Please log in to vote.

A co onanie v praci ?

ja pri kazde volne chvilce si ho postavim :) a o nocnich sluzbach doslova řádím
Jen společná onanie a sex ve sdílené kanceláři, na volné noze. Jen jsem na to čuměl... (edited)
Tak já si třeba holky na noční bral.
Akorát kdo měl uklízet ten bordel v kanclu, a mokrý křeslo k tomu...
Hachiman_88
Hachiman_88 Inactive 4 years ago
This post has been deleted by user.
Mě stačí, že mě mrda každou chvíli šéf 😅
Hachiman_88
Tak to vypadá že děláš na nějakém ministerstvu
Hachiman_88
Neni pro tebe nejlepsi veci spise se udelat do omacky Peti? *3*
Já vím že na tu omáčku máš chuť ale neříkej to veřejně 😁😁😁😁😁
Kde jsi byl celou dobu? *3*
Čekal jsem na tebe opičko 😁😁😁😁😁
ale to jsi prisel az hodne po *3*
Hlavně že jsi se dočkal chlupaci 😁
Dal jsem se na tebe hodně těšil, takovou opici už dlouho nikdo neviděl ani v zoo 😁😁😁
No pekny, takze jsi mel vylet *3* uzil jsi si ho? *1*
Jj viděl jsem tě 😀😀😀😀😀😀😀😀😀*3**3**3**3**3**3**3*
Doufám, že jsi při tom výletě vymyslel, jak souvisí to, že jsi údajně ženatý s tím, že já nemám ženskou. Už se moc těším na ten konstrukt od zen konstruktéra (🤣🤣🤣 furt se tomu džojku směju jako prvně). Tak šup, za tu dobu, co sis na to vzal na rozmyšlenou jsi musel něco kloudnýho vymyslet 😎
Od té doby jsem ti několikrát nasral do huby, nevzpomínáš? Moc ti to chutnalo 😁😁😁😁😁
Myslím že ne, Time. Do huby sis nasral sám, pak ses do toho zamotal a pak už jsi akorát mluvil z cesty, jako teď 🤷‍♂️

Takže budu psát pomalu, pač evidentně pomalu chápeš a možná i čteš...

Jak souvisí tvoje údajný manželství s tím, že nemám ženskou?
Joo ten se v tom vyziva no. Par tydnu koncem prazdnin byl asi na dovolene nebo mu ambulatni lecbu zmenili na ustavni a byl tady docela klid. Jelito co si dela dobre za monitorem a vi,ze ho nikdo nemuze placnout.Co se da delat.
no samozrejme ze tu byl klid, protoze se tady nevyjadrovali debilove, bezmozci a jini, tobe podobni *3*
N3PI sem píše zmatené nesmysly, které jsou totálně mimo. Baví se tím, bohužel, pouze on.
Ano Honimire, uplne totalne mimo *22* a co mas k tematu vlakna? Zase nic? Takze mimo? *22*
Jsem v kanclu se 4 staršími kluky jediná holka. Velmi se bavím tím, jak je rajcuji sexy šatičkami sotva pod zadek a bez spodního prádla. Vzrušuje mě pozorovat jejich boule na kalhotách. S oblibou si udělám dobře Venušinýma kuličkami nebo celým vibrátorem v některé z dírek a bavím se tím, že oni netuší, jak si dělám dobře.
pekne provkovanie, takuto kolegynu by som bral hned :-)
I o to zprijemneni jde i me :)
Tedy pánové,vy s tou prací pěkně vyjebáváte...