Nevadí mi to, rád sa predvádzam aj s erekciou.
Rad by sim sledoval parik ako mu fajka
Tak urcite zalezi aky clovek by to bol... no myslim ze by sa nam to pacilo
Rad by som vas sledoval ako sexujete
Môžem vás pozorovať pri sexe?odkiaľ sté
Takze keby zbadate mladika ako si ho na vas honcuje tak bez problemov pokracujete?
Keby si sa jej chcel dotýkať alebo vystriekat sa na ňu , na jej telo to by mi už vadilo a nezniesol by som to
Na zlatých pieskoch viem o tom že tam chodia cumilovia sledovať páriky. Snažil som sa nasmerovať tak aby úchyl ak nás nejaky tajne sleduje mal dokonalý vyhlad. A skutočne bol v húštine skrytý cumil. Ona to zistila až keď bolo po sexe a chlapík vyšiel na cestu a odkráčal preč. Z môjho pohľadu by ma to vzrušovalo pokiaľ by sa len pozeral a honil by si ho anemal by snahu sa priblížiť a nieco riešiť viac ... Tiež sa stalo že sme sexovali v prírode a okolo išiel chlap. Zo začiatku ma to prekvapilo ostal som v šoku, ale moje vzrušenie bolo silne preto som normalne pokračoval. Chlap zastal, stiahol si ku kolenám nohavice a bez zábran onanoval a po chvíli sa aj urobil a pokračoval v ceste.Bolo ok. že na nestaral do nas
ja som dával kamošku na stojáka pri jazere v kroví a po chvíli som si všimol asi 10 metrov od nás chlapa, tak som pokračoval a po chvíli keď už sa mi to zdalo dlho som povedal kamoške že mám spoločnosť a ona už potom nechcela pokračovať na tom mieste a presunuli sme sa
Reakcia
Reakcia na nuda