Knihovník z internetu

Aug 16, 2021 · 3,777 views wilsonova

Znali jsme se přes internet. Psali jsme si nejakou dobu, od rána do večera. Jen to mělo nevýhodu. Já v té době byla single a on zadaný.

Jenže! Stokrát jsem si mohla říkat, že je zadaný a to znamená o ničem. Ukončila jsem s ním psaní s tím, že ač ho osobně neznám tuším, že mé sympatie vůči němu jsou silnější než by měly. Chápal mě, jak napsal nic nehledal a přítelkyni opravdu opustit nikdy nechtěl.
Pár dní pauza od psaní, nevydržela jsem to, napsala mu. Vzešla z toho schůzka. Pochmurný únor a my se sešli. Dvě hodiny plkání a mé stydlivosti.
Líbil se mi.
Teď velké plácnutí do čela, zakoukala jsem se do něj. Ano to chce výbuch smíchu.
Byla jsem blbá, nepochopila, že to vše bylo jinak.
O pár dní později po naší první schůzce jsem ho pozvala k sobě domů na kávu.
Hej ano, fakt jsem myslela kávu.
Ale dloubali jsme do sebe, ryli, popichovali, bavili se jako největší puberťáci až došlo na první polibek.
Ten jsem dala já, trošku se bránil, ale mě se asi nedá ubránit. A stálo to za to, líbal krásně. A nebyl to vůbec opatrný a něžný polibek. Ale rovnou vášnivý, naše těla po sobě toužila.
Už když to po sobě tady čtu, zní to jako zpověď puberťačky, ale ono jsme vlastně v té době puberťáci byli, když to vezmu zpětně.

Lehla jsem si na něj a líbala ho. Hladila jeho nádherně vypracovanou hruď přes triko, moc mě vzrušovalo ho hladit a líbat, oplácel mi to. Po chvíli mě dal na záda a teď zkoumal on mě. Sundal mi tričko a zůstala jsem jen v podprsence a riflích. Hladil mě po lemu podprsenky, pak zajel prsty pod ní a dráždil mé ztvrdlé bradavky. Podprsenku odepnul a začal je jazykem přejíždet, jednu po druhé, dlaní mi hladil bříško. Já ho při tom držela pevně za paži. Sjel rukou na má stehna, lehce je mačkal, pomalu se blížil k mému rozkroku. Když tam přiložil dlaň, byla jsem mokrá. Tekla jsem přes rifle. Nečekal to, byl překvapený jako já. Zastyděla jsem se. Jenže v té době jsem byla pár měsíců bez sexu a mazlení. Mé tělo bylo hladové. Reagovalo silně na jeho doteky. Jen jsem vzdychala a nechala se unášet přítomností okamžiku.
Chtěl dlaní zajet pod kalhoty. To jsem ho zarazila.
Ne, že bych nechtěla, ale vzpomněla jsem si, že mám na sobě nemožné kalhotky a hlavně jsem nebyla oholená. Chvíli jsem s ním bojovala, až jsem mu přiznala, že ty nemožné kalhotky fakt vidět nepotřebuje. Smál se, prý to moc hrotím. Sílu okamžiku jsem na chvíli přerušila. Omluvila se a v rychlosti zmizela do koupelny. S ochlupením se nedalo nic dělat, ale kalhotky jsem okamžitě sundala. Ručníkem jsem otřela tu mokrou spoušť a vrátila se k němu. Nahá. Naštěstí ho mé strniště v rozkroku nevyvedlo z míry. Vrhl se na mě, pomohla jsem mu sundat tričko a kalhoty. Oba jsme byli nazí a prozkoumávali se navzájem. Začala jsem mu ho honit, krásně tvrdé péro, velikost přesně taková kterou mám ráda. Jeho žilnaté náčiní jsem si užívala v ruce. A ty jeho koule, nádherně velké, citlivé. Mačkala jsem je, hladila. Nemohla jsem se jich nabažit.
Už jsem chtěla mít jeho úžasné péro v sobě. Vytáhla jsem kondom ze skříňky a nasadila mu ho. Šla jsem na něj, poloha na koníčka je má nejoblíbenější. V momentě kdy jsem na něj nasedla tušila jsem problém, že za chvíli budu. Ale on si to užíval a když viděl jak zrychluju okamžitě mě stopnul, ať zpomalím. Dobře dělal, užíval si to jako já. Byla to velmi mokrá soulož, tekla jsem mu po stehnech, dlaněma opřená o jeho ramena a vzdychající jak pornoherečka.
Když už to na mě šlo opětovně, nepřerušil mě ať přestanu, sám zrychlil. Udělali jsme se současně, on mě plnil a já mu vytekla na ocas. Byla jsem vyčerpaná, byl to hodně silný orgasmus. Lehla jsem si vedle něj, koukala jsem jak si sundává kondom a koukala kolik semene tam je, překvapilo mě to velké množství.
Po chvíli jsme zalezli každý zvlášť do sprchy a pak se jen oblékli, dopili kávu a plkali o blbostech.
Byl to úžasný sex, ráda na něj vzpomínám.

A my dva, byla to katastrofa časem. Ale po velké bouřce se znás stali kamarádi a už mezi námi není žádná přitažlivost. Ale tenkrát by nás nikdo od sebe neodlepil. Teď mu píšu, když potřebuju poradit ohledně knížek, je to totiž knihovník.

Similar stories