Please log in to vote.

anketa

áno!

áno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak zistis nejaku novu stranku kam sa da uchilit daj vediet
zdravím. ako pozerám, nie som jediná, ktorá je s novým formátom pošty nespokojná. je veľmi neprehľadná a zbytočne komplikovaná. bolo by super, keby tento "administrátorský omyl" čo najrýchlejšie napravíte. myslím, že návrhov a podnetov máte od užívateľov viac než dosť. ale ak nie, kľudne jej vráťte predchádzajúci formát. bol mnohonásobne lepší.
mame si za to ze Vase aktivity skodia celej stranke,
,,ak chcete totalne dostat nas na lopatky,,, hmm mate velku sancu
ale suche dierky a makkych vtakov,,, nikoho nezaujimaju "
Vasa "novatorska akcia !! ""
skoda lebo ste boli skvela stranka a ten nejaky rok uz mame spolocne odsukany,,ale ked nepridete na ine risenia,,, sorry,, tut mi e leight,,,alebo obyc prepac,,ale to uz nie je to co sme uzivali a boli sme spokojni,,, mali by ste sa hanbit za svoju "robotu" ved tak len zabijate vlastnu stranku !!!
verime tomu ze pridu ludkovia co maju usporiadane v hlave a zpristupnuju stranky nadalej ako doteraz ,,, p.s, Android je tiez shit !
je tu nejaký admin..co poradi?..pis postou nie tu v miestnosti / Nedá sa mi zapnúť kamera . Chce to nejaký zásuvný modul. Keď na to kliknem, tak mi to nič neurobí, žiadny pokyn náznaku inštalácie modulu. / Prečo sa už nedajú odstrániť správy ako tomu bolo donedávna, čiže všetky, ktoré zaznačím? Musím ich mazať každú samostatne. Dá sa to nejako nastavit?....POSRALI TO
Čo tu poslednou dobou stvárate je strašné...k zmene v databáze pošty nemáme ani slušný komentár..
Ak budete takto pokračovať so skvalitňovaním služieb - " znechutení " užívatelia tohto portálu Vás začnú opúšťať a urobia si nový server,ktorý bude mať úroveň...
Súhlasím.....Neprehľadné...Čo sa týka napríklad pošty...Prečo sa mi má uchovávať niečo s kým som si vymenila len pozdrav?? Na čo sa mi tam zbytočné zobrazuje a zaberá miesto??? Potom napríklad keď si chcem pozrieť staršiu poštu musím zbytočné rolovať(predtým to bolo jednoduché...Klikla sám si napríklad len na číslo a vedela som kde mám hľadať)
Sex u mna doma v BA štihla mila ozvi sa,čakam ta,uzijeme si spolu,cakam