavu nadrženém tě bude rajcovat. V opačném případě budeš nasraný a žárlit. Je to v hlavě.
Jak jí to říct.....doporučuju třeba mluvit jakože o někom známým- třeba že to zažil a co si o tom myslí ona.....
Představa vs realita je docela složité téma. A asi to jde zjistit jen tak, ze to člověk vyzkouší. Od toho je právě důležitá důvěra v páru. Kdyby měl muž nějaký "šok" z kanda zábavy, tak partnerka musí být empatická a podržet svého muže. Muž musí mít důvěru ve svojí ženu.
Ano, jak píšeš, když bude potřeba, musí manželka manžela podržet, aky to bylo i pro něho pěkné.A důvěra musí být 100% , jinak manželství jde za chvíli k háji!
Díky za pohled, já se do toho vůbec neženu. Chci právě slyšet zkušenosti. Ono jen povídání si o tom, navázání důvěry, že může mluvit o svých přáních by bylo dostatečně rajcovní. Takže možná otázka zní, jak otevřít její "pandořinu" skřínku, abychom posunuli vztah dál? To by mohlo narušit momentální stagnaci.
Pokud si chce manžel vyzkoušet jak bude reagovat, když se bude manželky dotýkat jiný muž, tak ať ji domluví ero masáž a je přítomen. Uvidí, zda ho vzrušující podívaná na vzdychající manželku bude rajcovat nebo ne. Doporučuji prvně raději bez zásunu.
Bylo to už hooodně dávno, to jsem ještě žárlil na každý pokus o flirt jako Othelo. Jednou jsme seděli u nás se známými, se kterými jsme
kamarádili a navštěvovali se, pili jsme vínko a povídali. Žena šla do kuchyně připravit chuťovky a známý jí po chvíli šel pomoci je donést.
Náhodou jsem se podíval pootevřenými dveřmi do kuchyně a viděl jsem, jak na něm žena visí, ruce kolem krku a líbají se. Nedal jsem nic znát a za chvíli přinesli občerstvení a sedělo se dál. Přemýšlel jsem pak o tom a najednou mi došlo, že sice mohu žárlit a hlídat jí, ale stejně to neuhlídám. Buď budu paroháč, nebo jí budu věřit že se nezabouchne a nespálí mosty a nechám jí také poznat jiné péro, než jen to moje. Přede mnou nikoho neměla a tak bylo zákonité, že je zvědavá a nevybouřená. Další večer jsem jí vše řekl, že jsem je viděl a sdělil jí i to, k čemu jsem došel. Přiznala, že je hrozně zvědavá, jaké je to s jiným, ale že mně miluje a nechce nic měnit. Dohodli jsme se na jednom odpoledni, že jí nechám volný byt a ona jej pozve k nám domů. Já šel na fotbal, pak do hospody na kafe a čekal jsem na její zavolání. Za čas se ozvala, že už je doma sama, abych přišel a doma mi vše vyprávěla. Byla prý prvně hotová ještě než jí celou svléknul a potom při sexu s ním znovu. Byla ráda, že se to stalo a že si o tom můžeme vyprávět a já jí to vzrušení a uspokojení přeji. Samozřejmě jsme se milovali, byla uvnitř ještě celá horká a roztažená od jeho péra a znovu se udělala při vědomí, že měla v sobě během jednoho odpoledne dva. Od té doby se ještě několikrát setkali, než to samo vyšumělo. Ale již byla rozdováděná a sex jí bavil a já byl také moc zvědavý a chtěl jsem vidět jak to dělají, vidět jak někdo jiný proniká do mé ženy. Těch pár let co následovalo stálo za to a splnili jsme si naše nejtajnější představy. Byl jsem u jejího sexu s amatérem, střídal jsem se s ním v ní, postupně jsme do ní oba stříkali, ona si to užívala a nás rajcoval ten zvláštní pocit šukání její vystříkané kundičky. Stálo to za to a bylo to krásné. Ale oba jsme si bezmezně věřili. Ona mě potom vždy říkala své pocity a také mě věřila, že toto nikdy nepoužiji při případné hádce. To jsme také oba dodrželi.
Tohle je opravdu krásný příběh a jeden z příkladů, jak to může vypadat, když se všechno správně sejde a pak si to správně sedne. 👍