Asi bych to nechal být, třeba se to časem samo změní. Když nad tím budeš přemýšlet a nuceně to zařazovat, jen tě to vyhodí z koncentrace a ten celkový výkon a prožitek bude třeba naopak horší.
Těžko hodnotit, každý je v sexu jiný. Obecně asi platí, že ten, kdo se dokáže uvolnit, mívá hlasitější a přirozenější projevy a neptá se partnerky, jestli se jí to líbí. Ono, když se na todle musíš ptát, tak to pravděpodobně není úplně ono.

Já se neptám, abych se ujistil, že to dělám dobře, ale jako takový "dirty talk" aby tzv. Řeč nestála 
Souhlasím, že velkou roli v tom hraje uvolněnost (edited)

Souhlasím, že velkou roli v tom hraje uvolněnost (edited)
"Quiet place"
Při sexu se mi vícero partnerek postěžovalo, že nejsem "verbální" a je tomu tak. Při sexu se soustředím převážně na sex, na partnerku a užívám si moment. U toho nemám potřebu "řvát jako zvíře" ani když se udělám. Verbální exprese přitom ženy v sexu o to více přitahuje. Nějaký návrh jak tohle zlepšit? Snažím se pro začátek dýchat pusou pro působení "vzdychání", zase to ale není něco, co mi vydrží delší dobu, než opět instinktivně začnu dýchat nosem. Co se týče konverzace, tak když si na to vzpomenu, tak z principu řeknu něco jako: "Líbí se ti to?" a thats it.