Fajn, je to vždy riziko.

Ahojte, vraj sa dá preniesť pohlavná choroba aj orálnym sexom. A niektoré pohlavné choroby vyjdú na povrch až za niekoľko rokov. Ale keď sex je taaak dobrý. Tak sa aspoň pozerajte na druhý pár. A rozdajte si to pri nich. Horšie je, že nároky sa zvyšujú a potom to nestačí. Teda aspoň u mňa. U môjho muža nie. Alebo skúste stretávky, tam je veľa párov po izbách a vy sa môžete pozerať alebo pridať. Držím palce.
Netreba pichať vtáka do každej diery. Prvý raz len s ochranou. Dotyčný/a je zodpovedná za svoj zdravotný stav. Ja som tu mal jedno stretko, kde dotyčná mala vystupovanie a serióznosť a po pár rande prišiel sex. Najprv s gumou. Ak nie si romiskuitny a nepichas vtáka kade tade, tak riziko je malé a telo si vie poradiť s prípadnými infekciami. Hygiena.....ale videl som tu už kadečo 🤣🤣🤣🤣🤣
Kondom a gel, a existuje aj zensky kondom
A preto hladam parik ktory hlada iba divaka

Mas pravdu zlatko
Odporúčam bezpečné praktiky ( ručná práca ) alebo keď už súlož s neznámou osobou tak bez prezervatívu ani ŤUK
presne tak, čo potom poviem doma manželke, že čo to je ?

neboj sa robte to prim-erosom a nic ,...všetko v norme...
tých chorôb, čo môže človek získať, je na 1000. človek by sa čudoval, čo všetko chytí muž do prostaty či žena do pošvy. nie je ničím zvláštnym, keď pri rozbore sa zistí nejaká tá análne či kožná baktéria. dobrá správa je, že sami o sebe nič nerobia a pokiaľ telo nie je oslabené, nič nám nehrozí.
pri neznámom človeku platí pravidlo, že hygiena je na prvom mieste (aj telesná sprcha, aj tá orálna
). ak mávate oslabenú imunitu, prezervatív je na mieste. a neodporúčam z análneho sexu prejsť k vaginálnemu aj s kondómom
. naopak to tak neškodí.
pri neznámom človeku platí pravidlo, že hygiena je na prvom mieste (aj telesná sprcha, aj tá orálna

This post has been deleted by user.
Ahoj volá sa to Hirsuties papillaris.
Kúp si Zinkorot. A takto posilnená imunita si S tým poradí. Veľa šťastia
Presne tak, je to o imunite HPV, papilo a podobne virusy mame sloro vsetci v sebe, akurat u niekoho, kto ma oslabenu imunitu "vyskakuju" v podobe bradaviciek a podobnych vyrastkov. Su na to masticky napr.na baze lastovicnika.
Tu máš odkaz
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Hirsuties_papillaris_genitalis
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Hirsuties_papillaris_genitalis
ono uplne staci sulozit s gumou

Nie je to celkom pravda, napr.pred HPV virusmi Ta neochrani ani guma...
Nestačí, raz som bol s kurvou a mal som gumu aj pri orale a chytil som. Ani guma nepomáha...
a neroznášať genitálny herpes a žltačku. Však!
jasne a aj ruky si dam do rukavic
pokial mas kvalitny.......

A co take este odporucas okrem prezervativu nic ma nenapada?
A ako môžeš vedieť že aj keď sa zoznámiš z nejakou babou a chodíš s nou aj pol roka že nemá nejakú pohlavnú chorobu? Možno to tají alebo o tom možno ani nevie, to sa má človek pred prvým sexom spýtať : Miláčik, nemáš náhodou nejakú pohlavnú chorobu? Alebo si treba pred prvým sexom vymeniť výsledky od doktora? Hovoríš že sex z neznámou je vždy riziko, ale veď každá je najprv neznáma, a aj kamarátka zo sídliska mohla byť napr. niekde na dovolenke a nemusela mať ani sex, veď pohlavné choroby sa dajú chytiť aj inak ako pri sexe, nie?
Ja som taktiež podobného názoru, za tie problémy za pár minút rozkoše fakt nestoja
bojime sa pohlavnej choroby
sex len tak urcite nie