Počet orgasmů

Ahoj. Píši zde za mužskou polovinu páru.. zajímalo by mne, jestli budete ochotní se podělit o "info" , jaký si myslíte, že je příjemný počet orgasmů ženské/mužské části řekneme při běžné délce sexu. Chápu, že pro každého je ta délka jiná, tak řekněme třeba +- hodinku aktivního sexu. Někomu stačí jeden, dva, někomu ne. Některé ženy ani orgasmu dosáhnout nemohou...Je to individuální, a proto mne zajímá takový průřez zdejším osazenstvem. Případně kdy je pro vás třeba těžké dosáhnout vyvrcholení (ráno, po náročném dni/tréninku, atd..) U nás netrpíme nedostatkem..

Během sexu mám jen jeden orgasmus, má přítelkyně taky. Pak jen odpočíváme, případně si dáme druhé kolo, kdy už má orgasmus jen má přítelkyně. V mé hlavě mám tolik myšlenek, že často mi to ani nejde se udělat. Ani nevím, co s tím. Nejde nemyslet :(
Za hodinu - žena 0-25 a muž 1-5 orgasmů... (z vlastní zkušenosti)....
Aneb mnoho povyku pro nic..... :) jak říká klasik.
Má osobní zkušenost z klasického sexu, je to fajn, ale cože je to ten orgasmus? Je super, když se jeden vypne a vlastně vnímá jen sex, ale orgasmem si jistá nejsem. V žádném případě to nepovažuji za tragédii.
V soukromí stačí několik minut a je vědomé uvolnění. Až mě překvapilo, že toho jsem schopná.
Tak u nás v nejaktivnějším věku, a sexu chtivé partnerky?
U ní ráno rychlovka jeden, večer pohodovka tak 4x.
Když jsem jí prubnul co vydrží, tak jich zvládla na koníčka 15 v řadě za sebou.
Od toho 10 to byl už jeden dlouhý, pak mě odkopla a odpadla.
Prý to od toho 6 - 7 nebylo tak příjemný.
Délka sexu tak od 5 minut po 4 hodiny v kuse, nebo s přestávkami celou noc.
Já to dal v extrému i 4x, ale musel jsem mít hlavně páru pro ni, tak jsem se raději šetřil.
Někdy měla orgáč i ve snu, tak jsem musel být kdykoli připraven ji vyhovět.
U další holky jí stačily tak 3 za půl hodiny, a já s ní jeden na konec.
Moje poslední mívá jen takové nevýrazné, a jednou za čas mi dovolí aby měla jeden velký hodně mokrý.
Spíš preferuje moje uspokojení.
Podle situace a nálady nám stačí pár minut.
V našem starším věku, už není tolik energie.
(edited)
Některé ženy se udělají jednou za dva měsíce. I když vyhověly mojí potřebě alespoň 2x týdně, ony orgasmu dosáhly 6x ročně. Katastrofa! Mohl jsem se snažit jak chtěl. Jiné ženy 3x do hodiny, ale třeba i každé 3 - 5 mio už chlapa opravdu baví!
Já třeba od muže nikdy. A taky se mohl snažit jak chtěl. Ale vůbec to nesouvisí s tím, že jsem bych ho nechtěla. Jen prostě dojdu do určitého stupně vzrušení a sekačka. Mám to v hlavě celý život. Dřív mě to mrzelo, dneska si říkám, radši hezký pomazleni dvakrát třikrát týdně než se stresovat a nechtít to nakonec vůbec.
Ne- přitažlivá a Roketka to shrnuly přesně. A přesto se tu najdou tací, co budou stále meldovat, jak to chce správného milence... Muž - ejakulace = orgasmus jednoduchá rovnice. V drtivé většině. Výjimky jsou všude. Žena - sex, hezký příjemný sex - orgasmus? Jak kdy, jak která.... Pokud vůbec...
Buď rad, že aspoň za ty dva měsíce. Já beru jako úspěch, když ho dosahnu 1-2 za rok.
Tak to mě vždy dost zajímalo co na to má vliv.
Bývá to ve správném milenci, který ji umí probudit a vzrušit.
Nebo to má žena od přírody.
Že u některé to jde tak snadno, jiné občas podle nálady a situace, a těm ostatním vůbec nikdy.
U těch posledních vím že se tomu některé i brání, aby třeba nad sebou nikdy neztratili kontrolu...
Myslím, že je to od přírody. Nejsem zrovna svatoušek a nekteri byli velmi šikovní. Ale možná je to i tím, že se neumím úplně uvolnit. Pořád mi v hlavě šrotují informace, nedá se to vypnout…
No to bývá někdy právě ten kámen úrazu.
Při sexu vypnout hlavu, a dokonale si to užít.
Já se to třeba i naučil hlavně kvůli erekci a orgasmu, ale většinou holky se v tom plácají víc.
Ahoj. Nemohu ti napsat, tak mi prosím písni.
Pánenkomarija!!! A to jsem myslel, že nic horšího mne už potkat nemůže.