Cesta domů z chalupy

May 23, 2022 · 4,789 views NocniSovaNespava

Potřeboval jsem se dostat domů z chalupy, abych mohl ještě v neděli něco udělat do školy v neděli. Autobus jel v sobotu 23:30, tak jsem se dostal na nádraží a čekal na jeho příjezd. Přišla tam jedna starší slečna (ode mne odhadem o 5 let) se svým přítelem (kamarádem), kdo ví. Evidentně šli odněkud již naladěni (co taky v sobotu pozdě večer čekat, že). Měli se k sobě hodně, ale to není tak podstatné. Ono možná vlastně pro další vývoj vlastně ano ;-)
Jak přijel autobus, tak se rozloučili, ona vzala svého křečka v kleci a nastoupili jsme jako jediní do autobusu v tom místě. Šel jsem první. Někde odhadem 3 řady od konce jsem si sedl a ona se zeptala, jestli si může sednout vedle mne. Ještě jsem nenapsal, že v té době mi bylo 19 let? ;-) Tak proč by ne. Ale nemám pocit, že by mi to vadilo i dnes, ale asi ze zcela jiných důvodů :-D
V autobuse byla zima, tak se zeptala, jestli přes nás nemohu přehodit bundu. Jako galantní muž (kluk), jsem samozřejmě souhlasil, i když uhlí je uhlí ;-) Kdo si ještě vzpomněl na toho křečka, tak toho dala přes uličku na další sedačky ;-)
Přeci jen nevyspalý, tak jsem pomalu začal poklimbávat, když se ke mně přitulila a hlavu opřela o moje rameno. Tak nám bylo teploučko. To vydrželo asi jen jednu zastávku (25km) ;-) Taky asi na chvilku odpadla. Jen jak řidič zastavil, tak přeci jen trochu musel zase porozsvítit, aby se další nastupující nepřerazili v uličce.
Najednou jsem cítil, že v klíně mám její ruku a poctivě zkoumá, co tam vlastně mám schováno. Velmi překvapivě tam něco našla, co hned se snažilo vylézt ven. Po nějaké chvíli jsem pochopil, že to nebyl omyl, tak jsem se osmělil jí šáhnout na prsa. Bylo cítit, že jí to velmi potěšilo. Tak nám to vydrželo do další zastávky (taky cca 25km).
No jo, jenže tentokrát jsme zastavili na velkém nádraží, kde nastoupila (asi) taneční skupina asi čerstvě plnoletých. A obsadila poslední tři řady včetně té slavné pětky vzadu (Karosy). Tak jsem si myslel, že tím to celé skončilo.
No děcka se měli čile k světu a dělali takový kravál, že vzbudili celý autobus.
Pak se mne zeptala, jestli může mu dát pusinku, nějak jsem neprotestoval a také jí rozepl kalhoty a začal si hrát i s její mušličkou jednou rukou. Několikrát nám díky tomu spadla bunda, ale děckám to bylo zcela jedno. Později jsme je nebyli ani schopni vyrušit našimi vzdechy natož tlumenými výkřiky rozkoše.
S ohledem na to, že nám chybělo nějakých 15 km do cíle, tak jsme se už i vzájemně představili.


Toto není fantazie, pokud se mi dotyčná ozve, pozvu ji na královskou večeři. Zachoval jsem se po vystoupení v cílové stanici jako tele. Stačí jen napsat mi do zprávy odkud – kam cesta (trvala někde okolo 3 hodin) vedla…

Similar stories