ja teda vubec nevim kdo to ma byt :-)
Nechybí. Trolí tu pod změněným nickem dále. Kdo ví co je to za kreatůrku v reálu. Za klávesnicí je každý hrdina.
(edited)
(edited)
A mě nepřišlo, že by někdo psal jako ona pod jiným nickem, nebo jsem aspoň nic nečetl.
Nabízí služby, jak to dělala před tím. Asi si myslí, že sofistikovaněji. Štětka, no.
Nechybí mi. Je tady stále, přejmenovala se na PenězoPřítele (psáno anglicky), ale už na sebe v diskuzích neupozorňuje.
(edited)
Ale nabízí hulbu dál. Jen asi v jejím měřítku lépe.
Klidně ať si. Když semka nepíše a nešíří demagogie, lži a nenávist a k tomu ještě nemoralizuje, tak v poho. 

Tak souhlas. Jen se ubírá jiným směrem než deklarovala. Stále hulí, dle svého inzerátu, takže nová vize a podnikání zase počká.
Nechybí a i když normální člověk se nad jejími názory zasmál tak bohužel je zde i určité ne malé procento lidí kteří jí ty moudrosti hltali a to bohužel bylo docela nebezpečné...
To že se přestala vyjadřovat značí, buď že jí uzdravil a nebo jí izolovali. Každopádně obojí je dobrá zpráva pro další generace.
O co se jedná? Asi mě to minulo
Dá se říct že mě bavila její demence a to že dokáže být někdo tak off 😁 za tu dobu co nepřispívá si myslím že je na světě víc chytřejších lidí i když jde jen o jednoho člověka
Nechybí.
Dej pokoj, člověče!
.....ani nepomyslet.....pak je tu hned

Ona je tu stále, jen změnila nick a už se tolik nevyjadřuje.
.....to se ví......😄.... třicet znaků
Nechybí vám?
Ahoj mě docela chybí její komentáře, docela jsem se nad tím bavil, co vy? Myslím že 90% lidí ví o kom píšu.