Návšteva

k nejakej na príjemnú návštevu

občas sa chodím povoziť na motorke nechcela by nejaká aby som sa u nej stavil na kavu? :-)
slossex
slossex Inactive 9 years ago
prid k nam,len real,lebo kazdy len keca
Ahojte mam 26rokov a 19cm oholeny penis a tiež poriadne nadržaný som
Nezabudni,ze trtkate za odmenu,daj aj cenik .Bryndziar z Oravy co predava zenu.
slossex
slossex Inactive 9 years ago
PRIMITIVNY BUZERANT SA ZASA OZVAL,UZ SME SI MYSLELI ZE SI OCHOREL
Nochorel,len stale tvrdim aby ste zmizli z diskusie kde ludia hladaju sex pre potesenie.Ty predavas ,zenu a robite to pre zarobok.Nejde o tie peniaze,ale pocit.Primitiv ako Ty to nepochopi.Prajem uspesny lov na neskusenych,mozno aj zarobite .
This post has been deleted by user.
co furt maju do seba tí dvaja?
Jasné môžeš sa voziť koľko len budeš chcieť. Na rúre *4*
trapkooo :-D vtierka :-D :-D :-D
on ma motorku aTy ho takto zotries. no toto...
*270*
Sex teraz spolu zlatko? Som nadržaný
a co ked ma motorku???on chce sa votriet na kavu.....nie ma povozit na motorke :-D:-D:-Dproste trapkooo.
ved s tebou suhlasim...
a mozno ani motorku nema
trtkať chce :-D a šupne to na kávu:-D isto si ju nosi aj pri sebe *kávu* takychto trapkov nemusim ,,,,,zavádza :-D :-D :-D
Jasne ze chce trtkat ako kazdy spravny chlap len to zaobaluje motorkou ci kavou.....vy zeny sa tiez tvarite ako panenka Maria a pritom by ste trtkali ako dive....ale to je na tom to pekne, tak neodsudzovat motorku ani kavu vzdy ide len o jedno.
Maximalnu pravdu nas. Treba otvorene povedat o co ide a nehrat sa na niekoho. Uprimnostou dalej zajdes.
načo sem ťaháš svätých :D Ty si malý pán aby si mi podsúval svoj názor čo sa smie a čo nesmie odsudzovať (!) pre mňa je trapkooo a vtierka.hawk.
máš pravdu keď chce jebať tak nech nebalí baby na motorku a na kávu .No a svatých tu nespomínajte lebo nám to tu zrušia
Moreda,ja mám tiež super motorku a rád sa zastavujem na kávu na rôznych miestach,ale o teba by som si neoprel ani hrdzavý bicykel,nie tak ešte drahú motorku :-)
ani som len netušil akú vlnu pohoršenia spustím sa strašne moc ospravedlnujem
ze ta taky moze vytocit. nemam motorku, obcas rad vyprasim a nechvalim sa s tym.
ak by admin takych mazal alebo presmeroval do zeznamky bol by poriadok