Šaty

Jun 6, 2022 · 2,088 views NocniSovaNespava

Jednou po mě má přítelkyně chtěla, abych jí vyzvedl nové šaty na nějaké adrese.
Tak jsem tam zajel, bylo to víceméně po cestě. Jen překvapení na konci. Přišli ke mne dvě mladé, nádherné kočky v latexu a říhajíce máme to uvnitř. Netuše nic špatného (byť drobné podezření bylo, stejně mělo jít o sexy latexové šaty), jsem šel s nimi.
Hned za dveřmi se na mne vrhli a dali mi pouta na ruce za zády. Přeci jen šok a překvapení dělalo své. Normálně bych se jistě ubránil, ale takto to prostě nešlo.
Nasadili mi ocelový obojek a k tomu vodítko. Pak si mne vedli celým domem jako zvíře na porážku. Byl to starý statek, odlehlý, přístupová cesta k tomu ta jediná, po které jsem přijel.
Pak mne dovedli do místnosti, kde bylo mnoho šatů, především latexových. A jedny vytáhli ven a říkají, pro tyto šaty jsi si přijel, jen nejsou pro Tvojí přítelkyni ale pro Tebe(ale až budeš připraven). Šok…
Přišlo mi to jako špatná sranda, ale moc jsem protestovat nemohl. Pak mi vysvětlili, že jediná cesta je, jak se dostat pryč je se zcela podřídit jejich vůli. To mi přišlo jako hloupost. Ale jediná rozumná cesta mi přišlo, že je uchlácholit a pak toho využít.
Jak ze mne začali ořezávat oblečení, jsem trochu pochopil, že skončila sranda. Jak už jsem byl nahatý, stále spoutaný, mne vzali dolů do sklepení. No to ponížení bylo dost slušné, když mne ty dvě viděli zcela nahatého.
A pak mne zavedli do nějaké kobky, ve které byla miska na vodu, na jedné zdi bylo didlo v průměru tak 4,5cm, na druhé straně bylo didlo taky, ale s dírou (cca 1 cm - funnel) uvnitř.

Chcete vědět více, napište komentář ;-)
Sic stále nechápu pro mi to admini smazali ani po několika hodinovém snažení

P.S. přidávám tedy, dávku ;-)
Nahoře vysoko byl reproduktor, ze kterého zaznělo, že pokud nebudu používat obě věci, tak mne (především na to vylučováním potrestají studenou sprchou). Měli pravdu. Ale to nebylo to nejhorší….
Stále nemám 10 reakcí, co to chtějí vědět do konce… ;-)

Similar stories