Firemka – sendvič

May 23, 2022 · 5,513 views NocniSovaNespava

S ohledem na to, že jsem strašně jezdil služebně autem po ČR, tak jedině kde se dalo si dát s kolegyněmi a kolegy něco na pití, byli jen celorepublikové firemní akce (jinak jsem vždy točil večer zase domů). Tak nějak vyšla, že ta firemka bude v mém městě, což by možná asi nic na výsledku nezměnilo, ale kdo ví.
Mladý, krásný, chytrý a nevybouřený (teď otázka co zůstalo) tak jsme si to se suprovým kolegou, jinak bydlící 300km daleko, rozhodli užít naplno.
Už když jsem jezdil na ústředí, byla tam jedna kolegyně, se kterou jsme si oba rádi povídali. Ani nevím, jak jsme se k tomu dostali, ale popisovala nám, jak si našla Araba (či on ji, už nevím). V té době to bylo relativně normální. Popisovala nám, jak si to s ním užívá, že jeho penis je tak velký, jaký ještě nikdy neměla. A že je o něj zamilovaná. Jednou, když šli někam, vzal sebou nějakého svého kamaráda, stejné národnosti a že jí pak objeli oba dva na koberci někde u kulečníku a jak měla spálená záda od toho koberce. Ale že to bere jako újmu na sobě, i tak ho miluje.
No snažili jsme jí vysvětlit (oba ženatí), že ať nepanikaří, dřív nebo později najde toho pravého. JENŽE, jak jsme byli na té akci, tak se samozřejmě diskuze zase stočila k tomuto. Nevím už, koho z nás dvou to napadlo, jak nás přestala oficiální produkce bavit, že půjdeme na pokoj. Ona sama navrhla, že si sebou vezmeme houbu (nevím, kdo si to ještě pamatuje – červené víno s colou).
Vzhledem k tomu, že jsme měli největší dva hotely celé ve městě pro sebe, nebyl problém ;-)
Vzali jsme si 2 sedmičky a dvě dvoulitrovky coly sebou. Na pokoji jsme to stále probírali, sama říkala, že jí sex baví, ale ne takto. No, jedna sedmička vypitá a stále jsme se ptali, jestli zažila sex se dvěma kluky zaráz. Prý že ne. Úplně už si nepamatuju, jak to že se nakonec rozhodla do toho jít, tedy snad ne jen vlivem alkoholu ;-)
Začal jí osahávat kolega a svlékl jí tričko, pod kterém měla takovou tu podprsenku, jen aby byla (ale moc pěknou – krajkovou). Jak si hrál s jejími drobnými prsy, tak jsme oba pochopili, že jí to nevadí. Tak jsem se tedy přidal. O sukni chvilku bojovala, ale pak to vzdala. Po chvíli mazlení a dolití další houby už relativně téměř bez protestů se nechala připravit i o podprsenku, následně i o kalhotky.
Po další půlce sedmičky bylo znát že jí hlazení jen všude z venku nestačí a sama navrhla, že chce něco víc. Kolega tedy začal a jak ležel na zádech a ona po něm jezdila, tak jsem po dotazu, jestli mohu také (už jí to bylo evidentně jedno), jsem se také zapojil do druhé dírky. Vzhledem k tomu, že to bylo poprvé pro nás všechny tři, tak ten pocit byl zcela neuvěřitelný. Jak ona to cítila a byla z toho zcela mimo. My jak cítili, jak ty naše pohyby se „třou“ o tu stěnu mezi análem a vagínou, neskutečné. Vždy, co je poprvé je nejlepší. Jak jsme skončili, šla za holkama na svůj pokoj, kolega ve svém zůstal a já šel domů.
Druhý den akce pokračovala, pak to už jen byla přátelská komunikace a jako by se nic nestalo. Nikdy už jsme se k tomu ani slovně nevrátili. Do dvou let šla na mateřskou s normálním chlapem. Takže asi cíl a výsledek splnil účel ;-)
P.S.: Do toho vždy bych šel jen s klukem, kterému 100% věřím…

Similar stories