Gynekologie-2.část

Jan 27, 2022 · 3,727 views pikatina

Gynekologie-2.část

Uvolnila mé rty a ruku s kalhotek olízla. Pak jsem si vzpomněla že tam byl doktor ale ten nás jen pozoroval. Sestřička pravila doktorovy. „ Pane doktore, vypadá to tu na jednu velice nemocnou pacientku, zkusila bych ji vyšetřit sama a výjimečně by jste jen asistoval ?!“ Doktor přikývla ale nic neřekl. Pak sestřička ukázala na gynekologické křeslo a pravila „ prosím svlékněte se.“ Udělala pauzu a dodala „ Celá pochopitelně“ Ale nečekala až se začnu svlékat. Pomaličku mi začala rozepínat knoflíčky od pláště sama. Nechala jsem jí aby si užila. Když však sundávala kalhotky byly nejen mokré ale šťávička se mezi dírkou a kalhotky natahovala. Otočila se na doktora který vše pečlivě sledoval a pravila „ Tady je někdo hodně rozrušený. „ Doktor který byl do teď s ticha odpověděl „ A není sama.“ Pak mě lehce tlačila do křesla. Lehla jsem si. Bylo to takové starší křeslo.
Né, že by na tom záleželo ale brzo jsem pochopila asi proč. Sestřička totiž velice něžně položila mé ruce podél těla ale přitom zcela suverénně je při páskovala. Než jsem se nadála měla jsem připevněné i nohy. Chvilku mě hladila a bylo to hodně vzrušující. Ostatně vše měla připravené už od vrchní sestry. Moc práce ji to tedy nedalo dosáhnout mého vzrušení. Pak se otočila na doktora a pravila „ Pane doktore můžete přijít pomoci?“ Lekla jsem se netoužila jsem nic mít s mužem. Ale doktor přišel k sestře a ta mu rozepnula plášť a stáhla trenýrky. Vzala jeho penis a pomalu ho začala stahovat. Když se mu postavil přitáhla ho kousek od mého obličeje a slastně začala zasouvat do své pusinky. Vypadalo to jako by měla lízátko. Pan doktor měl docela mohutnou výbavičku a tak když jsem viděla těsně před očima jak sestřička bez problémů zasouvá celého do pusy. Musel být jeho žalud až někde v krku. Stejně pomalu jako ho zasouvala ho začala vysouvat.
Ten pohled mě nijak nevzrušoval ale jen upoutal pozornost samou podstatou že jsem nikdy nic tak zblízka neviděla. Sestřička když úd vyndala otočila se na mě a povídá “pan doktor mě i rád krmí ale teď mám chuť víc na tebe miláčku. Pan doktor chvilku počká“ Stoupl si vedle lehce začal masturbovat s pohledem na děj který se začínal. Nejprve ztopořila mé bradavky a následně je sevřela jakousi lékařskou svorkou sevřela je tak šikovně že jsem cítila kapičku jak s toho začala brnět. Už to samotné bylo šílené ale sestřička byla šílenější. Požádala doktora o uklidňovací injekci. Tedy tak tomu říkala co bylo uvnitř netuším. Část dávky vstříkl doktor jí a druhou část jsem dostala od sestřičky já. Chtěla jsem protestovat ale sestřička mluvila že jsem milá a že je to pro moje dobro a budu tak klidná a hodná ....
Trošku mě to ovšem rozhodilo a já ztratila na chvilku to prvotní vzrušení. Sestřička mě hladila po vlasech i po tvářích se slovy „ Neboj se má milá za chvilku ti bude dobře“ Tedy netuším zda mě měly ty slova uklidnit nebo vyděsit. Podobně se to říká ve filmech kde chce někdo někoho zabít. Uplynulo odhadem pět minut, když jsem ucítila lehké zamotání hlavy. Pak se moje tělo začalo stávat citlivější. Zajímavé bylo jak jsem se stávala povolnější. Také přišel jakýsi nával lásky k sestřičce. Byla ještě krásnější a ještě víc pro mně žádostivější. A ty mé skřípnuté bradavky začínaly vzrušivě tepat. Dívala se na mě s těma krásnýma očima. Pak rukou od vlasů začala hladit mé tělo. Ještě nebyl ani u pupíku a já už vzdychala. Pomaličku začala i líbat mé tělo. Sem, tam jak se jí chtělo.

Vedle křesla je stupátko aby se na křeslo lépe vylezlo. Teď na něj vystoupila, abych viděla její představení v podobě hladící buchtičky s pěkně napruženou kapičkou. Hladila je pomaličku a dávala dobrý pozor aby hra měla účinek.. Pozvolna rozvírala závojíčky a prstíky přejížděla po jejich okrajích. Pak je vzala mezi prsty a lehce rozevřela abych viděla dovnitř. Přiblížila se blíž ke rtům ale tak, abych na ni nedosáhla. Nadzvedla jsem hlavu co dovolilo moje upnutí ale ani tak jsem se nemohla dotknout. „ Chtěla by jsi jí ochutnat? Chtěla by jsi ji olízat a pak vysát?“ Zašeptala aby neporušila napětí které vzniklo. Moje kapička však v klidu nebyla i ona pěkně zlobila ale nikdo se jí zatím nedotkl. Sestřička byla krásná a já po ni začala silně toužit. Jenže to byla pěkná tyranka- Mokré prsty si přede mnou začala olizovat. Moje tělo začínalo vřít, už jen s toho pohledu a možná té injekce ale to nevím. Pak řekla „víš co je pravá nefalšovaná rozkoš?“ Otočila se a položila prst na moji kapičku. Lehce ji pohladila a já ucítila výbuch vzrušení a opravdu silné svědění. Otočila se nazpátek a dívala se jak trpím. A jak mě sledovala začala si znovu třít svoji kapičku a druhou rukou bradavku. „ Dívej se jak jsem nadržená a jak si mohu krásně užívat svého prstíku.“ Pravila úmyslně aby mě ještě víc rozdováděla, ač si nejsem jistá zda to ještě půjde. Dívala jsem se na hru jejích prstů a s její dírky začal vytékat nádherný pramének vzrušení. To mě přivedlo na pokraj takového vzrušení že jsem měla oči zalitý slzy. „ Chceš mě ochutnat?“ zašeptala a já rozdováděná začala přikyvovat se slovy „ Ano, chci tě, ano, moc tě chci prosííím“ Vazala dva prsty a nabrala svoji šťávu aby ji přenesla mezi mé rty. Začala jsem je olízávat jako pominutá a chtěl jsem víc. A ona odpověděla. „ Ale budeš ji mít kolik chceš?! Pod, jednou podmínkou! Staneš se moji poslušnou a oddanou otrokyní. „ Věřte, že jsem v ten okamžik nevěděla co dělám. „ Když jsem sama sebe slyšela jak říkám „ano“. Pohladila mě po vlasech se slovy „ No vidíš čubičko ani to nebolelo viď? A nezapomeň co jsi slíbila jinak tě budu muset potrestat.
A to už příjemné nebude.“ Na to se otočila hlavou k mému bříšku a buchtičku nastavila tak abych ji mohla lízat. Sála jsem a olizovala co nejhlouběji jsem dokázala. Jak se ukázalo šťávičky měla do zásoby dost. Pak se lehce ohnula a začala si pohrávat s mojí buchtičkou. Nikdy jsem nebyla tak rozpálená a cítila jsem jak potoky šťáv vytékají ven. Cítím to napětí jak se blíží ta hranice nenávratna. Než se spustí orgasmus. Dala si záležet aby několikrát oddálila ten čas spuštění. Také si neodpustila ten pocit, když žebrám a prosím o orgasmus. Hladila mě prstem kolem kapičky a pak sem tam prudčeji zajela mezi závojíčky až do nejdál dosáhla se slovy „ Chci slyšet jak prosíš aby tě madam ukojila!“ Byla jsem zoufalá a před výbuchem který nemohl sám přijít. A tak jsem spustila „ madam prosím ukojte moji buchtičku a ukončete moje utrpení, udělám všechno co chcete. Prosíím. „ V podobných formách jsem opakovala žádosti a prosby“ jenže když se znovu vrátila k její dírce, byla tak vlhká že by stačilo mít jen pusu otevřenou a nechat si šťávičku stékat třeba až do krku. Než se pustila do ukončovací práce, musela jsem odpřisáhnout, že zítra půjdu za vrchní sestrou a pokorně si před ní kleknu abych ji znovu jazykem ukájela. Pak přijdu sem abych ukojila ji.
Vše jsem naslibovala a konečně jsem dostala to po čem jsem toužila. Její prsty slastně projížděly závojíčky až jsem se začala otřásat v křečích orgasmu. Nenechala mě v lidu a pokračovala dál v dráždění.

Similar stories