Hetero v trojce ŽŽM

Jul 11, 2021 · 4,256 views wilsonova

Když jsem zjistila, že jsem si hodně dlouho odepírala sex kvůli lakýrníkovi bylo mi úzko. Nějak jsem stále v té době věřila, že mě má rád a jen si potřebuje vyřešit své věci. Ano, nepotřeboval si vyřešit vůbec nic. Spíše potřeboval jen sex a lakovat.

Byla jsem nasraná na něj a hlavně na sebe, že mi to nedošlo.
Zavolala jsem kamarádce a požádala ji ať se zajdeme někam pobavit. Vzala mě na soukromou párty u svého známého. Spousta milých lidí. Bavila jsem se, hlavně s jedním párem. On vyšší, holohlavý, pokérovaný, sportovní postava. Ona na krátko střižená blondýna, s umělým poprsím velikosti pět. Docela sympatický pár.
Večer byl super, hráli jsme člověče napij se, což mi pomohlo vylejt si mozek od toho lakyrníka.
Usla jsem v obýváku na gauči, ráno jsem se probudila okolo deváté s kocourem jak sviňa. Dopátrala jsem se koupelny, pořádně si umyla obličej, napila se vody a po anglicku se vytratila. Za pár dní mi neznáme číslo napsalo sms jestli nezajdeme na kávu. Byl to ten pár se kterým jsem trávila většinu sobotního večera. Sehnali telefoní číslo od mé kamarádky.
Proč ne, pomyslela jsem si a napsala souhlasnou sms.
Sešli jsme se o den později.
V blízké hospodě u jejich bydliště, to mi docvaklo až později. Nebudu natahovat, po pár sklenkách vína jsem byla u nich doma. Petr jak se holohlavý muž jmenoval mě a své drahé polovičce chystal večeři. My dve jsme si povídaly v obýváku. Přišla řeč na sex a sexualní orientaci. Řekla jsem, že sex mám ráda a jsem hetero, Katka řekla, že je bisexualní.
Zeptala se jak dlouho jsem nemela sex, povyprávěla jsem ji své story s lakyrníkem. Smála se a řekla, že jsem úplně pitomá tak dlouho si odepírat sex. Souhlasila jsem, jenže já ho milovala, zmetka, on mě neměl ani rád.
Obejmula mě a hladila po zádech. Uchopila mou mou tvář a políbila mě na čelo, bylo to příjemné, moc dlouho jsem necítila, že někomu na mě záleží. To, že chtěla něco jiného a vlastně jela stejnou politiku jako lakýrník je o něčem jiném:)
Najednou mě políbila na ústa, vrazila mi tam jazyk. Lekla jsem se a odtáhla. Usmála jsem se na ni, že tohle ne, ať se nezlobí. Pohladila mě po vlasech a řekla ať se uvolním, jen se pomazlíme. Ať ji dám šanci, asi přemíra alkoholu nebo já nevím, co se stalo, kývla jsem.
Opět mě políbila, byl to jiný polibek než od muže, byl jemný, sametový. Rty měla hebké a jemné. Líbaly jsme se a ona mě hladila, já jen vnímala její jazyk v mých ústech. Bylo to zvláštní, ale čím dál více se mi to líbilo. 
Vklouzla rukou pod mé tílko a podprsenku, začala mi hladit prsa, dráždit bradavky. Tohle mě vzrušilo. Vycítila to. Rukou jsem ji začala dráždit přes triko, co měla na sobě její prsa. Neměla podprsenku. Opravdu netuším jak se to stalo, ale byla jsem jak já, tak i ona jen v kalhotkách. Ležela jsem na zádech a ona na mě. Líbala mě na rtech, hladila mi prsa, já nehty jemně škrábála její záda. Najednou její ruka byla pod mýma kalhotkama. Zašeptala jsem do jejích úst, že tohle ne. Mlč odpověděla, nechala jsem ji. Třela mou kundičku dlaní, vzdychala a líbala mě. Kundička na její doteky reagovala jinak než jsem očekávala, byla vlhká. Vidíš, že se ti to líbí, řekla mi Katka.
Jen jsem kývla a doufala, že nepřestane. Nepřestala. Sjela níž svými ústy. Sundala mi kalhotky, a jazykem mi začala dráždit kundičku.
To jsem už začala vzdychat i já.
Já, která nikdy nic neměla se ženou.
A tahle žena mě přivedla k orgasmu. Třepala jsem se asi půl minuty. Lehla si ke zpět a políbila mě. Hladily jsme se, a zeptala se, pokud chci zkusit pořádný ocas ať se mrknu ke dveřím. Stál tam Petr, nahý a masturboval.
Přistoupil k nám a Katka mu ho začala kouřit. Sledovala jsem je. Byl to zvláštní pocit, chtěla jsem ho také ochutnat. Katka to vycítila, do ucha mi zašeptala zkus ho semnou a já aniž bych odpověděla jsem ho začala kouřit zárověň s ní.
Petr si po chvíli lehl na záda, Katka mě nasměrovala na jeho pořádně velké a tvrdé péro, a sama šla nad jeho ústa.
Bože, byl to úžasný pocit opět v sobě cítit penis.  Byla jsem jak zfetovaná, ale užila jsem si každý pohyb na něm. Katka i já jsme vzdychaly, líbaly se při tom.
Nevydržela jsem dlouho a udělala se. Celého jsem ho pomokřila, slezla jsem z něj a Katka nasedla. Lehla jsem si vedle nich a pozorovala je. Za chvíli se udělali oba, Petr dřív, Katku dodělal prsty.

Večer  pokračoval večeří, co Petr připravil předem a dalsim sexem, tentokrát se Petr věnoval nám oběma na přeskáčku a my se jen s Katkou už jen líbaly a hladily prsa.
Byl to zvláštní večer, který mě opět nakopl celkově.

Similar stories