Pohlavni nemoce

Pokec o neprijemnych strankach sexu

Ahoj, zajimalo by mne, kolik z amateru se uz nekdy nakazilo? Minimalne na chatu Bisexualove to musi byt skoro kazdodenni tema, podle toho co jsou nekteri manici schopni na potkani delat...Mate nejake zkusenosti? Dik ;)
Tak nejsem si jist, zda jde vůbec prokázat, že jsem něco chytil slinami nebo jinou cestou. Pokud při sexu vystřídám víc variant, nelze určit zda to je ze slin, ze spermatu či z mikroskopických krvavých oděrek v ústech, konečníku, pochvě, na prstech...
Pokud někdo tvrdí, že ze slin to nejde, tak buď nezná problematiku nebo chce za každou cenu bez gumy. Je to ruská ruleta.
Zdravím lidi,
chlapi, jestli budete mít chuť na Kety2 vyhněte se obloukem. Holka tady nabízí služby, ale už jsem našel na netu diskuzi, že už holka od někoho něco chytla. Jak se to u ní profláklo, cestuje z města do města. Změní nick a telefon a poskytuje služby dál.
Plzeň, Tábor, Sepekov...

Tynaa
Kety2

!!!
co oral bez gumy , nakazí se něco?
This post has been deleted by user.
Virus HIV se ve slinách nachází v naprosto mizivé koncentraci. Žádný potvrzený případ přenosu HIV slinami neexistuje, a orálním sexem jde o vysoce nepravděpodobnou věc, pokud dávající nemá v ústech krvavé zranění.

Přenos HIV mobilním telefonem pak považuji za hoax. Pokud tam nebyla namontovaná injekční stříkačka s infekční krví, nedovedu si to představit.
Tak to je pro ty co chtějí bez gumy - bez gumaci ,tak jsem jsem viděla ve zprávách ,že tu byla fajn holka co chodila bez gumy !! ...ale kočka byla nakažena několik let a nakazila tu tisíce mužů ,je to děs a hrůza ! ...nepochopím muže co tu chodí bez ochrany a ještě za to připlatí ,to je opravdu sebevrah !!! ...a prý jsem dárce krve a jsem úplně zdravý tak tohle když napíše si myslím ,že tomu se nedá věřit ani vesnu !!! ...ano sex je fajn ,ale abych za jeden pěkný prožitek platila životem to mi fakt za to nestojí si myslím nikomu z nás ! ...prosím pánové slečna se jmenovala Niky 69 a její kamarádka je taky nakažená ,silná dvojka ,která nakazila určitě mnoho mužů !!! ...jsou obě HIV pozitivní
Také sem to viděl ve zprávách o té kočce,která tu nabízela služby,můžu to jen potvrdit. Takových slečen tu může být více.
Tak to máš naprostou pravdu, sebekrásnější požitek ti pak život nenahradí. V televizi říkali cca 700 mužů - to je děs když si uvědomíš, že každý z nich měl už x partnerek/ partnerů.
Nakazilo ,něco o tom napíší ! Tak to je pro ty co chtějí bez gumy - bez gumaci ,tak jsem jsem viděla ve zprávách ,že tu byla fajn holka co chodila bez gumy !! ...ale kočka byla nakažena několik let a nakazila tu tisíce mužů ,je to děs a hrůza ! ...nepochopím muže co tu chodí bez ochrany a ještě za to připlatí ,to je opravdu sebevrah !!! ...a prý jsem dárce krve a jsem úplně zdravý tak tohle když napíše si myslím ,že tomu se nedá věřit ani vesnu !!! ...ano sex je fajn ,ale abych za jeden pěkný prožitek platila životem to mi fakt za to nestojí si myslím nikomu z nás ! ...prosím pánové slečna se jmenovala Niky 69 a její kamarádka je taky nakažená ,silná dvojka ,která nakazila určitě mnoho mužů !!! ...jsou obě HIV pozitivní
Tak to je pro ty co chtějí bez gumy - bez gumaci ,tak jsem jsem viděla ve zprávách ,že tu byla fajn holka co chodila bez gumy !! ...ale kočka byla nakažena několik let a nakazila tu tisíce mužů ,je to děs a hrůza ! ...nepochopím muže co tu chodí bez ochrany a ještě za to připlatí ,to je opravdu sebevrah !!! ...a prý jsem dárce krve a jsem úplně zdravý tak tohle když napíše si myslím ,že tomu se nedá věřit ani vesnu !!! ...ano sex je fajn ,ale abych za jeden pěkný prožitek platila životem to mi fakt za to nestojí si myslím nikomu z nás ! ...prosím pánové slečna se jmenovala Niky 69 a její kamarádka je taky nakažená ,silná dvojka ,která nakazila určitě mnoho mužů !!!
Já osobně mám třeba tak panický strach z pohlevních nemocí, že se pomalu bojím jen sáhnout na cizího člověka... strach z nemoci a případné smrti je dobrý strašák... ale když jsou lidé zdaví, tak není problém každá forma sexu... stačí jen mít stoprocentní jistoru v podobě testu a není problém...
Ti heteráci se právě nakazí od bisexuálů ,kteří tvrdí že jsou hetero ,ošukají kde co a pak doma vlezou na vlastní ženu a je vymalováno.
A hlavně se nauč češtinu , I a Y už ovládají i třeťáci .
Proč všichni straší sexuálně přenosnými nemocemi, a bagatelizují jiné rizikové činnosti?

Celý život je o zvažování míry rizik a hledání rozumné míry bezpečí.

Kdo se bojí, nesmí do lesa.

Les je nebezpečné místo. Můžete chytit klíště, které vás může nakazit boreliózou, nebo dokonce smrtelnou encefalitidou. Komár na vás také může přenést nakažlivé choroby, nebo vám může způsobit alergickou reakci. Může vás kousnout vzteklá liška nebo uštknout zmije. Také vás může napadnout divoká zvěř. Lesní ovoce může být potřísněno slinami či výměšky nakaženého zvířete. Můžete zaměnit jednou houbu za jedovatou. Může na vás spadnout strom. Můžete zabloudit. Může přijít bouřka a uhodit blesk.

Přese všechna rizika však do lesa chodím. Něco zajistím gumovou ochranou, něco chemickými přípravky. Jindy se přímému nebezpečí vyhnu.

Městská hromadná doprava je neméně nebezpečné prostředí. Kolik lidí používá ochranu při použití mastné tyče? A přitom stačí drobná ranka na ruce, a cesta infekce je otevřena! A to nemluvím o kapénkové infekci. Od spoluobčanů lze chytit leccos, od chřipky po tuberkulózu.

A teď:

Kolik lidí v ČR ročně umře na následky sexuálně přenosných chorob, i když používá prezervativ. 0

Kolik lidí v ČR ročně umře na následky užití Paralenu? 10

Kolik lidí v ČR ročně umře na následky sexuálně přenosných chorob, když na prezervativ kašle. 30

Kolik lidí v ČR ročně umře na následky přecházení přechodu pro chodce? také 30

Kolik lidí v ČR ročně umře na následky návštěvy lesa (otrava houbami, úder blesku, útok zvířete, encefalitida)? možná také 30

Kolik lidí v ČR ročně umře na následky chřipky? 2000 Kolik z nich ji chytilo v MHD?
This post has been deleted by user.
Si dobrej teoretik,už si taky někdy šukal?
Přesně tak. A to jsi nezmínil dopravní nehody kde oběti jdou do stovek za rok, nebo kolik lidí umře na následky kouření, rakovina taky zabije víc lidí než co umře na pohlavní nemoce.
A pak mě irituje jak se trefujete do gayů, a bisexuálů, jako kdyby heteráci se nemohly nakazit.
Utěšovat se ,že daleko více lidí podlehne rakovině ,autonehodám mi přijde hloupé.S tímto způsobem se nám budou pohlavní nemoci dál vesele šířit a nejde zdaleka pouze AIDS .Je toho dneska hodně.Nedávno byl pořad o šíření HIV a tam bylo doslovně řečeno ,že mezi českými gay a bisexuály začíná jít o epidemii.Takovým tempem přibývají nové případy HIV pozitivních mužů.
Stejně tak, jako nechci být jeden ze 30, kteří ročně zemřou na přechodu, tak také nechci být jeden z těch 30, kteří zemřou na AIDS, a chráním se. Je to snadné a účinné.

Je ovšem zbytečně démonizovat promiskuitu, jako to dělají v médiích. Ano, ani prezervativ není dokonalá ochrana, ale jsou jiná, mnohem horší rizika, o kterých se nemluví.
To sice ano, ale pak jsou tu další super věci, na které se sice neumírá, ale člověk si je užívá do konce života a určitě není o co stát - genitální bradavice, opary. K pěkné zábavě stačí i blbé chlamydie.

Zkrátka víc důvodů neblbnou, než si bezhlavě užívat.
Třeba proto, že mezi těmi, kteří to zabalí na AIDS, jsou gayové v drtivé převaze? Suchý anál bez ochrany, oblíbený mezi gayi a Afričany, je jedna z nejrizikovějších technik.
Obcas zajdu na privat,ale sluzby pouze s kondomem,a jsem zdrav.
Má teda vůbec cenu tady něco s někým domlouvat ?