Krátká sexstory

Jul 14, 2021 · 2,209 views wilsonova

Bylo to reálné, nebo jen sen? Bylo to tak silné, že jsem tomu nevěřila a do hlavy se mi to uložilo jako fantazie nikoliv vzpomínka.
Bylo léto, ve čtvrtek ti volal ještě kamarád jestli mu nepomůžeš s nějakým převozem stavebního materiálu. Odmitl jsi ho, věděl jsi, že tohle máme naplánováno dlouho. Být spolu celý den.
Těšila jsem se na tebe, až budeme spolu.
Přijel jsi v sedm ráno vyzvednout mě. Dala jsem instrukce kam. Na jedno odlehlé místo. Je tam menší vodopád, klid, moc lidí tam nechodí.
Jde se tam krkolomným terénem, ale výsledek stojí za to.
Místo je obklíčeno stromy, vodopád a menší jezírko ke koupání.
Jelikož to bylo na horách, což jsem nedomyslela, chuť ke koupání mě přešla jak bylo o neco chladněji než v rozpáleném městě.
Moc se mi do vody nechtělo. Ty jsi s tím problém neměl. Svlékl ses do naha, ty velký stydlín a do naha v otevřeném prostoru.
Jak z laciného porna jsem na tebe zírala, vždy ses mi nejvíce líbil s kapkami vody na sobě. No bóže je chladněji, pomyslela jsem si. Shodila ze sebe oblečení a šla za tebou.
Nekonala se žádná erotická scéna, pouze blbnutí ve vodě. Když nás to přestalo bavit, oblékli jsme se a šli prozkoumávat okolí. Čas letěl jak splašený.

Do města jsme se vraceli za tmy. Přivezl jsi mě kousek od mého bydliště. Dala jsem ti pusu na rozloučenou a tvá ruka uchopila tu mou a dala si ji na tvůj rozkrok. Tak pojď nahoru, zašeptala jsem ti.
Sotva jsem zavřela dveře od bytu, stáhnul jsi mi kraťasy, opřel mě o futra a vrazil mi ho tam. Romantika hadra pomyslela jsem si. Netvralo dlouho a byl jsi. Stáhl jsi mě do koupelny, když příjemně teplá voda ze sprchy na nás dopadala, sjel jsi níž a začal sis hrát s mou broskvičkou. Držela jsem tě za hlavu a hekala tak, že jsem stoprocentně musela bavit celý panelák. Bylo mi to jedno. Hlavně mi to bylo jedno v okamžik, kdy jsi mi způsobil můj zcela první mokrý orgasmus.

Nevěděla jsem o sobě. Držel si mě, opatrně přenesl do obýváku a hladil mě.
Ve chvíli kdy jsem se vzpamatovala, šla jsem na čtyři ať mě ošukáš. Byla jsem nadržená po tobě, tvém péru.

Byl to tenkrát moc hezký den, ale kdo ví jak to bylo :)

Similar stories