Dovolenkova

Nov 23, 2010 · 7,334 views hexina

Balkón. stala som na nom a pozerala na podvečerné more. Vzduch voňal soľou a grilovanýni dobrotami z taverien. Mala som na sebe len tričko a opierala sa o zábradlie. Prižmúrené oči pozerali na morskú hladinu a hlavou sa mi preháňali spomienky na noc. Statný grék ma nenechal ani oka zazmurit a využil šancu ktoru dostal naozaj naplno. Este teraz som cítila jeho veľký penis ako sa dobijal raz do horúcej picky, potom zas do zadocku. Takto to striedal celú noc a mal výdrž aj za troch. Vzdychla som si trochu melanchólicky a pousmiala sa nad tými spomienkami. Bezmyšlienkovite som rukou zablúdila medzi nohy. Ach tá noc ... Opreta o balkón som náhle ucítila ako za mnou stojí. Pritlačil sa na mňa a ja som cítila že stoja dvaja. On, môj nočný návštevník a jeho úžasný curak. V očakávaní rozkoše som sa rozkrocíla a uvoľnila mu tak cestu. Nezaváhal ani na okamih. Cítila som ako jeho hrubý curak preniká do mojej nádržanej a rychlo vlhnucej picky. Pevne som zovrela balkónové zábradlie. Zacal do mňa búšiť a prirážať, neúnavne ako v noci a ja som len stala a držala.
Ležím na obrovskej posteli, siesta je skvelý vynález. mali by ju zaviesť aj v našich končinách. Lenivo sa prevalím z chrbta na brucho a načiahnem sa po strapci hrozna na nočnom stolíku. Darček od „môjho“ Gréka. Odkedy sme si to prvy raz užili v noci, už som ďalšieho nehľadala. Len pri spomienke na náš balkónový sex, ktorý skončil divokými orgiami v kúpeľni, sa mi chvejú kolena. Je to jednoducho úžasný milenec, ma neuveriteľnú výdrž a neskutočnú fantáziu. A je presne taký, aký ma správny dovolenkový milenec byt. Nie je otravný, príde keď mu zavolám a vie, ako na mňa.
Trhám bobuľku hrozna, prižmurujem oči a vkladám si ju do úst. Hmmm, je sladučké, voňavé a kĺže sa mi dolu hrdlom ako..... potrasiem hlavou, aby som z nej vyhnala predstavu, kadiaľ by sa ešte dobre kĺzalo. Ale už je neskoro, už cítim, ako vlhnem, ako ma začína zalievať horúčava a viem, že niet cesty spať. Dvíham mobil a vyťukám jeho číslo. Len par slov a zložím.
Netrvá dlho a dvere na izbe sa tíško otvárajú. Ostávam ležať na bruchu a čakám. Cítim jeho veľké dlane na zadku, cítim, ako sa nado mňa skláňa, jeho horúci dych na mojom krku mi spôsobuje triašku. Prevrátim sa na chrbát a naťahujem ruky po jeho veľkom, krásne stojacom mužstve. So širokým úsmevom si líha vedľa mňa, necháva ma stiahnuť mu trenky (spomínala som, že pod nimi nič nemá?) a kochať sa jeho nádherou, ktorá cnie do výšky. Bez meškanie si nad neho kľaknem, ponúknem mu svoju vlhku pičku a začínam olizovať špičku jeho vtáka. Len sa zachveje a vnára svoj šikovný jazyk do mňa. Oooooh, je tak úžasný.... vie presne kam ma jazykom zablúdiť, na aké miestečko pritlačiť a kedy jazyk vytiahnuť aby ho nahradil prstami. Mašírujem mu zatiaľ vajcia, ma to veľmi rad a užíva si to bez rozpakov. Za tých par dni sme sa zohrali do skvelého paru a nie je divu, že po chvíli obaja explodujeme v divokom orgazme...
Ležíme vedľa seba, oddychujeme a ja mu rozpravám môj nápad s hroznom. Šibalský mu zasvietia oči, nápad sa mu páči a hneď sa naťahuje za hroznom, aby ho vyskúšal. Vezme jednu bobuľku, dá si ju do úst a potom ju zasunie do môjho zadočku. Rozširujú sa mi zreničky, keď pokračuje druhou, tretou a nakoniec aj štvrtou bobuľkou. Vidím, že je sám zvedavý, ako môj nápad dopadne a dvíha mi nohy na svoje ramena. Zároveň mi podloží pod zadok vankúš a priloží špičku svojho už opäť hrubého penisu. Že vlhnem netreba pripomínať, ma na mňa neuveriteľnú sexuálnu príťažlivosť a stačí mi ho cítiť pri sebe, nieto ešte v sebe, aby som bola cela nadržaná. Opatrne zasúva špičku do môjho zadočku. Hroznové bobule sa mu stavajú na odpor, ale po chvíli sa mu podarí zasunúť do mňa aspoň polovicu svojho krásne tvrdého čuraka. Aaaaah, bože, to bol šialený nápad... zreničky mam široko rozšírené a som vyplnená až po okraj. Začína pomaličky prirážať, kým ja vzdychám a poddávam sa jeho tlaku. Je to úžasné, ani som nesnívala, že by to bolo také skvele. Hroznové bobule sa poddávajú ale stále vytvárajú dostatočný tlak v mojom zadku. S úžasom sledujem, ako berie ďalšie hrozno a vsúva bobule do mojej mokrej pičky. Och bože, to snáď nie... ale áno, siaha po vibrátore a zasúva ho opatrne do mojej mokrej pičky. Oooooh, toto sme si nedohodli, toto je jeho nápad, ale privádza ma do šialenstva. Tlak v zadku a zároveň v pičke je na nevydržanie a ja začínam divoko prirážať. Usmieva sa, vychutnáva si, ako ma privádza pomaly k vyvrcholeniu a vie, že aj on si ešte užije...