Párok a vajcia (súťažná poviedka)

Oct 25, 2021 · 2,391 views amaterretama

"O desiatej končím v tejto pakárni a hneď ideme ku mne vypiť, rodičia sú preč a potrebujem vyčistiť hlavu," napísal mi poobede Maťo, môj dlhoročný kamoš. Ten typ kamaráta, kde si ani presne nepamätáte, kde a kedy ste sa zoznámili, ale od začiatku ste boli na jednej vlne. Martin bol o 5 rokov mladší, mal 22 a štíhle, hebké telo. Aby sa oholil, stačilo sa mu postaviť pred dvere a prudko s nimi buchnúť, prievan už urobil svoje.

Obaja sme v tej dobe mali frajerky a taktiež sme si naraz prechádzali krízami. Počiatočné štádia zamilovanosti sme mali za sebou a prešukané víkendy boli už iba peknými spomienkami. Posledné týždne sme s Maťom trávili dosť času, tretí do partie bol alkohol. Hlavne piatky sme si vedeli dosť užiť, ja som potreboval spláchnuť 5 dní v kancelárii a parťák 3 dni na prednáškach a brigádu vo fastfoode. Často ľutoval, že chodí na výšku v meste, v ktorom býva. Mňa to však tešilo, aspoň som mal s kým zdieľať čas a nevidieť sa iba s priateľkou.

"Fotrovci ti išli zas na chatu?" odpísal som ihneď, ako mi prišla správa.
"Jo, byt prázdny, fľaša plná.....tak o 22:15 stepuj pred dverami, debilko!"

Takmer na minútu presne som zazvonil, otvoril mi vchodové dvere a nastúpil som do výťahu. Pach hranoliek a burgerov bol neklamným znakom toho, kto pred chvíľou išiel na rovnaké poschodie, kde mám práve namierené. "Nazdar, poď ďalej, akúrat som prišiel, nestihol som sa ani prezliecť," privítal ma Martin oblečený v uniforme. Mal na sebe čierne nohavice a bledohnedú polokošelu, chodidlá mal bosé. To bola jeho špecialita, kde len mohol, chodil na boso, volal som ho kvôli tomu Mauglí. Vďaka mojej záľube v nohách mi na ne vždy padol zrak, jeho boli kostnaté, žilnaté, s dlhým prstami, presne tak, ako sa mi to páči. Aj keď som v prvom rade obdivoval ženské labky, jeho mali niečo do seba.

Presunuli sme sa ku nemu do izby, fľaška rumu a poháriky boli nachystané. Dali sme po jednom, dvoch, troch a už sme sa sťažovali na frajerky. "Tá moja ma problém s fajkou, dá si dnu iba špičku, to mi nestačí," začal sa mi sťažovať. Vzdychol si, nalial po poháriku, zobral notebook do ruky a presunul sa na svoju veľkú posteľ. "Poď sem, však ti ukážem, len nikomu ani slovo!" naznačil mi rukou, aby som si ľahol vedľa neho. Otvoril notebook, klikol na zaheslovaný súbor s názvom XY, dúfal som, že tam nebude mať matematické rovnice.

"Zo začiatku sa nechala pri tom fotiť, teraz mi už na to pičuje," pomaly prechádzal fotkami jeho holej frajerky. Väčšinou bola na štyroch s vypúlenou kundičkou, na ďalšej si naťahovala bradavky. Keď sme sa dostali k záberom, kde ju prstuje, moja kláda začala slušne tvrdnúť. "Aha, vidíš to, maximalné iba žaluď, ďalej ani za tú piču!" začal zoomovať fotku, kde sa vyfotili v odraze zrkadla. Ona kľačala a mala žaluď v ústach. Zostalo ticho, na ďalší záber nepreklikol. V rozkroku sa mu vytvorila poriadna hrča.

Pripitá hlava mi dodala odvahu, mal som chuť na menšiu hru, spestrenie nudného života. "Mladý pán, dnes namiesto burgerov podávate aj hotdog?" väčšia chujovina mi napadnúť nemohla. K počudovaniu však hrča o kúsok podrástla. "Hot dog nepodávame, máme však párok s vajcami, musíte si ho však zohriať, v ústach," po chrbte mi prešli zimomriavky a spravila sa mi rovnako veľká hrča, asi to bolo nákazlivé. "Ešte musím dodať, dnes je to bez obsluhy, šichtu ma submisívna smena", odložil notebook a ruky položil vedľa tela.

Vytiahol som mu opasok z nohavíc a celé ich stiahol dolu. Dlaňou som začal prechádzať po vtákovi v boxerkách, po chvíľke som ich stiahol. Penis vystrelil ako katapult a s hlasným plesknutím dopadol na zvyšnú časť uniformy. Bol väčší ako môj o poctivé tri centimetre, hajzlík jeden. Hrúbku mal podobnú, pred očami som mal šťavnatý, tučný dick. Hneď dostal preplesk po vajciach, jemne zastonal, zo žaluďa začali tiecť prvé kvapky lásky. Pomaly som stiahol predkožku až na doraz a začal som si ho celého obzerať. Škrtil som koreň, aby navreli žily, štava tiekla po hlavičke, rozmazal som ju čo po najväšej ploche. Vajcia si prechádzali tvrdšou masážou, začal rozťahovať nohy a rýchlo dýchať. "Fajči ma ako šľapka!" zaznel zúfalý výkrik do tmy.

S jazykom pritlačeným na vajciach som pomaličky prechádzal až k uzdičke. Pohyb som zopakoval niekoľkokrát oboma smermi. Chutil a voňal živočíšne, bolo cítiť chlapa a mladosť zároveň, obrátky sa zvyšovali. Žaluď mal odhalený, so silným stiskom som tlačil na koreň a cmúľal špičku. Vrátil som späť predkožku a perami stiahol až na doraz. Púšťal som sliny, celý čurák som masíroval a zároveň cmúľal. Ľahol som si čelom ku vajciam, prstami oboch rúk obopol koreň, aby mi ostalo čo najviac voľného vtáka. Pomaly zasunul penis do úst, následne do krku až ma zastavil dáviaci reflex. "Áno, takto, prosím, takto to rob!" skučala moja obsluha z fastfoodu. Každým pokusom zabehol o pár milimetrov hlbšie, moje vzrušenie rástlo, Maťo začal prirážať, moja huba a krk boli tvrdo šukané.

"Ešte chvíľu a striekam!" len čo to dopovedal, prestal som s fajkou. "Nebudeš si tu rozkazovať, predsa náš zákazník, náš pán, to nepoznáš?" dostal facku na vajcia, vydržal. Stiahol som si ponožky a bez opytánia mu chodidlá položil na tvár. "Trošku si ťa musím skrotiť," prsty sa začali dobýjať do úst. Bola to moja obľúbená činnosť avšak v opačných úlohách, vždy to boli ženské chodidlá, ktoré mi toto robili. Chcel som zažiť pocit, ktorý pri tom prežíva náprotivok. Dominancia ma vzrušila, môj obrezaný vták sa dostal konečne von, masturbácia mi dovolila precítiť lízanie nôh o úroveň vyššie.

"Kľakni si oproti mne," Maťo dostal príkaz a ihneď ho aj vykonal. Oba naše vtáky boli postavené, vydráždené a oproti sebe. Vzájomne sme si ich obtierali a honili, chvíľku som nás oboch honil naraz. Hodil ma na chrbát, chytil mi chodidlo a vrazil si ho naspäť do úst, popritom neprestával masturbovať. Noha sa mu vykĺzla a bol som oslobodený. Jeho prekrvený vták ma znova nabudil, oboma chodidlami som mu ho obobol a začal robiť footjob. Tvrdo mi ich chytil a začal mrdať moje klenby, potreboval to drsnejšie. Už to na mňa išlo. "Daj sa na štyri!" poslúchol. Chcel som mu dopriať trošku bolesti. Opasok z jeho nohavíc pristával na spodkoch nôh, každou ranou zaskučal. Keď už mal dosť, začal som ho dojiť oboma rukami. "Už ma dokonči, nevydržím viac!" žobronil a rýchlosť dojenia bola na maxime. Nohy mal k sebe prirazené, začal hlasno dychčať, penis mal namierený na chodidlá. Prvý výstrek dopadol na päty, ďalšia dávka vytiekla na to isté miesto. Tretí strek bol najsilnejší, semeno mal na už od päty po palec. Skučal ako pes, od slasti stláčal posteľnú plachtu.

Tento pohľad vo mne prebehol celým telom. Martin sa rýchlo položil na chrbát, ruka mi kĺzala po mojom penise. Pred výstrekom som priložil žaluď k jeho stále tuhému vtákovi a vystrelil plné dávky, dopadli až na jeho uniformu. "Zabudol som povedať, že párok chcem aj s majonézou," dodal som zachrípnutým hlasom a odvalil sa na bok. "Keby bol každý zákazník takýto, chodím domov pekne vyšťavený," dychčal Maťo. "Neboj sa, takéto objednávky prídu iba raz za čas a nabudúce by to bolo fajn aj s tvojou mladou, aspoň by sa naučila poriadne odšťavovať," Maťo sa iba usmial a hlavami nám prebehol nápad na ďalší piatkový večer.

Similar stories