Dveře - první díl

Feb 1, 2022 · 4,335 views excitedcouple

Ranní sprcha to je krásný start dne. Proud vody dopadá na ospalé tělo, intimní gel míří na mušličku, prsty ho roztírají, laskají poštěváček... Zvonek... Cože? Teď? Rychle se otírám, beru si župan a pantofle. "Kdo je?", říkám do domovního telefonu. "Pošta", ozve se otrávený hlas pošťačky. Vycházím z bytu k domovním dveřím, otvírám je a slyším bouchnutí dveří od bytu. Klíče samožrejmě uvnitř. Přebírám dopis a jdu k bytu. Zabouchnuto... Co budu dělat? Slyším kroky a hlasy. Mám štěstí. Sousedovic kluk Vojta s kamarádem.

Vykuleně si mě prohlížejí. "Dobrý den", zazní dvojhlas. "Ahoj kluci, zabouchla jsem si dveře. Můžu si půjčit telefon, zavolat zámečníka a počkat u vás doma, než přijede?", ptám se s nadějí v hlase. "Jasně", kývnou oba. "Dáte si kafe?", ptá se Vojta a podává mi telefon. "Ráda", odvětím. Vytáčím číslo firmy na nouzové otevírání dveří a slyším zvuk kávovaru. "Vojto, dík. Přijedou nejdřív za hodinu a budou zvonit u vás", usmívám se. "Není zač. Tohle je spolužák Ondra. Odpadla nám dnes škola" Ondra nevnímá a dívá se na moje nohy. Uvědomuji si, že mám na sobě jen kraťounký a lehký župánek.

Hmm, že bych je trochu podráždila? No fuj, nebuď kurva.... Ale proč ne. Upravím si župánek, nohy trochu od sebe, nahoře trochu víc odhalit hrudník. Kluci polknou na prázdno. "Kolik vám je, kluci?", ptám se. "Osmnáct už nám bylo", vyhrkne Ondra. Hmmm, a co jste měli dnes v plánu. "No, koukat na porno a honit", řekne upřímně Ondra. Vojta ho kopne pod stolem. "To klidně můžete", usmeji si a nechám sklouznout župan z ramen. Ondra se začne rychle svlékat. Během chvilky je nahý. Penis mu trčí jako stožár. Pohladím si prsa. Ondra začíná honit.

"Ty nebudeš honit Vojto?", ptám se a laskám si mušličku. "On se stydí za svoje péro", směje se Ondra. "Proč?", ptám se. "Je obřezaný", prozradí Ondra a nejistě natáhne ruku a pohladí moje prso. "Taky všechno vykecáš. Prostě mám moc velký žalud, nešla přetáhnout předkožka, tak jsem musel na obřízku", vysvětluje Vojta a svléká se. Velké zahnuté pero vyskočí z trenek a do břicha ho pleskne obrovský žalud.

... pokračování příště

Similar stories