Gynekologie-3.část-poslední

Jan 28, 2022 · 2,793 views pikatina

Gynekologie-3.část-poslední

A tak jsem s jednoho orgasmu přešla hned od druhého. Cítila jsem jak vystřikuji doslova šťávu ven jako by to bylo semínko. Kroutila jsem se co dovolovalo svázání a to umocňovalo expanzi citů. Bylo to nádherné a dlouhé. Takový orgasmus jsem ještě nikdy neměla. Když skončila stále mě ještě probíhaly záchvěvy nervů a svalů. To už jsem ale viděla jak doktor přichází ke mě a jeho penis je doslova fialový. Pak jsem si všimla, že jej má silně podvázaný. Sestřička mu penis vzala do pusinky a začala ho pomaličku vzrušovat pokud to ještě víc šlo. Viděla jsem jak mu pomačkává varlata a když začal silně vzdychat, rukou zkušeně uvolnila provázek a pak vyndala penis ven aby jeho semínko vystříklo na mé bříško.

Když skončil, odešel na židli. Sestřička semínko rozmazala po mém těle než jej začala pozvolna slízávat. Nyní se dostala k mým sevřeným bradavkám. Uvolnila svorky a já ucítila jak začaly svědět a jsou citlivé. Její jazyk je pomaličku olizovat a já začínala cítit že se znovu nabíjím. Není možné jít snad ze vzrušení do vzrušení po tak krátké době ale nenechala toho a pokračovala. Citlivost byla tak úžasná, že jsem cítila jak nervovou soustavou jsou propojené bradavky s kapičkou. Pak sestřička znovu olízávala moji kapičku a já jsem byla znovu vzrušená. Nyní mě rozvázala a nařídila si lehnout na zem. Přitiskla svoji kapičku a závojíčky na mojí a třely jsme se o sebe až k poslednímu orgasmu. Když jsme skončily byla jsem propuštěna ale než jsem otevřela dveře abych odešla, zaslechla jsem sestřičku „ Víš co jsi tu naslibovala, tak chci vidět, že to splníš“ Přikývla jsem a odešla. Na druhý den jsem špatně spala. Byla jsem tím tak podrážděná a nadržená že jsem každou chvilku mačkala kapičku jak svěděla. Do práce jsem přišla už úplně mokrá. Počkala jsem na odpoledne jako včera a zašla za vrchní sestrou. Ta když mě viděla rovnou ukázala na jeden kumbál kde mají doktoři stoleček na kouření a gauč. Neřekla ani slovo rovnou si sedla na gauč roztáhla nohy a ukázala prstem.

Pokorně jsem si klekla a začala ji olizovat a prstit. Zaslechla jsem jak říká „stoupnout“ přestala jsem a stoupla si pak dala nohy k sobě za ruku mě stáhl tak že jsem ležela přes její stehna a ona odhrnula plášť stáhla kalhotky a naplácal mi dobrých 25 ran . Když skončila dost hrubě mi zaváděla prsty mezi závojíčky do dírky. Už tak jsem byla mokrá a tohle jednání na mě mělo další vzrušující efekt. Pak madam řekla „ Pokračuj vstala jsem a než jsem si klekla znovu rozevřela stehna. Začínala sténat a hluboce dýchat. Do rukou vzala moji hlavu a silou ji přitlačila na velké rozevřené závojíčky. Ucítila jsem jak do mé pusy teče šťáva a vrchní sestra se začíná klepat orgasmem.
Byla jsem propuštěna ještě musím na gynekologii. Dneska tam žádná pacientka nebyla. Vešla jsem dovnitř . Sestřičce zazářily oči když mě viděla. A nařídila abych se svlékla do naha a postavila rovně tak, že dám ruce za záda a nohy od sebe. Pak se soustředila na hlazení a olizování těla od krku přes bradavky až k závojíčkům kde jsem nabrala to krásné svědění po celém těle.
Když poznala že jsem už hodně rozdováděná svlékla se a lekla si a čtyři přede mnou. Následně přišel doktor a vyndal svůj tvrdý úd a začal sestřičku ukájet. Sestřička chvilku prožívala nabíjející stav až se dostala do krásného vzrušení. Nyní nařídila abych si dřepla s koleny od sebe a začala před ní jednou rukou masturbovat. Druhou ruku musím mít stále za zády. Cítila jsem jak mé prsty projíždějí závojíčky dovnitř tak ven vytéká šťávička. Skapávala na zem. To zřejmě rozdráždilo sestřičku a pravila „a teď se udělej čubko, chci tě vidět jak se klepeš“ Ale nemusela jsem se moc namáhat už beztak jsem byla na těsném vrcholu.
Když se spustil orgasmus nevydržela jsem ve dřepu a svezla se na podlahu. Zavřela jsem oči a tak jsem neviděla jak doktor začal vystříkávat sestřičce pochvičku. Zareagovala jsem až sestřička si nade mě přidřepla aby semínko vytékalo na moje tělo. Ještě jsem měla vnitřní klepání když jsem byla pokryta semínkem které na mě rozmazala. Nevím proč asi ji to vzrušovalo když to ze mě zase začala slízávat. Po skončení jsem mohla odejít s tím, že zítra mám volno ale další den zase vrchní sestra a pak zde.
Nedokázal a jsme odolat a vše znovu slíbila. Pak jsem odešla dodělat další práce. Kolikrát ještě? Ale jedno jsem pochopila. Mnoho doktorů má úplně jiný vztah k tělu.

Similar stories