Transformace Josefa. 2-část

Jan 30, 2022 · 2,039 views pikatina

(POZOR-snažím se na přání některých, napsat povídku o muži, který touží být dívkou-neznám pocity mužů a pramálo vím o jejich snech či citech ohledně sexuálních prožitků. Nemusím se tedy shodovat s těmito pocity. Děkuji)

Transformace Josefa. 2-část

Madam se ukázala skutečnou odbornicí a jeho účes se změnil k nepoznání. Skoro dvě hodiny trvalo aby se totálně změnil v hezkou dívku. Když se uviděl v závěru ve velkém zrcadle vůbec se nepoznával. A navíc se sobě moc líbil. Ano tak by toužil být stále. Jen to pouzdro na údu trošku tlačí ale dá se to vydržet. Konečně dívka jak chtěl být. Byl tak unesen, že se i madam Andrea usmála se slovy „ No viděla jsem toho už dost ale být tak překvapený s transformace je úžasné.“ Pohladila ho a nyní mu začala zadávat jednotlivé úkoly. Učit se chodit na podpatcích není nic lehkého.
Zvláště když máte madam nosit kávu nebo čaj. Naštěstí madam Andrea nebyla dnešní a šálek byl s plastu a prázdný. Bylo nad slunce jasnější že první pokusy by znamenaly drtivou porážku koberce. Josefína tedy nyní i sissy děvka si pomalu začínala zvykat na svůj vysněný život. Přinášela a odnášela věci které madam nařídila. Pak čistila prach nebo myla špinavé nádobí. Když byla 21 hodina byl čas konce. Madam ho odvedla zpět ke svým šatům a musel se převléci a vedle v koupelně řádně umýt. Byl zpět ve svém těle. Nechtěl ho ale musel. Další seance je v sobotu to tu bude déle. A víc si užije ženství. Když se oblékal do kalhot byl udiven, že paní pouzdro nesundala a ponechala jej na jeho údu. Jeho překvapení nešlo přehlédnout a tak madam mu sdělila že dokud bude v její výchově bude stále vždy nosit pouzdro. Sundat ho smí jen ona a jen na dobu kterou určí ona. Ona je ta co teď vlastní jeho penis. Navíc dostal domácí úkoly. Zdokonalovat se v chození na podpatku, hýbat správně zadečkem, stále se usmívat, učit se postupně malovat a mnoho dalších věcí. V závěru dostal jakési tablety které mají pomoci s transformací. Jde částečně o hormony ale i částečně o afrodisiakum. Protože správná sissy děvka musí být neustále připravena posoužit jiným a to znamená být stále nadržená a trpět frustrací.
Políbením boty potvrdil díky za službu a odešel domu. Taková změna není lehká pro pocity uvnitř hlavy. Chvilku to smýká nalevo pak napravo a jste zmateni co tedy vlastně chcete. Ale když viděl znovu střevíčky a růžové šatečky rozhodl se najisto. Pak sáhl do kapsy a vytáhl krabičku kterou dostal aby pokorně přijal úděl ženy sissy děvky. Třikrát denně dvě tablety. Ale byl čas spát a tak se opláchl a zítra má zkoušku, ani se na to nepodíval. Ale učí se dobře tak snad to zvládne.
Druhý den když přišel domů začal s učením ženských prvků. Pouzdro které měl na penisu ho už tolik netlačilo jako spíš cítil potřebu masturbace. Jeho žalud svěděl a penis byl citlivý. Vlastně začínal být dost nadržený. Vždycky si ulevil u některých s časopisů ale nyní to nešlo. Zkoušel chvilku párátkem dostat se k uzdičce ale přes veškerou snahu se jen víc vzrušil. Pouzdro zasahovalo až ke kořeni údu a polo ztopořený úd narážel na hranice pouzdra. Napadlo ho podívat se co to vlastně ta sissy děvka je.
Otevřela se mu spousta škol akademii i porna. To ho zaujalo. Líbila se mu tato pozice. Ale také cítil jak mu úd tvrdne a začíná nepříjemně tlačit. Narazil i na to jak sissy dosahuje uvolnění pomocí análních hraček. Nikdy o takovém ukájení neuvažoval ale píšou že dosáhnout úplného orgasmu není tak jednoduché a většinou to končí jen podrážděním maximálně vytlačením semínka bez orgasmu. Zkusil najít nějaký návod což ty našel ale v takovém popisu se nevyznal. Jedni psaly tak a druzí onak. Bude to muset probrat s madam. A konečně přišla sobota další návštěva u madam. Doma se poslušně učil zvláště tu chůzi na podpatcích a líčení obličeje. Jakmile madam spatřil přiběhl k ní poklekl a políbil střevíc jak ho učila. Vešel dovnitř ihned se svlékl do naha a čekal na příkaz madam. Madam si ho znovu osahávala až skončila u penisu.
Pohrávala si s pouzdrem až se úd napůl ztopořil. Navíc však s maličké dírky na vršku pouzdra začala vytékat šťáva. Madam ji vzala na prst a ten mu dala olízat se slovy. „ Ach sissy Josefínka je nadržená jako správná děvka. To je dobře hnedka půjde všechno snadněji“ Pak se otočila a dodala. Kdy ti dovolím se uvolnit záleží jen na mě. Pokud budeš velice pokorný a poslušný možná ti takové uvolnění povolím ale nikdy neslibuji.“ Pochopil to ihned. Uvnitř jeho těla začínala doutnat ochota udělat cokoliv jen aby se mohl uvolnit. Netušil že to je jen mrkvička na klacíku pro oslíka. Pak ho čekalo oblečení a dlouhé líčení a česání vlasů. Madam byla velice ochotná a trpělivá zvláště k jeho stále nekorigovaným pohybům těla nebo malování řas. Říkala to chce čas nikdy není nic hned. Znovu přišlo cvičení chůze a pohybu těla. Pak následoval úklid místností od prachu po vyžehlení prádla a jeho složení do skříně. Pozvolna si zvykal na drezůru. Nebyla mu cizí ale vlastně ho to celé uvnitř ukájelo.
Pak se madam Andrea rozhodla že ji sissy Josefína umyje. Nejprve šel s madam do koupelny kde ji pomohl svléknout do naha. Nikdy vlastně neviděl živé nahé tělo. Nešlo si nevšimnout jak sleduje madam prsa a bradavky či se snaží zakrýt pohled na buchtičku madam. Madam ale spíše naopak ukazovala co se dalo. Možná se to sissy Josefíně jen zdálo ale viděla v tom provokaci. To vše završilo když madam prohlásila ať ji jde omýt žínkou a tak se dotýkat jejího těla. Zvláště madam trvala na řádném omytí prsů a buchtičky i zadečku. Musela sissy Josefínu poučit jak se taková buchtička myje.
Nicméně sissy Josefína začínala být silně vzrušená. A to až tak že se znovu s jejího uzamčeného pouzdra linul tenký pramínek šťávy. Když to madam postřehla poručila sissy Josefíně aby se otřela a vše řádně spolykala. A to vždy když jí něco takového poteče. Což se začalo stávat častěji. Když se madam do koupala musela ji sissy Josefína řádně utřít a pomoci ji obléknout tentokrát župan. Pod županem však zůstala zcela nahá. Odešly na příkaz madam do její ložnice. Zde nastaly skutečná muka sissy Josefíny. Nejprve musela sundat madam župánek a pak ji velice dlouho hladit po celém těle. Dál musela začít líbat a olizovat její prsa a bradavky a později se učit správně olizovat kapičku se závojíčky než ucítila šťávičku madam. Tu pochopitelně měla přikázáno okamžitě očišťovat jazykem a tak se postupně učila jako sissy děvka ukájet madam. Následně si pak s madam vzájemně třely těla o sebe aby sissy děvka byla řádně nadržená. Vrcholem byly pomůcky kterou jednu dostala místo svého údu a druhou do úst. Na střídačku se pak madam Andrea na nich ukájela. Sissy cítila její pohyby i vzrušení které sálalo s jejího těla. Sissy tak dostávala nekonečné dráždění bez úlevy a když madam se začala na pomůcce kterou měla v ústech ukájet a tak zblízka a viděl jak se pomůcka noří do její dírky a ta vrací její sladkou šťávičku. Doufal, že madam bude dostatečně spokojená a dovolí i jí nějakému uvolnění. Ale byl zklamán Celý den byl cvičen, celý den se tak snažil ale i přesto madam pravila. „Nezoufej Josefínko třeba příště“ A tím skončila její služba.

Similar stories