Ženské potěšení

Oct 10, 2022 · 2,467 views roxcom

Domluvili jsme se, že se sejdeme na večer na hotelu. Dorazil jsem asi o hodinku dříve abych se stihl upravit. Měl jsem sebou již vychlazené víno, ale ještě jsem ho dal na chvilku do ledničky. Zašel jsem si do sprchy, kde jsem se začal mýt. V hlavě jsem měl myšlenky jen na tebe a tak silná erekce na sebe nenechala dlouho čekat. Pohrával jsem si s myšlenkou, že si ho vyhoním než přijdeš, ale pak jsem si řekl že to vydržím. Trošku jsem se dole doupravil i žiletkou aby nikde nebyl ani chloupek, který by ti mohl vadit. Po sprše jsem se zabalil jen do ručníku a šel připravit víno do ložnice. Po chvilce slyším zaťukání. Kouknu kukátkem a tam jsi ty. Otvírám dveře, ty vcházíš, hned je za tebou zavřu, přitočím se k tobě a okamžitě se vášnivě políbíme, ale ne moc dlouho. Odkládáš si kabát a zašeptáš, také si skočím do sprchy. Já ti na to říkám, počkám na tebe v ložnici.

Ležím na posteli a slyším jak přestala téct sprcha a za chvilku jak se otvírají dveře. Za vteřinku stojíš ve dveřích. Máš na sobě jen krásné bílé krajkové prádlo. Okamžitě si sedám na kraj postele, chytám tě za bok, ty se nakloníš a políbíš mě. Obkročmo si na mě sedáš, pokračujeme v líbání a já tě hladím po zadečku, občas tě políbím na krku a na ňadrech nad podprsenkou. Lehám si na záda, ty se nadzvedáváš a sundaváš mi ručník. Můj úd je už pěkně tvrdý. Chceš si s ním hrát, ale to já nechci vím že by to bylo rychlé. A tak si zase sednu a sundám ti podprsenku. Přejedu ti jazykem po bradavkách, jen vydáš kratičký sten. Pokládám tě na záda a začínám tě líbat na krku, uchu, občas na rtech a pomalu pokračuju k tvým prsům. Jazykem kroužím kolem bradavky, párkrát jí nasaju, krásně ti ztvrdne a nateče, jemně do ní kousnu. Přesunu se k druhé a dělám s ní to samé, zatímco s první si hraju rukou. Pokračuju v líbání níž, na pupíku, na lemu kalhotek, políbím venušin pahorek a rychle přejdu k vnitřní části stehen. Líbám tě všude kolem kundičky, ale té se vyhýbám ta přijde na řadu až na konec. Už to nemůžu vydržet a dám ti pusu na kundičku přes kalhotky, a pomalu ti kalhotky sundám. Beru polštář, nadzvedávám ti zadeček a dávám ti ho pod něj.

Lehám si zase mezi nohy. V pokoji jsme nechali pološero a tak vidím, že se ti kundička už leskne od tvých šťáv. Přejedu ti jazykem přes pysky od zdola na horu a cítím horkost a vlhkost tvého klína. Líbám ti pysky a okraj kundičky a v tom, se přesunu k poštěváčku a silně ho nasaju. Slyším jak jsi zasténala. Pokračuju jazykem mezi pysky a zajíždím jazykem do tvé mokré dírky. Přestávám dělat drahoty a začínám si užívat chuť tvých šťáv a tvé sténání, přeskakuji jazykem mezi poštěváčkem, pysky a dírkou. Po chvilce ti do kundičky strkám jeden prst a přitom dráždím poštěvák. Po další chvilce přidávám druhý a třetí prst. Tvá kundička se pomalu roztahuje. Na chvilku přestávám a vyndavám prsty a zajedu jazykem k tvé druhé dírce. Slyším, že tě to vzrušuje. Vím, že se bojíš ale todle se ti líbí. Jazykem kroužím kolem zadní dírky a mírně ti ho zatlačím i do ní. Vracím se ke kundičce, trošku si plivnu na ruku a snažím se ti do ní strčit čtyři prsty. Po chvilce dráždění kundička povoluje. Dál pokračuju v hraní a dávám palec mezi prsty a vsunuju ruku hloub do tvého nitra. Podařilo se mi dostat se dovnitř po poslední klouby na ruce. Dál to nejde, vyndavám ruku a zase pokračuju v hraní jazykem. Opět se přesouvám k zadečku, který už je zmáčený od šťáv z kundičky a tak ti do něj zkouším strčit ukazováček. Cítím, že si uvědomuješ co dělám a nejsi úplně uvolněná, ale šťávy a jazyk udělaly své a můj ukazováček je v tobě. Přemýšlím zda pokračovat, ale nakonec se rozhodnu že ne, nechávám prst v zadečku a přesunuju se jazykem k poštěváčku k poslední fázi. Netrvá to dlouho a cítím jak se chvěješ a díky prstu v tobě cítím tvé vztahy tvého orgasmu. Vyndavám prst, zvedám se, políbím tě a zasunuju do tebe svůj úd. Pomalu přirážím a celou dobu se líbáme. Klekám si, dávám si tvé nohy na ramena a zajíždím do tebe až po kořen. Vzrušen vším tím co předcházelo už to nevydržím a pumpuju do tebe celou svou dávku. Lehám si vedle tebe, kouknu na tebe a oba se šťastně smějeme.
Sen či realita? Chtěla by jsi zažít?

Similar stories